- Konular
- 33
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 4,317
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
laf anlatmak bazen gerçekten de zorlaşıyor insanlara burada bak bakalım kimlerin kimlerin filesleri wareze düşüyor kimse ses edebiliyor mu adam da para vermiş almış sende para verip almışssın firma laf etmiyorken senin etmen saçma şuanSen neyi anlamıyorsun files dosyaları 2018 deki ile paylaştığım ile aynı yani benim rızamla kapanan konunun başkası tarafından açılmasını mazur göremem kusura bakma
- Konular
- 8
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 20d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 737
- DevLira
- 12
konun kapalı kardeşim nasıl indireyim ?Kardeşim dosyaları birebir aynı nadir hosting özellikle rica etti ve ücretsiz bir şekilde ellerinde size nasıl ulaştı bilemiyorum muhtemelen dhaa önce indirdiniz baktınız konu kapalı prim kasiyorsunuz ha bide bilişimde ücretli satıldığını iddia ediyorsunuz derdim o değil benim dosyalarımı benden izinsiz paylaşıyorsunuz sattığım bir files olmasa dahi
2018 den beri durdum durdum şimdi atmayı planladım zaten aynen öyle indirme linkindede yazıyor 23.01.2019- Katılım
- 16 Ocak 2015
- Konular
- 34
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 707
- DevLira
- 3
Önce yorumları oku güzel kardeşim geliştirici benim bu filesin dosyaları benim paylaştığım ile birebir aynı nadir hosting de de ücretsiz bu arkadaşın elinde srcsine kadar var kapattığım konu üzerinden prim kasiyor sorun bu.laf anlatmak bazen gerçekten de zorlaşıyor insanlara burada bak bakalım kimlerin kimlerin filesleri wareze düşüyor kimse ses edebiliyor mu adam da para vermiş almış sende para verip almışssın firma laf etmiyorken senin etmen saçma şuan
- Konular
- 8
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 20d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 737
- DevLira
- 12
primi kasıyorum kardeşim forumun filesten faydalanmaya hakkı yokmu neden prim kasayımkı hazır 1-105 arayan arkadaşlar vardır kodlamayı bilmeyen yeni başlayan bunu indirip gönül rahatlıgıyla kullanabilir droplar vs herşey ayarlıdır kur aç şeklindedirÖnce yorumları oku güzel kardeşim geliştirici benim bu filesin dosyaları benim paylaştığım ile birebir aynı nadir hosting de de ücretsiz bu arkadaşın elinde srcsine kadar var kapattığım konu üzerinden prim kasiyor sorun bu.
- Konular
- 8
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 20d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 737
- DevLira
- 12
nadir hostinge mesaj at bakıyım ücretsiz src vercekmi bi sor bakayım sorda gel konuşmayı buraya at tamammı hiçbir firma oyunun srcsini ücretsiz vermez..Önce yorumları oku güzel kardeşim geliştirici benim bu filesin dosyaları benim paylaştığım ile birebir aynı nadir hosting de de ücretsiz bu arkadaşın elinde srcsine kadar var kapattığım konu üzerinden prim kasiyor sorun bu.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)