- Konular
- 8
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 20d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 737
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
rica ederimteşekkür ederim dosya içeriğini göremediğimden yazmıştım elinize sağlık
- Konular
- 33
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 4,317
- DevLira
- 0
hocam satmıyorsun filesi anlamıyor musunİsteğim üzerine kapatılan konudaki files ile bu files aynı içeriği barındırmaktadır.
Yani files geliştiricisi ben olduğum için bu konunun bu forum üzerinde açıklamasını istemek en büyük hakkımdır diye düşünüyorum
forumda satışı olmayan dosyaların warezlenmesinde bir sorun yok forum kurallarında yazıyor
- Konular
- 8
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 20d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 737
- DevLira
- 12
konu kapatıldıgı için eşleştirme yapmak mümkün deil bu son halidir sizin konunuzda daha fixlencek cok yeri varmış inceledigim kadarıylaİsteğim üzerine kapatılan konudaki files ile bu files aynı içeriği barındırmaktadır.
Yani files geliştiricisi ben olduğum için bu konunun bu forum üzerinde kapatılmasını istemek en büyük diye düşünüyorum
- Konular
- 34
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 707
- DevLira
- 3
Sen neyi anlamıyorsun files dosyaları 2018 deki ile paylaştığım ile aynı yani benim rızamla kapanan konunun başkası tarafından açılmasını mazur göremem kusura bakmahocam satmıyorsun filesi anlamıyor musun
forumda satışı olmayan dosyaların warezlenmesinde bir sorun yok forum kurallarında yazıyor
- Konular
- 34
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 707
- DevLira
- 3
Kardeşim dosyaları birebir aynı nadir hosting özellikle rica etti ve ücretsiz bir şekilde ellerinde size nasıl ulaştı bilemiyorum muhtemelen dhaa önce indirdiniz baktınız konu kapalı prim kasiyorsunuz ha bide bilişimde ücretli satıldığını iddia ediyorsunuz derdim o değil benim dosyalarımı benden izinsiz paylaşıyorsunuz sattığım bir files olmasa dahikonu kapatıldıgı için eşleştirme yapmak mümkün deil bu son halidir sizin konunuzda daha fixlencek cok yeri varmış inceledigim kadarıyla
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)