farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Rohan2 (URIEL) Metin Botu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhammedbilik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sorun paylaşmamamda değil şuan üriel'in son sürümü için bypass yapmaya çalışıyorum, uriel artık python girişini kapattı
Benim burada anlamadığım bir şey var urielde pack koruması vs var zaten python zaten çalışmaması gerek normal şartlarda C.E zaten açılıyor urielde ama handle erişimi vermiyor nasıl bir method kullandın burada merak ettim açıkcası

paylaşmıcak sadece ego kasıyor boş yere konu açık kilitlenmesi gerek @Tranquillo @lanetadam @0lumGunu
Arkadaş projesini açmış sunmuş forumun yapısı zaten etkileşim kurup üyelerin birbiri ile yardımlaşmasını sağlamak

Benim burada anlamadığım bir şey var urielde pack koruması vs var zaten python zaten çalışmaması gerek normal şartlarda C.E zaten açılıyor urielde ama handle erişimi vermiyor nasıl bir method kullandın burada merak ettim açıkcası
Öncelikle uriel kullanan bütün serverler geçerli olmak üzere pack koruması vs. boş her türlü python geçirebiliyosunuz. ilk günden itibaren çalışıyor benim için.
Uriel rohan için yayınlanan son güncelleme ile python27.dll yi kendi modulleri arasından çıkardı ve direkt sisteme inject ederek oradan haberleşiyor, bin üzerindeki modullerde tarama yaptığımda python27.dll'e orada değil artık ama hala bağımlılığı mevcut. extra olarak uriel rohan2 içerisinde bulunan bütün dosya ve klasörlere hash taraması ekledi (python27.dll hariç).

C.E Uriel kullanan tüm serverler, ROHAN dahil benim için aynı şekilde yine aynı yöntem ile çalışıyor ve gayet rahat bir şekilde handle erişimi alabiliyorum orada problemim yok. fakat şuana kadar karşılaştığım en agresif koruma rohan'da.

Bu konuyu açmaya başladıktan sonra rohan ben konuyu her güncellememde oyuna güncelleme getirdi ilginçtir ki :) bu güncellemelerin hepsinde benim o süre içerisinde bulduğum yöntemleri fixlediler DLL inject için. Kısmı başarılı oldular sayılır ama bugün sabah itibari ile dll injectör işlemini çözdüm ve artık bunu fixleme gibi bir olanağı yok (Uriel'in Bile :) ).

Konudaki arkadaşın ego kasma muhabbeti gereksiz yorum kalabalığı, burada şu aşamada projenin linkini kaynağını vs paylaşmamamın nedeni yukarıda bahsettiğim gibi her güncelleme ile bir fix geliyor bu yüzden hala tamamen kullanılabilir değil.
Gerekli ve önemli güncellemeler yaptıkça konuyu güncel tutuyorum ve tutmaya devam edeceğim.
Son aşamada projenin kaynağını olmasa da kullanılabilir bir release paylaşacağım.

Yazdıklarımdan şüphesi olan arkadaşalar varsa denememi istediği serverin ismini PM atabilir resimli veya videolu kanıtla geri dönüş yaparım kendilerine :)

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri