Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Nadirhosting 1-105 Martel Files 2020-11-26

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

mysql virüs kaynıyo :D
Arkadaşlar Sonkez Bu hadsize Cevap veriyorum files test edilmiş bir filestir Ve herhangi açık veya bir virüs yoktur Yan hesapla Veya as hesabıla burda konuyu baltalayıp siz değerli turkmmo üyelerinin filesten faydalanmasını istemiyor Herhangi bir sorun bulan varsa konu altına yazsın beraber fixleyelim.

buda mysql vt

Arkadaşlar Sonkez Bu hadsize Cevap veriyorum files test edilmiş bir filestir Ve herhangi açık veya bir virüs yoktur Yan hesapla Veya as hesabıla burda konuyu baltalayıp siz değerli turkmmo üyelerinin filesten faydalanmasını istemiyor Herhangi bir sorun bulan varsa konu altına yazsın beraber fixleyelim.

buda mysql vt
Bak saygısızlık yapma o hesap benim hesabım değil ve doğru MySQL veritabanına bakarsan virüsleri görürsün.

@CorpeX adminim 2 kere üst üste virüs total attım halende konuyu baltalıyorlar bu forumda neden paylaşım yapmak yasak onu anlamadım bu @Asabe adlı kullanıcıyı konudan uzaklaştırırmısınız artık lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri