- Konular
- 7
- Online süresi
- 11d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 2,784
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Değerli Forum üyeleri;
Yenir bir hile yapmayı planlıyorum, uzun zaman önce yaptım ama şuan bütün herşey değişmiş birazdaha fazla yardıma ihtiyacım var.
hileyi temelden kodluyorum ama aklıma birkaç şey takıldı , herkes pointerleri tüm serverler için aynı anda nasıl sabitliyor ? irispanel için direk bir aobscan felan mı var yoksa bulmak için kullandığınız bir yöntem varmı ? ben cheat engine kullanıyorum ama her zaman sabitleyemiyorum offsetleri , biraz bilgi verebilir misin ?
denediğim serverlerde hile yapılabiliyor piyasada birçok hile var , korumları basit yani engel yok. lütfen bilgili kişiler yardım ederse güzel işler çıkartabilir ,
Edit : Minimap,Playerinformatin Eklendi
+ Hareket Hızı Saldırı Hızı No Fog Zoom Hack, Player ve Stone Detection Eklendi
Yenir bir hile yapmayı planlıyorum, uzun zaman önce yaptım ama şuan bütün herşey değişmiş birazdaha fazla yardıma ihtiyacım var.
hileyi temelden kodluyorum ama aklıma birkaç şey takıldı , herkes pointerleri tüm serverler için aynı anda nasıl sabitliyor ? irispanel için direk bir aobscan felan mı var yoksa bulmak için kullandığınız bir yöntem varmı ? ben cheat engine kullanıyorum ama her zaman sabitleyemiyorum offsetleri , biraz bilgi verebilir misin ?
denediğim serverlerde hile yapılabiliyor piyasada birçok hile var , korumları basit yani engel yok. lütfen bilgili kişiler yardım ederse güzel işler çıkartabilir ,
Edit : Minimap,Playerinformatin Eklendi

+ Hareket Hızı Saldırı Hızı No Fog Zoom Hack, Player ve Stone Detection Eklendi
Son düzenleme:
- Konular
- 20
- Online süresi
- 9d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 7
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 132
- MmoLira
- 497
- DevLira
- 3
Söyleyeceklerini sanmam. 

- Konular
- 7
- Online süresi
- 11d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 2,784
- DevLira
- 0
Maksat birşeyleri söylemek değil, bilgi paylaşmak ve ben dahil herkese yardım etmek tabi herkesin kendi kararıSöyleyeceklerini sanmam.![]()
- Konular
- 29
- Online süresi
- 14d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 1,073
- DevLira
- 0
discord üzerinden istek yolladım hocam.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)