kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı TUTULAN SERVER ŞUAN HANGİSİ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dogukane44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 447

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

5-6 yıldır metin2’den uzağım. Şimdi tekrardan server kurup başlayacağım, güzel bir reklamda alacağım. Tutulan şuanki güncel server tarzları nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Tutulan serverdan ziyade tutulan files ve reklam var artık günümüzde oyuncular farklılık ve güzel hisler yaşamak istiyor şöyle bir detay var kısa vadede 55-120 yapısı kazandırıyor(kesin garantisi yok, iyi reklam bile olsa tahmin edilen oyuncu gelmiyor, tecrübesiz ve vasat kişilerin yönetiminden dolayı oyuncular önyargılılar), tabi rakip çok durum böyle olunca, her hafta 2-3-4-5 sunucu açılıyor.
Allah kolaylık versin, tavsiyem girmeden önce bir miktar her oyun tipinin en kalabalık serverlarını inceleyip öyle başlamanız.
hocam uzun vadede kapanmayacak bir server açıcam reklamları özellikle sürekli yapacağım, maddi imkanımda var ama nasıl bir server açsam düşünüyorum
Açıkçası bu piyasada 2013ten beri ta ki geçen seneye kadar hep server açan biriyim. Rrklam yapmadan tutturduğum oyunlar oldu onlar daha çok 70-120 veya 70-105 idi hatta 70-105te çok ciddi kitle topladığım olurdu reklamsız tabiiki hemen hemen vslik oyun olduğu için kazanç yoktu. Yüksek kazanç ister iseniz 1 120ye yönelmeniz daha doğru. Kitle olarak sağlam reklam yaparsanız çok büyük kitle toplanıyor ki en büyük kitle bence orada saltanat tipi veya 127 oyunlar tamamen silindi. 1-99culardan pek haberim yok ama 55 120 ve 1 120 kitlesi aynı kişiler hep gidip gelenler arada ve 105 bitişli siradan oyunlar ise yavaş yavaş eriyor has kitlelerin elinde dönüyor ama pek aydınlık görmüyorum sonunu yani uzun vade duşunüyor isen 1 120 ki daha az güncelleme , masraf ve files sistemleri denenmiş ve stabil ise daha az dert olur , 1 105 oyunlara daima güncelleme eklemen şart yoksa bıkmak çok kolay oluyor oyuncular bakımından eğer daha fazla detaylı bilgi almak istersen verebilirim hiç problem değil. Umarım kafanı ağrıtmamışımdır. Hayırlı forumlar

Emek serverler genellikle reklamları çok olur 1-120 veya 1-98 1-99 gibi birçok server mevcut. Emek bir server açmak istersen 1-120 seçebilirsin bence. Reklamını yaptıkça oyuncu artma ihtimali var. Genellikle zor emek serverler seçilip oynanıyor hem uzun ömürlü veya kalıcı serverleri seçen bir çok insan mevcut. Benim kararım kısaca 1-120 seçebilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri