Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Nadirhosting 1-105 Martel Files 2020-11-26

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İşte bu kadarsınız... Kendinizi savunacak kelime bulamayınca siz.

Filesi Wareze Düşen İnsan tiplemeleri

1.Fileste açık var
2:mysqlde virüs var
3:eek:yun açarsanız gümletirim

bi Bitin artık ya :)

1.cisi evet açık var.
2.cisi evet mysql üzerinde tanımsız dosyalar mevcut.... ( Tarama Programları Virüs algılamayabilir )
3. Ben Öyle Birşey Söylemedim.

Son Yorumum gerekli bütün açıklamaları yaptım. Vaktimide yeterince çaldınız. Anca Böyle Prim Kasarsınız Hayırlı işler

Kanıt 2018 deki konumdandır... Tıkla

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 41658
İşte bu kadarsınız... Kendinizi savunacak kelime bulamayınca siz.

1.cisi evet açık var.
2.cisi evet mysql üzerinde tanımsız dosyalar mevcut.... ( Tarama Programları Virüs algılamayabilir )
3. Ben Öyle Birşey Söylemedim.

Son Yorumum gerekli bütün açıklamaları yaptım. Vaktimide yeterince çaldınız. Anca Böyle Prim Kasarsınız Hayırlı işler

Kanıt 2018 deki konumdandır... Tıkla
kardeşm konuşmuyacam zamanımı çaldınız dionuz hala konusuon anlamadımkı 1 mesajı 3 kere düzenlemek nedir :D kanıt istiyorsan al sana kanıt

kardeşm konuşmuyacam zamanımı çaldınız dionuz hala konusuon anlamadımkı 1 mesajı 3 kere düzenlemek nedir :D kanıt istiyorsan al sana kanıt
Merhaba arkadaş görsel stüdyonun hangi versiyonu.
Merhaba arkadaş görsel stüdyonun hangi versiyonu.

2013 o 2015 o 2019

Cevap vermeyeyim diyorum ama söz hakkı doğuyor hiç bir bilgin yok senin. Şimdi sırada files açıklarını kontrol etmek var hadi kolay gelsin.

Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş bu filesi paylaştı sonrasında yorumlarda bahsedilen sorunları arkadaş çözdü ardından final sürümüne gelince konuyu kapattı şimdide final sürümü paylaşıldığı için zoruna gitmiş olabilir iki tarafta olayı büyütmemesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri