HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeşim sen şakamısın konumdan bi uzaklaşyönetici yokmu virüslü dosyalar açık trojan yerleştirilmiş @admin

kaç kişi kullanıyor bu filesi
bu yaramaz1414 de yan hesabı deilse ben boş bir insanın tekiyim okadar bunlar kurgu yapıolar ip den bakılsa anlaşılır 

çünkü senin 2 filesini indirdim bilgisayarda deişik şeyler oldu formatladım başkalarıda yansın istemiyorum buna dikkat edin her attıgı konuya dikkat edin virüs dolabilir pcniz ayık olun 

bukadar yaptığın kuru iftira yeter burama kadar sabrettim artık sabretmeyecem bak kardeşim sizin gibi kanser kitleyle uğraşmaktan benim ciğerim soldu siz hala yok şu virüslü yok bu virüslü sen tutturmuşsun 2 dir ss attı arkadaş oralı bile olmadın senin niyetin belli ben gerekeni yapıcam gerekirse adminlerlede konuşucam sizin gibilerle uğraşmaktan sıkıldım artık yoruldum ! yok yan hesap hadi tamam baksınlar çekinen kim amacın belli senin sen bana söyle eğer dediğin gibi çıkmazsa bu forumu terkedecek misin ? hadibu yaramaz1414 de yan hesabı deilse ben boş bir insanın tekiyim okadar bunlar kurgu yapıolar ip den bakılsa anlaşılır![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)