- Konular
- 34
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 707
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İşte bilmiyor arkadaşına satılmış filesi geliştiricisi benim dememe rağmen insanlara gönlünü ferah tutmalarını söylüyor hata ediyordostum bu kişiyle alakam yok bende filesi indirdim içinden sistem alırım diye fakat mysql da virüsler cirit atıyo iyi bak dosyalara körü körüne gitme
![]()
- Konular
- 2,167
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,327
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,876
- DevLira
- 176
dostum bu kişiyle alakam yok bende filesi indirdim içinden sistem alırım diye fakat mysql da virüsler cirit atıyo iyi bak dosyalara körü körüne gitme
![]()
Virüse ait virüstotal ?
- Konular
- 32
- Online süresi
- 7mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 406
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 11,343
- DevLira
- 0
yav anladık tamam geliştirici sensin daha önce paylaştın sonra kapattın konunu anladık tamam ikidebir aynı şeyleri söylüyorsun köyün delisi gibi dolanıyorsunİşte bilmiyor arkadaşına satılmış filesi geliştiricisi benim dememe rağmen insanlara gönlünü ferah tutmalarını söylüyor hata ediyor
görende dicek metin2yi baştan yaratmış senin gibi insanların ŞERRRİNDEN ALLAH' a sığınırım yeter be sal forumu
- Konular
- 34
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 707
- DevLira
- 3
yav anladık tamam geliştirici sensin daha önce paylaştın sonra kapattın konunu anladık tamam ikidebir aynı şeyleri söylüyorsun köyün delisi gibi dolanıyorsun
görende dicek metin2yi baştan yaratmış senin gibi insanların ŞERRRİNDEN ALLAH' a sığınırım yeter be sal forumu
burda sizi ırgılayan bir konu olduğunu düşünmüyorum işiniz çamur atmak belli. arkadaş anlamadı ısrarla anlatıyorum. sizlik bir durum yok yani ŞERRİMDEN ALLAH KORUSUN gibi bir durumda yok. ve bu tabir hiç hoş değil.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)