- Konular
- 878
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 4mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 1,876
- Altın Konu
- 244
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 15,837
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Phasmophobia oyuncuları için, kanıtlarınızı buldukça girmek için basit bir site yaptım ve siz yaptıkça, hayaletler tablosu olası seçenekleri vurgulamak için güncellenecek.
Ayrıca, kalan olası hayaletlerle artık geçerli olmayan kanıtları da ortadan kaldıracaktır. Açıklamasını, gücünü ve zayıflığını görüntülemek için her hayalet türüne de tıklayabilirsiniz. Bunu ikinci bir monitörde veya telefonda açık tutmak, günlükte gezinmeye devam etmekten çok daha kolay buluyorum.
Lütfen bunun nasıl geliştirilebileceği konusunda geri bildirimde bulunmaktan çekinmeyin!
Ayrıca, kalan olası hayaletlerle artık geçerli olmayan kanıtları da ortadan kaldıracaktır. Açıklamasını, gücünü ve zayıflığını görüntülemek için her hayalet türüne de tıklayabilirsiniz. Bunu ikinci bir monitörde veya telefonda açık tutmak, günlükte gezinmeye devam etmekten çok daha kolay buluyorum.
Phasmophobia Kanıt Takipçisi
Site güvenlidir ve
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adresinde bulunabilir.Lütfen bunun nasıl geliştirilebileceği konusunda geri bildirimde bulunmaktan çekinmeyin!