darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Yayaparıd interface

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ulquiorra Schiffer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@thehero09
Aynen. Çok özel projeler için dediğiniz gibi yapılabilir. Böyle serverların sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyor. Oynanır mı derseniz insan oynamak ister ama herkes her şeyden sıkıldı artık. Hiç bir şeye çok fazla emek verip zaman harcamak istemiyor. O yüzden zor ama imkansız değil. :) Başarılar.

Böyle farklı bir yoldan gidiyorum. Klasik metin2 beni sarmıyor, değişik bir şeyi ortaya çıkartmayı hedefliyorum.

Ben eklerken değişiklik yaptım, özel olması için. Benim gibi farklı bir şey düşünen var ise eklesin diye paylaşıyorum.

download :
W.t :

eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir :D
belki yanlış düşünüyorum ama bak metin2 ve metin2 nin mantığı her zaman hoşuma gider ama artık yeni bir fizik motoruyla daha yenilikçi bir metin2, metin3 neyse artık onun yapılması gerek. Sadece arayüz değişiklikleri ile düzelecek şey değil bu iş bence.bir yaratığa veya başka bir şeye vurduğumda o vuruşu hissetmek isterim. skill tutturma kaçırma işleri bu şekilde olmamalı vs vs.

eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir :D
belki yanlış düşünüyorum ama bak metin2 ve metin2 nin mantığı her zaman hoşuma gider ama artık yeni bir fizik motoruyla daha yenilikçi bir metin2, metin3 neyse artık onun yapılması gerek. Sadece arayüz değişiklikleri ile düzelecek şey değil bu iş bence.bir yaratığa veya başka bir şeye vurduğumda o vuruşu hissetmek isterim. skill tutturma kaçırma işleri bu şekilde olmamalı vs vs.
Hayır yanlış düşünmüyorsunuz, sadece bunlar yetmediğini biliyorum. Karakterleri bile değiştirdim. Metin 2 dosyaları elindeyken, neden farklı bir oyun yapmak; yerine aynı oyunun laciverti yapıyorlar anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri