Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Nadirhosting 1-105 Martel Files 2020-11-26

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler, düzenlenmemiş hali forumda mevcut idi
rica ederim

@CorpeX adminim 2 kere üst üste virüs total attım halende konuyu baltalıyorlar bu forumda neden paylaşım yapmak yasak onu anlamadım bu @Asabe adlı kullanıcıyı konudan uzaklaştırırmısınız artık lütfen

Konuyu baltalamıyorum doğru şeyleri söylüyorum. Ayrıca virüs totalin görmediği yazılımlar var.

Bak saygısızlık yapma o hesap benim hesabım değil ve doğru MySQL veritabanına bakarsan virüsleri görürsün.
Hello. i m using your files df2
i have one problem please can you help me ?
whe i start the client its shows error at the left top side "LOAD_ERROR müşteri zarar görmüş. tekrar başlat"

Arkadaşlar Sonkez Bu hadsize Cevap veriyorum files test edilmiş bir filestir Ve herhangi açık veya bir virüs yoktur Yan hesapla Veya as hesabıla burda konuyu baltalayıp siz değerli turkmmo üyelerinin filesten faydalanmasını istemiyor Herhangi bir sorun bulan varsa konu altına yazsın beraber fixleyelim.

buda mysql vt
dostum bu kişiyle alakam yok bende filesi indirdim içinden sistem alırım diye fakat mysql da virüsler cirit atıyo iyi bak dosyalara körü körüne gitme
image.png

mysqli kurduğunuz an gg yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri