Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor [RELEASE] [GF] unX Mini Bot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan streetglow90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 141
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Maalesef, söylediğim gibi basit bir python bot. Z tuşuna basarak topluyor. Filtreleme işi sadece python ile yapılamaz.
tşk ederim başını çok ağrıttık biliyorum birkaç soru daha sorabilrimiyim
-Hiç fixlendimi bot
-Normal ban yiyen gördünüzmü veya redbar
-KAÇ MİLİSANİYEDE BİR basiyor z ye birde

tşk ederim başını çok ağrıttık biliyorum birkaç soru daha sorabilrimiyim
-Hiç fixlendimi bot
-Normal ban yiyen gördünüzmü veya redbar
-KAÇ MİLİSANİYEDE BİR basiyor z ye birde
Fix yemedi
Uzun süredir oyunla ilgim olmadığından ban durumunu bilmiyorum zçıkçası, kullanan arkadaişar daha net bilgi verir.
Yanlış hatırlamıyorsam 0.5 sn olması lazım.

Fix yemedi
Uzun süredir oyunla ilgim olmadığından ban durumunu bilmiyorum zçıkçası, kullanan arkadaişar daha net bilgi verir.
Yanlış hatırlamıyorsam 0.5 sn olması lazım.
Merhabalar, pythton launcher ile ilgili bir sıkıntım var çoğu zaman gf clientte Oyna ya basınca oyun ekrana gelmiyor ve Oyna yazısı tekrar aktif oluyor. Bu sorunu da şöyle bir test ederek analiz ettim launcher dosyasındaki metin2.m3d dosyasını silince bu hata olmuyor sorunsuz oyuna giriş yapabiliyorum her zaman. Ama tabii bu dosya olmadanda hile aktif olmuyor. Çözüm yolunu biliyor musunuz acaba? Teşekkürler.

Aga bu ne aga? Tam aradıgım bir program emeği geçen herkesin eline koluna saglık :):hurt2:

Son düzenleme:
Program cok güzel ancak oto toplama acınca birisi ekran görüntüsü alıp gümletebilir. Geliştirmeyi bıraktıgınızı söylediniz ancak oyuncu dedektör koyulabilse inanın piyasadki hilelere bin basar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri