Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
UFAK EKSİKLİK / UNUTULANLAR
|
|
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@admin forum tekelleşmeye mi gitti ? Moderatörlerin keyfine göre yorum yapacağız artık galiba. Keşke aldığınız modlar bilgili olsa. Misal bu yetkiliniz @Ramiz Karaeski zerre kod bilgisi yok development yetkisi var. Neye göre alım yapılıyor.
Dün açmış konuyu, daha client derleyemiyor burda haklı eleştiriye nutuk atıyor Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Merhaba
Ben Yönetimden sorumlu Adminim. Alımları ve yetkilendirmeyi ben yapıyorum.
Alımları yaparken dikkat ettiğim bir kaç husus var tabi.
Development'e hakim kodlama bilmese bile, Sistemleri bilen Forumda sizin gibi üyelerimiz yönlendirmesi, Biliyor ise özelliklerini forum adına kullanması Paylaşımlar yapması kısacası Paylaşımcı olmasını tercih ediyorum.
Her şeyi geçtim en önemlisi ise, dürüst güvenilir doğru bir kişi olması tercih ederken daha etkin oluyor.
buraya kadar alım yaparken belirlediğim hususlar.
Diğer bir durum evet Yönetimim sana yardımcı olması gerekiyor, ama senin için bir derleme yapması bir düzeltmeler yapması sistemini düzeltmesi vb. gibi zorumluluğu yok . Sana yapması gerekeni forum üzerinden yazarak anlatır. en fazla ilgili dosyasını paylaşırsın kontrol eder seni yönlendirir veya ilgilisine aktarır.
Sonrasında yaptığı veya yapacağı her şey( derlemesi, Team ile bağlanıp sorununu çözmesi ) Tamamen kişinin yardımcı olma isteği ile alakalıdır.
Lütfen bu durumu ayırt edip yorum yapmanızı isterim.
Saygılarımla
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)