- Konular
- 64
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 8d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 143
- MmoLira
- 942
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
cidden bu egesurum isimli arkadaş kişisel gelişimini tamamlamamış. Forumu terketmek felan nedir bunlar yabukadar yaptığın kuru iftira yeter burama kadar sabrettim artık sabretmeyecem bak kardeşim sizin gibi kanser kitleyle uğraşmaktan benim ciğerim soldu siz hala yok şu virüslü yok bu virüslü sen tutturmuşsun 2 dir ss attı arkadaş oralı bile olmadın senin niyetin belli ben gerekeni yapıcam gerekirse adminlerlede konuşucam sizin gibilerle uğraşmaktan sıkıldım artık yoruldum ! yok yan hesap hadi tamam baksınlar çekinen kim amacın belli senin sen bana söyle eğer dediğin gibi çıkmazsa bu forumu terkedecek misin ? hadi![]()
Gir biraz sosyalleş nefes al konuşmaktan aciz duruma gelmişsin- Katılım
- 16 Kas 2016
- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
kendinden bahsetme bana burda laga luga yapmacidden bu egesurum isimli arkadaş kişisel gelişimini tamamlamamış. Forumu terketmek felan nedir bunlar yaGir biraz sosyalleş nefes al konuşmaktan aciz duruma gelmişsin
söyleyecek sözün bitti tabi lafı oraya getiriyosun sizin gibiler zavallı insanlar ben size acıyorum ona buna laf atarlar yok efendim dolandırıcıymışım asıl ben senin gibi dolandırıcı görmedim senin filesini alan akıllı varsa oda akıl yoksunudur
2 tane quest ekle npc düzenle ondan sonra dropları ayarla bitti asdljkşasjkd files yaptım satıyım bari 
- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
forumda azcık adalet işliyorsa şu adamı banlarlar @furuqos22
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)