Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Değerli Forum üyeleri;
Yenir bir hile yapmayı planlıyorum, uzun zaman önce yaptım ama şuan bütün herşey değişmiş birazdaha fazla yardıma ihtiyacım var.
hileyi temelden kodluyorum ama aklıma birkaç şey takıldı , herkes pointerleri tüm serverler için aynı anda nasıl sabitliyor ? irispanel için direk bir aobscan felan mı var yoksa bulmak için kullandığınız bir yöntem varmı ? ben cheat engine kullanıyorum ama her zaman sabitleyemiyorum offsetleri , biraz bilgi verebilir misin ?
denediğim serverlerde hile yapılabiliyor piyasada birçok hile var , korumları basit yani engel yok. lütfen bilgili kişiler yardım ederse güzel işler çıkartabilir ,
Edit : Minimap,Playerinformatin Eklendi
+ Hareket Hızı Saldırı Hızı No Fog Zoom Hack, Player ve Stone Detection Eklendi
Yenir bir hile yapmayı planlıyorum, uzun zaman önce yaptım ama şuan bütün herşey değişmiş birazdaha fazla yardıma ihtiyacım var.
hileyi temelden kodluyorum ama aklıma birkaç şey takıldı , herkes pointerleri tüm serverler için aynı anda nasıl sabitliyor ? irispanel için direk bir aobscan felan mı var yoksa bulmak için kullandığınız bir yöntem varmı ? ben cheat engine kullanıyorum ama her zaman sabitleyemiyorum offsetleri , biraz bilgi verebilir misin ?
denediğim serverlerde hile yapılabiliyor piyasada birçok hile var , korumları basit yani engel yok. lütfen bilgili kişiler yardım ederse güzel işler çıkartabilir ,
Edit : Minimap,Playerinformatin Eklendi

+ Hareket Hızı Saldırı Hızı No Fog Zoom Hack, Player ve Stone Detection Eklendi
Son düzenleme:
Maksat birşeyleri söylemek değil, bilgi paylaşmak ve ben dahil herkese yardım etmek tabi herkesin kendi kararıSöyleyeceklerini sanmam.![]()
Ulaşıyorum Dostumdiscord üzerinden istek yolladım hocam.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)