emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Kostüm Binek Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Larry Watterson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ayrıca o kirlettiğim konuları atsana bi. Ben hiçbir sistemi kötülemedim. Piyasada olan bir sistemi süre engeli koyup sistem diye paylaşıyorsunuz.

Engellesen ne yazar, bir hiçsin. Eleştiriye gelemeyince karalıyorsun diyorsunuz. Mod olunca egonuz tavan yapıyor.
Daha iyisi elinizdeyse paylaşın, elinizde daha iyisi yoksa teşekkür edip geçin, teşekkür etmek istemiyorsanız yorum yazmak zorunda değilsiniz sizin yaptığınız eleştiri değil karalamadır.

Daha iyisi elinizdeyse paylaşın, elinizde daha iyisi yoksa teşekkür edip geçin, teşekkür etmek istemiyorsanız yorum yazmak zorunda değilsiniz sizin yaptığınız eleştiri değil karalamadır.
1dk sen kimsin ? Deneme mod. Konu sahibi moderatör konuşma yetkisi sana hiç düşmüyor. Piyasakilerle aynı farkı ne dedim ? Bumu karalama. Yazdıklarımı iyice idrak et. Karalama olan ne söylede bilelim. Elimdekinide neden paylaşayım ? kod bilgin varsa sen kodla, seni neden mod olarak aldılar merak ettim, daha bilgili olanları alsalar keşke.

Edit;
Birde development yetkilisi :D lambda desem one diyeceklere yetki vermişler 😂😂

@admin forum tekelleşmeye mi gitti ? Moderatörlerin keyfine göre yorum yapacağız artık galiba. Keşke aldığınız modlar bilgili olsa. Misal bu yetkiliniz @Ramiz Karaeski zerre kod bilgisi yok development yetkisi var. Neye göre alım yapılıyor.

Dün açmış konuyu, daha client derleyemiyor burda haklı eleştiriye nutuk atıyor https://forum.turkmmo.com/konu/3775216-client-build-ederken-hata/
aldığım hata kodlarken yaptığım bir hata değil konu içeriğine iyi bakarsan görürsün ayrıca bilgim olup olmadığını neye göre ölçüyorsun ? boş boş konuşmayın lütfen ayrıca keyife göre yorum isteyen yok karalamayın yeter istanbul içi her yerde yüz yüze görüşebiliriz isterseniz kod bilgimi canlı canlı gösterebilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri