Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı item ekleme ve görünmeme problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erayman671
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 985

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba dostlar iyi forumlar öncelikle serverimde ufak bir sıkıntı ile karşı karşıyayım yardımlarınızı bekliyorum

ilk problem kulede kilit taşı katında paskalya yumurtası mevcut 8048 kodlu bunun içine kilit taşı var lakin oyun içerisinde düşen eşya aynasında içerisi boş görünüyor kesildiği zamanda kilit taşını atmıyor mob drop dosyasında içerisinde var görünüyor ama oyun içi düzeltemiyorum

ikinci problem aynısı alev kral için geçerli mob drop da alev kral sandığı görünüyor lakin oyun içerisinde içi bomboş görünüyor
ekteki resimlerde de göründüğü gibi kesildi zamanda hiç birşey atmıyor tüm lvlerde denedim belki lvden kaynaklıdır diye ama nafile
buna çözüm nasıl bulurum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    3.3 KB · Görüntüleme: 0
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    133.4 KB · Görüntüleme: 0
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    118.2 KB · Görüntüleme: 0
  • Adsız4.png
    Adsız4.png
    3.1 KB · Görüntüleme: 0
paskalya yumurtasından item düşürülme olayı quest taraflı yapıldığı için düşen eşyalar penceresinde göstermez. kule dışında o metni keserseniz kilit açma taşı düşmez bunun sebebide quest üzerinden sadece kulenin içinde düşmesi sağlandığı için.

paskalya yumurtasından item düşürülme olayı quest taraflı yapıldığı için düşen eşyalar penceresinde göstermez. kule dışında o metni keserseniz kilit açma taşı düşmez bunun sebebide quest üzerinden sadece kulenin içinde düşmesi sağlandığı için.
Şöyle bir durum var kule içerisinde de denedim yine aynı birşey değişmiyor

Büyük ihtimalle quest yok çünkü map dosyasını açtığımız zaman içerisi boş içerisindeki hiç bir dosyada birşey yok veya worldpatlarda bomboş
Bunu nasıl düzeltirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri