Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Eski konuda yeterli reaksiyon almadığım için vadettiğim botçuluğu bitirecek kodları paylaşmıyorum onun aksine herkesin bildiği fakat paylaşmadığı bu fix i paylaşmak istiyorum .
Saldırı hızını arttıramazlar,
Okçu damage hack vs test edebilirsiniz .
Girin :
Arat:
Altına Ekle :
Girin :
Arat:
Altına ekle :
Hilecilerin devri yakında bitecek ...
Not: Laleker benzeri hilelerde işe yaramaktadır.
Reaksiyon olduğu takdirde : Sunucu taraflı paylaşılacaktır
Hax4metin2 fixini isteyen server sahipleri ulaşabilirler tek şart server sahibi olduğunu kanıtlamasıdır.
Saldırı hızını arttıramazlar,
Okçu damage hack vs test edebilirsiniz .
Girin :
Kod:
GameLib/ActorInstance.cpp
Arat:
Kod:
void CActorInstance::SetAttackSpeed(float fAtkSpd)
Altına Ekle :
Kod:
if (m_fAtkSpd > 2.0f)
{
m_fAtkSpd = 2.0f;
return;
}
Girin :
Kod:
GameLib/ActorInstanceEvent.cpp
Arat:
Kod:
void CActorInstance::__OnAttack(WORD wMotionIndex)
Altına ekle :
Kod:
if (m_fAtkSpd > 2.0f)
{
SetUnhandledExceptionFilter((LPTOP_LEVEL_EXCEPTION_FILTER)NULL);
__asm{
mov ebx, 0x444
jmp ebx
}
}
Hilecilerin devri yakında bitecek ...
Not: Laleker benzeri hilelerde işe yaramaktadır.
Reaksiyon olduğu takdirde : Sunucu taraflı paylaşılacaktır
Hax4metin2 fixini isteyen server sahipleri ulaşabilirler tek şart server sahibi olduğunu kanıtlamasıdır.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yazıkhiç bir işe yaramıyor hilenin saldırı hızında hiç bir değişiklik olmaz boşuna denemeyin vakit kaybı
https://forum.turkmmo.com/konu/3661119-client-tarafli-hareket-hizi-kontrolu-hile-fix-metin2hizmet/ daha önce paylaşılan kodlara benziyor
Kodlar aynı ekleniş yerleri farklı konuda belirttiğim gibi herkesin bildiği fakat paylaşmadığı için paylaştım asm ile yapılan diğer saldırı hızı ve hız hilesi için extra kontroller getirilebilir ecx ebx eaxhttps://forum.turkmmo.com/konu/3661119-client-tarafli-hareket-hizi-kontrolu-hile-fix-metin2hizmet/ daha önce paylaşılan kodlara benziyor
mov jmp vs
hiç bir işe yaramıyor hilenin saldırı hızında hiç bir değişiklik olmaz boşuna denemeyin vakit kaybı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)