- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yav 2 nizde ne uzattınız sorunu varsa çözüp konuya eklerim @Asabe amma tutturdun sorun var diye napsın millet kendinimi boğazlasın 
şuan aklınıza gelen açıkları söyleyin fixler konuya atarım güncellenir konu bu arada
Paylaşım için teşekkürler

şuan aklınıza gelen açıkları söyleyin fixler konuya atarım güncellenir konu bu arada
- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,240
- DevLira
- 30
dosyaları indirmek uzun sürecek. isterseniz ellenmemiş mysql dosyasını buraya gönderin virüsler temizlenmiş halini burada tekrar paylaşırım.
unutmadan, paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 58
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 677
- DevLira
- 0
Hatanın Sebebi nedir Mysql Şifre sıfırlayamadım da verilen bilgiler ile girmeye çalıştım olmadı.
- Konular
- 8
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 20d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 737
- DevLira
- 12
yani filesi bütün foruma test ettirip finale gelince kaçtı gibiYanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş bu filesi paylaştı sonrasında yorumlarda bahsedilen sorunları arkadaş çözdü ardından final sürümüne gelince konuyu kapattı şimdide final sürümü paylaşıldığı için zoruna gitmiş olabilir iki tarafta olayı büyütmemesi lazım

rica ederim sorunlarla ilgilencein içinde teşekür ederimYav 2 nizde ne uzattınız sorunu varsa çözüp konuya eklerim @Asabe amma tutturdun sorun var diye napsın millet kendinimi boğazlasın
rica ederimdosyaları indirmek uzun sürecek. isterseniz ellenmemiş mysql dosyasını buraya gönderin virüsler temizlenmiş halini burada tekrar paylaşırım.
ben denedim sorunsuz girdi navicata elle tek tek yaz onları birde kopyala yapıştır yapmaktansa birde öyle deneEkli dosyayı görüntüle 41689
Hatanın Sebebi nedir Mysql Şifre sıfırlayamadım da verilen bilgiler ile girmeye çalıştım olmadı.
- Konular
- 58
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 677
- DevLira
- 0
mysql 5.5'i freebsd üzerine tekrardan kurdum reboot attım sorun düzeldi.Ekli dosyayı görüntüle 41689
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)