Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@SimhiSancak'a teşekkürler ayrıca
.dll yi .m3d olarak değiştirirseniz injectore gerek kalmaz
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Aynen " calların içini değiştirir random değerler gönderirim her seferinde yine birşey değişmez" hook atarak belki yapabilirsin ama hayır, sen ve arkadaşların kopyala yapıştırdan başka bir şey yapamazsınız.değersiz veri giremez mysql e unbanlarda koruma var değer girmek zorundasın o yüzden o şekilde bir ban atamaz. ha diyelim attı calların içini değiştirir random değerler gönderirim her seferinde yine birşey değişmez
Com2 adı altında insanları dolandırıp paralarını aldınız, şimdi ise aynı taktiği her şeyi aynı olan beş para etmez bi hile çıkartarak yapmaya çalışıyorsunuz.
Hilenin içinde captcha solver var diyip kullanıcı satın aldıktan sonra "captcha solveride farklı ücret ödeyerek alacaksın", hassssssssss ben başka dolandırıcılara bakayım.
Hile aeldrada çalışmıyor sen satın al sonra güncelliyecem diyip insanlara aldırttınız, sonra cevap bile vermediniz.
İleride hiç bir özellik gelemez çünkü artık kimse sana bir şey öğretmiyor, kimlerin sayesinde geldiysen aynı şekil onların sayesinde yavaş yavaş ve kendi kendine yok olacaksın.
Ayrıca dolandırıcısın.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Herkesin bilgilerini NULL olarak gönderiyorsunuz, sunucu sahibi null olan tüm karakterleri banlarsa veya bu dll'yi kullanan herhangi birini banlarsa otomatik olarak bu dll'yi kullanan herkes ban yiyecek.
Noooooobbbbbbbb
Yetkileri kötüye kullanma başladıysa biz kalkalım
Mesajları falan sil, banla falan. A C İ Z S İ N İ Z.
Bunu da sil.
Herkesin bilgilerini NULL olarak gönderiyorsunuz, sunucu sahibi null olan tüm karakterleri banlarsa veya bu dll'yi kullanan herhangi birini banlarsa otomatik olarak bu dll'yi kullanan herkes ban yiyecek.
Noooooobbbbbbbb

değersiz veri giremez mysql e unbanlarda koruma var değer girmek zorundasın o yüzden o şekilde bir ban atamaz![]()
Noooooobbbbbbbb![]()
. ha diyelim attı calların içini değiştirir random değerler gönderirim her seferinde yine birşey değişmezAynen " calların içini değiştirir random değerler gönderirim her seferinde yine birşey değişmez" hook atarak belki yapabilirsin ama hayır, sen ve arkadaşların kopyala yapıştırdan başka bir şey yapamazsınız.değersiz veri giremez mysql e unbanlarda koruma var değer girmek zorundasın o yüzden o şekilde bir ban atamaz. ha diyelim attı calların içini değiştirir random değerler gönderirim her seferinde yine birşey değişmez
Com2 adı altında insanları dolandırıp paralarını aldınız, şimdi ise aynı taktiği her şeyi aynı olan beş para etmez bi hile çıkartarak yapmaya çalışıyorsunuz.
Hilenin içinde captcha solver var diyip kullanıcı satın aldıktan sonra "captcha solveride farklı ücret ödeyerek alacaksın", hassssssssss ben başka dolandırıcılara bakayım.
Hile aeldrada çalışmıyor sen satın al sonra güncelliyecem diyip insanlara aldırttınız, sonra cevap bile vermediniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
yav gardaşım sen al sonra ben güncellicem hileyi güven bana
@Haise Sasaki mysqll a boş veriyi nasıl enjectleniyor bana öğretsene yakışıklı jojuk
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)