Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

C++ Party Hp Bugu Düzeltmesi

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Party.cpp içersinde Bu blokta ch->ComputePoints(); var ise sil ve konuyu uygula.
Yok ise konuya ek olarak birşey yapmana gerek yok.
Ekli dosyayı görüntüle 40620
Bu düzeltmeyi kaldırdıktan sonra eski hata geri döner. Önder gruptan uzaklaştığında, tahsis edilen bonuslar kaybolmaz. Dersiniz bu sorunu çözmüyor.

bu konuda verilen kod grup bozulunca güncelliyor hem p2p üzerinden yani karakter uzakta dahi olsa hemde normal olarak hp bugunu önlüyor fakat şöyle bir durum oluşuyor gruptasınız ve belli bir mesafe uzaklaştınız grup etkileri officialde gider zaten gitmesi gerekir ama diğer konudakini kaldırıp bunu yaparsanız bu etki gitmez taki grubu bozana kadar ve oyundan çıkana kadar

Bu düzeltmeyi kaldırdıktan sonra eski hata geri döner. Önder gruptan uzaklaştığında, tahsis edilen bonuslar kaybolmaz. Dersiniz bu sorunu çözmüyor.
bu konuda verilen kod grup bozulunca güncelliyor hem p2p üzerinden yani karakter uzakta dahi olsa hemde normal olarak hp bugunu önlüyor fakat şöyle bir durum oluşuyor gruptasınız ve belli bir mesafe uzaklaştınız grup etkileri officialde gider zaten gitmesi gerekir ama diğer konudakini kaldırıp bunu yaparsanız bu etki gitmez taki grubu bozana kadar ve oyundan çıkana kadar

Bu bahsettiğinizi sorun olarak görmedim.
100-100 Bir lonca savaşında çok fazla grup kurulduğunu ve oyuncular arasındaki mesafenin degişkenlik gösterdiği durumlarda laga sebebiyet veriyor.
Hatta özellikle köyde bile sırf lag yaratmak için bunu yapanlar var.
Otopot'a süre koymamızın sebebide bu zaten.
Ata in/bin yapmanız bile özelliğin sıfırlanmasını sağlar aslında.
Ama sizin istediğiniz şekilde düzeltme için ek bir kod veriyorum. Bunu uyguladığınızda istediğiniz gibi olur.
Size tavsiyem kullanacaksanız harita indexi alın ve lonca arenasında kullanmayın mesela.
Zaten çıkış yapıldığında özellik sıfırlanacak.
Hayırlı kullanımlar.

Bu bahsettiğinizi sorun olarak görmedim.
100-100 Bir lonca savaşında çok fazla grup kurulduğunu ve oyuncular arasındaki mesafenin degişkenlik gösterdiği durumlarda laga sebebiyet veriyor.
Hatta özellikle köyde bile sırf lag yaratmak için bunu yapanlar var.
Otopot'a süre koymamızın sebebide bu zaten.
Ata in/bin yapmanız bile özelliğin sıfırlanmasını sağlar aslında.
Ama sizin istediğiniz şekilde düzeltme için ek bir kod veriyorum. Bunu uyguladığınızda istediğiniz gibi olur.
Size tavsiyem kullanacaksanız harita indexi alın ve lonca arenasında kullanmayın mesela.
Zaten çıkış yapıldığında özellik sıfırlanacak.
Hayırlı kullanımlar.

doğru diyorsun hiç şekilde düşünmemiştim lonca savaşında karakterin grup ile olan mesafesi acıldıkca ComputePoints edeceği için laga sebebiyet verir bu

Paylaşım için teşekkürler, aradığım bir fixti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri