Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Alpar2 Battle Pass Sistemi 1

indirmek için izniniz yok

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

50118 kodlu iteme sağ tıkladım buton aktif oldu fakat tıklayınca zaman bitmiş uyarısı veriyor

Server battlepass_config.txt

MONTH_SEASON 9

or proto:

Kod:
50118    BattlePa    ITEM_USE    USE_SPECIAL    MASK_ITEM_TYPE_ETC    MASK_ITEM_SUBTYPE_ETC_ETC    1    ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_PKDROP | ANTI_STACK | ANTI_MYSHOP    LOG    NONE    NONE    1000    1000    0    0    0    LIMIT_NONE    0    LIMIT_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    1    174400    0    0    0    0    0    0    0

def komutunu nasıl girecez
def __OnClickBattlePass(self):
net.SendChatPacket bu tarz ekledim oyuna giriş yaptım hiçbir syserr vermedi fakat oyunda buton falanda yok

Özelden sana ulaşabileceğim bi iletişim adresi verebilir misin

Server battlepass_config.txt

MONTH_SEASON 9

or proto:

Kod:
50118    BattlePa    ITEM_USE    USE_SPECIAL    MASK_ITEM_TYPE_ETC    MASK_ITEM_SUBTYPE_ETC_ETC    1    ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_PKDROP | ANTI_STACK | ANTI_MYSHOP    LOG    NONE    NONE    1000    1000    0    0    0    LIMIT_NONE    0    LIMIT_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    1    174400    0    0    0    0    0    0    0

İtemde sıkıntı yok sağ tıklayınca buton aktif oluyor yinede protoyu değiştirip bu şekildemi yapayım

İtemde sıkıntı yok sağ tıklayınca buton aktif oluyor yinede protoyu değiştirip bu şekildemi yapayım
filezilladaki configi var ondan hangi aydaysak onu seç oraya onu yaz düzelir haftadan haftaya olması lazımdı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri