Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı 0xc00007b hatası alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valeval012
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

valeval012

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
8h 8m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
73
MmoLira
197
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kendi kendime evimde server kurup takılayım diyordum. dün bu işe kolları sıvayıp girdim. youtubeden bir video izledim. forumumuzdan bir arkadaşımız cok güzel anlatmış fakat bir sorunum var. herşeyi eksiksiz yapmama rağmen oyuna giremiyorum.

aldığım hata şu şekilde.
packları temiz bir oyunun içine atarsam uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası alıyorum.

hatayı veren dosya acaba hangisi diye tek tek dosyaları kopya edip hata veren dosyayı buldum. dosya adı python27.dll. bu dosyayı atmazsam eksikliğini görüyor çalışmıyor, atarsam da 0xc00007b bu hatayı alıyorum. şuan aktif çalışan tr mt2 den python27.dll dosyasını alıp attım , ekran hemen gelip kapanıyor yada ekran geliyor ya mt2 açılıyor ama ekran da hiç bir şey olmuyor. lütfen biri yardım edebilir mi.

sistem de win 10 kurulu. bütün driverler güncel

dediklerinize o kadar uzağım ki :)

bir kaç tane metin2 dosyasını birleştire birleştire bir şekilde açtım. karaktere giriyorum adını oluşturuyorum, karakter ayağını yere vurup elini kaldırıyor ya orayı sınırsız şekilde tekrarlıyor :)
Sysser varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri