Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Alpar2 Battle Pass Sistemi 1

indirmek için izniniz yok

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Kendi kendinize evirip çeviriyorsunuz Yok yardım alıyormuş felan konuştugum adam şu sanalda tanıdıgım en delikanlı nadir insanlardan birisi açtıgı projeleri 40 taklada atsa yapamazsın adam geçirmiş görmüş arkadaşımdan görüş almak en doğal hakkım ama siz işe at gözlüğü takarak bakıyor gibisiniz aa bak yardım alıyor yardım :D Yazık size benimkiyle giriyor gibisin :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkezi dolandırıp her hafta başkasından şikayet yiyen bi insan nasıl olurda hala konuşabiliyor inanın şaşıyor insan :D benle tartıırken diğer dolandırdıgın adam araya girip sana verip veriştiriyor büyük adamsın sülün mehmet :)

Kendi kendinize evirip çeviriyorsunuz Yok yardım alıyormuş felan konuştugum adam şu sanalda tanıdıgım en delikanlı nadir insanlardan birisi açtıgı projeleri 40 taklada atsa yapamazsın adam geçirmiş görmüş arkadaşımdan görüş almak en doğal hakkım ama siz işe at gözlüğü takarak bakıyor gibisiniz aa bak yardım alıyor yardım :D Yazık size benimkiyle giriyor gibisin :D
boş yapma git kumda oyna uza şimdi konuya beni dahil etme ne halin varsa gör

boş yapma git kumda oyna uza şimdi konuya beni dahil etme ne halin varsa gör
Hoydaa zorunuzadamı gitmiyor hiç benim filesimi kullanmak bu kadar düşebileceğiniz hiç aklıma gelmedi hiçmi yeteneğiniz yok

Hoydaa zorunuzadamı gitmiyor hiç benim filesimi kullanmak bu kadar düşebileceğiniz hiç aklıma gelmedi hiçmi yeteneğiniz yok
hala benim filesim diyor kendine gel yav öyle bişey yok yok öyle bişey senin dosyaları kullananlar ilk gün kapatıp piyasadan yok oldu :)
indir.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri