Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Nadirhosting 1-105 Martel Files 2020-11-26

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yav 2 nizde ne uzattınız sorunu varsa çözüp konuya eklerim @Asabe amma tutturdun sorun var diye napsın millet kendinimi boğazlasın :D
şuan aklınıza gelen açıkları söyleyin fixler konuya atarım güncellenir konu bu arada

Paylaşım için teşekkürler

dosyaları indirmek uzun sürecek. isterseniz ellenmemiş mysql dosyasını buraya gönderin virüsler temizlenmiş halini burada tekrar paylaşırım.
unutmadan, paylaşım için teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Hatanın Sebebi nedir Mysql Şifre sıfırlayamadım da verilen bilgiler ile girmeye çalıştım olmadı.

Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş bu filesi paylaştı sonrasında yorumlarda bahsedilen sorunları arkadaş çözdü ardından final sürümüne gelince konuyu kapattı şimdide final sürümü paylaşıldığı için zoruna gitmiş olabilir iki tarafta olayı büyütmemesi lazım
yani filesi bütün foruma test ettirip finale gelince kaçtı gibi :)
Yav 2 nizde ne uzattınız sorunu varsa çözüp konuya eklerim @Asabe amma tutturdun sorun var diye napsın millet kendinimi boğazlasın :D
şuan aklınıza gelen açıkları söyleyin fixler konuya atarım güncellenir konu bu arada

Paylaşım için teşekkürler
rica ederim sorunlarla ilgilencein içinde teşekür ederim
dosyaları indirmek uzun sürecek. isterseniz ellenmemiş mysql dosyasını buraya gönderin virüsler temizlenmiş halini burada tekrar paylaşırım.
unutmadan, paylaşım için teşekkürler.
rica ederim
Ekli dosyayı görüntüle 41689

Hatanın Sebebi nedir Mysql Şifre sıfırlayamadım da verilen bilgiler ile girmeye çalıştım olmadı.
ben denedim sorunsuz girdi navicata elle tek tek yaz onları birde kopyala yapıştır yapmaktansa birde öyle dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri