Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Dostum kim konu açsa kirletecek bir şeyler yazıyorsun, sistem zaten bana ait değil "Development Paylaşım Ekibi" adı altına paylaşılmış bir şey. Bu kadar bilginiz varsa insanların konularına böyle yorumlar atacağınıza kendiniz paylaşın. Bu bir değil iki değil, sizi engelliyorum. İyi forumlar.Çöp. Hala da efekt olarak kullanıyorsunuz. Piyasadakilerle aynı fark yok. Tam bakmadım büyük ihtimal bineği çagirdiginda özellikleri verdirmişsindir.
Eline sağlık![]()
Rica ederim, yorumlar için teşekkürlerTeşekkürler çok faydalı paylaşımlar yapıyorsunuz elinize sağlık

Tabii zamanlaTeşekkürler.
Kostüm silah ve kuşak da bekleriz senden mümkünse tabi![]()

Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler.

Est. iyi kullanımlarsen nasıl bir kralsın be bunu arıyorum kaç gündür

Engellesen ne yazar, bir hiçsin. Eleştiriye gelemeyince karalıyorsun diyorsunuz. Mod olunca egonuz tavan yapıyor.Dostum kim konu açsa kirletecek bir şeyler yazıyorsun, sistem zaten bana ait değil "Development Paylaşım Ekibi" adı altına paylaşılmış bir şey. Bu kadar bilginiz varsa insanların konularına böyle yorumlar atacağınıza kendiniz paylaşın. Bu bir değil iki değil, sizi engelliyorum. İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)