- Konular
- 1,893
- Çözüm
- 134
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 4,004
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 39,509
- DevLira
- 150
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Microsoft PowerPoint'te Bir Görüntü Nasıl Şeffaf Yapılır. Onun hakkında görsel destekler ile kolay bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.
Microsoft PowerPoint, bir nesnenin veya fotoğrafın opaklığını değiştirme yeteneği de dahil olmak üzere bir dizi temel görüntü düzenleme araçları sunar. İsterseniz, bir görüntünün yalnızca belirli bir bölümünün şeffaflığını bile değiştirebilirsiniz.
Tüm bir nesneyi veya görüntünün daha şeffaf olmasını istiyorsanız, PowerPoint'i açın ve Ekle> Resimler'e tıklayarak bir görüntü ekleyin. Fotoğraf slayttayken onu seçin ve etrafında bir kenarlık belirecektir.
Ardından, resmi sağ tıklayın ve ardından "Resmi Biçimlendir" i seçin.
Sağda "Resmi Biçimlendir" bölmesi görünecektir; Görüntü simgesini tıklayın.
Burada birkaç seçenek göreceksiniz. Açılır menüsünü açmak için "Resim Saydamlığı" nın yanındaki oku tıklayın. Görüntünün opaklığını ayarlamak için "Saydamlık" kaydırıcısına tıklayın ve sürükleyin.
Ölçek:
Yüzde 0: Tamamen opak
Yüzde 100: Tamamen şeffaf
Bizimkini yüzde 50'ye ayarladık.
Seçtiğimiz nesnenin şimdi neye benzediğini aşağıda görebilirsiniz.
Ayarladığınız şeffaflık düzeyinden memnun olduğunuzda, "Resmi Biçimlendir" bölmesini kapatın.
Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde görsel destekler ile birlikte herkesin yapabileceği bir anlatım hazırlamış bulundum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim.
Microsoft PowerPoint, bir nesnenin veya fotoğrafın opaklığını değiştirme yeteneği de dahil olmak üzere bir dizi temel görüntü düzenleme araçları sunar. İsterseniz, bir görüntünün yalnızca belirli bir bölümünün şeffaflığını bile değiştirebilirsiniz.
Tüm bir nesneyi veya görüntünün daha şeffaf olmasını istiyorsanız, PowerPoint'i açın ve Ekle> Resimler'e tıklayarak bir görüntü ekleyin. Fotoğraf slayttayken onu seçin ve etrafında bir kenarlık belirecektir.
Ardından, resmi sağ tıklayın ve ardından "Resmi Biçimlendir" i seçin.
Sağda "Resmi Biçimlendir" bölmesi görünecektir; Görüntü simgesini tıklayın.
Burada birkaç seçenek göreceksiniz. Açılır menüsünü açmak için "Resim Saydamlığı" nın yanındaki oku tıklayın. Görüntünün opaklığını ayarlamak için "Saydamlık" kaydırıcısına tıklayın ve sürükleyin.
Ölçek:
Yüzde 0: Tamamen opak
Yüzde 100: Tamamen şeffaf
Bizimkini yüzde 50'ye ayarladık.
Seçtiğimiz nesnenin şimdi neye benzediğini aşağıda görebilirsiniz.
Ayarladığınız şeffaflık düzeyinden memnun olduğunuzda, "Resmi Biçimlendir" bölmesini kapatın.
Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde görsel destekler ile birlikte herkesin yapabileceği bir anlatım hazırlamış bulundum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim.