onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Nadirhosting 1-105 Martel Files 2020-11-26

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

teşekkür ederim dosya içeriğini göremediğimden yazmıştım elinize sağlık
rica ederim

İsteğim üzerine kapatılan konudaki files ile bu files aynı içeriği barındırmaktadır.
Yani files geliştiricisi ben olduğum için bu konunun bu forum üzerinde açıklamasını istemek en büyük hakkımdır diye düşünüyorum
hocam satmıyorsun filesi anlamıyor musun
forumda satışı olmayan dosyaların warezlenmesinde bir sorun yok forum kurallarında yazıyor

İsteğim üzerine kapatılan konudaki files ile bu files aynı içeriği barındırmaktadır.
Yani files geliştiricisi ben olduğum için bu konunun bu forum üzerinde kapatılmasını istemek en büyük diye düşünüyorum
konu kapatıldıgı için eşleştirme yapmak mümkün deil bu son halidir sizin konunuzda daha fixlencek cok yeri varmış inceledigim kadarıyla

hocam satmıyorsun filesi anlamıyor musun
forumda satışı olmayan dosyaların warezlenmesinde bir sorun yok forum kurallarında yazıyor
Sen neyi anlamıyorsun files dosyaları 2018 deki ile paylaştığım ile aynı yani benim rızamla kapanan konunun başkası tarafından açılmasını mazur göremem kusura bakma

konu kapatıldıgı için eşleştirme yapmak mümkün deil bu son halidir sizin konunuzda daha fixlencek cok yeri varmış inceledigim kadarıyla
Kardeşim dosyaları birebir aynı nadir hosting özellikle rica etti ve ücretsiz bir şekilde ellerinde size nasıl ulaştı bilemiyorum muhtemelen dhaa önce indirdiniz baktınız konu kapalı prim kasiyorsunuz ha bide bilişimde ücretli satıldığını iddia ediyorsunuz derdim o değil benim dosyalarımı benden izinsiz paylaşıyorsunuz sattığım bir files olmasa dahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri