HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Rica ederim, hayırlı kullanımlar.Paylaşım için teşekkürler.![]()
Şimdi daha iyi çalışıyor, ancak başka bir sorun var. Grup lideri oyunu terk ettiğinde, bonuslar artık istatistiklerde yer almasa bile bazı simgeler kaybolmaz.Bu bahsettiğinizi sorun olarak görmedim.
100-100 Bir lonca savaşında çok fazla grup kurulduğunu ve oyuncular arasındaki mesafenin degişkenlik gösterdiği durumlarda laga sebebiyet veriyor.
Hatta özellikle köyde bile sırf lag yaratmak için bunu yapanlar var.
Otopot'a süre koymamızın sebebide bu zaten.
Ata in/bin yapmanız bile özelliğin sıfırlanmasını sağlar aslında.
Ama sizin istediğiniz şekilde düzeltme için ek bir kod veriyorum. Bunu uyguladığınızda istediğiniz gibi olur.
Size tavsiyem kullanacaksanız harita indexi alın ve lonca arenasında kullanmayın mesela.
Zaten çıkış yapıldığında özellik sıfırlanacak.
Hayırlı kullanımlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şimdi daha iyi çalışıyor, ancak başka bir sorun var. Grup lideri oyunu terk ettiğinde, bonuslar artık istatistiklerde yer almasa bile bazı simgeler kaybolmaz.
![]()
Haklısın, sen söyleyince fark ettim.
Konu güncellendi.
Güncelleme sorunu çözmez. Simgeler hala kaybolmuyor.Haklısın, sen söyleyince fark ettim.
Konu güncellendi.
Son düzenleme:
Yanlış yapıyor olabilirsin, güncelleme vermeden önce kendim test ettim.Güncelleme sorunu çözmez. Simgeler hala kaybolmuyor.
Ekli dosyalar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)