- Konular
- 1
- Online süresi
- 8h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 197
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kendi kendime evimde server kurup takılayım diyordum. dün bu işe kolları sıvayıp girdim. youtubeden bir video izledim. forumumuzdan bir arkadaşımız cok güzel anlatmış fakat bir sorunum var. herşeyi eksiksiz yapmama rağmen oyuna giremiyorum.
aldığım hata şu şekilde.
packları temiz bir oyunun içine atarsam uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası alıyorum.
hatayı veren dosya acaba hangisi diye tek tek dosyaları kopya edip hata veren dosyayı buldum. dosya adı python27.dll. bu dosyayı atmazsam eksikliğini görüyor çalışmıyor, atarsam da 0xc00007b bu hatayı alıyorum. şuan aktif çalışan tr mt2 den python27.dll dosyasını alıp attım , ekran hemen gelip kapanıyor yada ekran geliyor ya mt2 açılıyor ama ekran da hiç bir şey olmuyor. lütfen biri yardım edebilir mi.
sistem de win 10 kurulu. bütün driverler güncel
aldığım hata şu şekilde.
packları temiz bir oyunun içine atarsam uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası alıyorum.
hatayı veren dosya acaba hangisi diye tek tek dosyaları kopya edip hata veren dosyayı buldum. dosya adı python27.dll. bu dosyayı atmazsam eksikliğini görüyor çalışmıyor, atarsam da 0xc00007b bu hatayı alıyorum. şuan aktif çalışan tr mt2 den python27.dll dosyasını alıp attım , ekran hemen gelip kapanıyor yada ekran geliyor ya mt2 açılıyor ama ekran da hiç bir şey olmuyor. lütfen biri yardım edebilir mi.
sistem de win 10 kurulu. bütün driverler güncel