- Konular
- 16
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamın aleyküm arkadaslarlar güneşhosting den bı files almayı düşünüyorum sunucu ile beraber ama bilisimleri az çok biliyorsunuz çekiniyorum şuan araştırmalarıma göre bu hostingden herkes memnun memnun olmayana rastlamadım fakat şuan buyukhosting kullanıyorum adamların sunucuları dahi çok kötü yüksek bı sunucu kullanmama rağmen filesleri deseniz zaten hatalı olmayan bir yeri yok bu yüzden bana yardımcı olabilir misiniz güneş hosting den alışveriş yapmalimiyim ? Şimdiden herkese teşekkür ederim
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kibarlığınız ve sağ duyulu olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim.Konuyu siz açmış olmasaydınız bu seferde fake sahte yorum yaptırıyor diye itham edilicekti.Düşünceleriniz için teşekkür ederim.sonsyserbükücü @Güneşhosting.com hostingi kötülemesine rağmen ben gene kendilerinden files ve sunucu satın aldım şöyle söyleyeyim sunucuları ve filesleri harika şuana kadar bu kadar profesyonel bi hostingle çalışmamıştım mustafa bey çok yardımcı oldu o kadar çok ilgileniyor larki en ufak sorun bile olsa direk çözüme odaklanıyorlar diğer hostingler gibi günlerce bekletip sorunu daha kötü yapanlar gördüm baya bi hostingle çalıştığım için ama @Güneşhosting.com herkese şiddetle tavsiye ediyorum bundan sonraki çalışmalarımı @Güneşhosting.com ile kesintisiz bir şekilde devam ettirmeyi düşünüyorum mustafa beye teşekkür ederim metin2 pvp sahibi olmak isteyenler @Güneşhosting.com mustafa beye ulaşmalarını şiddetle tavsiye ederim başka hostinglere paranızı kaptırmayın sunucu ve filesleri çok profesional destek konusuna gelecek olursa tek kelime ile mükemmel
@Güneşhosting.com Bu kadar ilgili Ve alakalı OLduğunuz İçin Mustafa Beye Teşekkür ediyorum
Unutmayın!
Kaliteyi yaşamak sizinde hakkınız.İyi eğlenceler iyi forumlar dilerim. Ben teşekkür ederim
- Konular
- 16
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
Şunu eklemeyi unuttum buyukhostingle ilgili adamlar her soruna ticket açmamı söylüyorlar ticketi açsam bile çözüm sunmuyorlar tabi ticketlere dönüş yaparlarsa oda böyle bir bilişime bulaşmak istemiyorum tekrardan o yüzden fikerlerinizi söylerseniz mutlu olrum teşekkürler
- Konular
- 40
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 12h 48m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 154
- DevLira
- 6
Son demlerini yaşayan bir firma. Milletten bir kere files alıp onu firmasından 2 katına onlarca kez satan bir firma. Dediğinin arkasında duramayan bir firma. Kendi sunucuları olmayıp başka firmalardan sunucu kiralayan bir firma. Size tavsiyem geçmişi 1-2 ay değilde senelere dayanan işini temiz yapan firmalara bakın
- Konular
- 16
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
Anladım teşekkür ederim peki onere bileceğiz bir firma varmı ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)