- Konular
- 197
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 2mo 52m
- Reaksiyon Skoru
- 898
- Altın Konu
- 73
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 7,822
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Pokemon Pokopia Sparkling Skylands Rehberi
Sparkling Skylands’e geldiğinde işin biraz daha “endgame” tarafına geçtiğini hissediyorsun. Artık sadece keşif ya da habitat kurma değil, direkt büyük ölçekli bir restorasyon işi başlıyor. Pokémon Pokopia’da buraya kadar gelen biri zaten sistemi çözmüş oluyor ama bu bölüm biraz daha uzun soluklu...
Arc Raiders Last Entry Görev Rehberi
Bu Last Entry görevi aslında Stella Montis tarafındaki hikaye zincirinin devamı gibi ilerliyor. Shani’nin verdiği görevlerden biri ve önceki Furtive Meetings görevini bitirmeden açılmıyor. Ben bu tarz görevlerde genelde haritaya çok güvenmem, çünkü detaylar çoğu zaman oyuncuyu direkt doğru...
Pokémon Champions Eğitim Sistemi Rehberi
Ben bu oyunda Pokémon’ları topladıktan sonra işin sadece yakalamakla bitmediğini biraz geç fark ettim. Özellikle Roster Ranch’ten gelen ya da Pokémon Home üzerinden aktarılan karakterler direkt hazır gibi duruyor ama sahaya çıkınca durum öyle olmuyor. Ben de ilk başta önemsememiştim ama sonradan...
CRUD Mantığını Django’da Oturtma
CRUD konusun da 2. paylaşımım sizlerle. CRUD'ı İlk öğrendiğimde mantığını anlıyorum gibi oluyordum ama iş pratiğe gelince biraz karışıyordu. Özellikle Django tarafını da görmek bayağı uğraştırdı. O yüzden ben biraz daha düz, uygulama üzerinden anlatmaya çalıştım kendi kendime. Öğeyi görmek...
Crimson Desert Resolution Görevi Rehberi
Rehberimiz Turkmmo forumu için hazırlanmıştır umarım faydasını görürsünüz.Bu göreve geldiğimde hikâye bayağı toparlanma moduna giriyor. Pailune geri alınmış ama iş bitmiş gibi hissettirmiyor açıkçası. Oyun direkt “daha var” diyor gibi. Resolution görevi de zaten çok uzun sürmüyor ama önemli bir...
Cyberpunk 2077 Caliburn “Mordred” nasıl alınır? (Freedom görevi)
2.3 patch’iyle gelen araçlar arasında en dikkat çekenlerden biri Mordred oldu, özellikle Caliburn kullananlar direkt fark ediyor. Normal Caliburn zaten oyunun meta araçlarından, bu versiyon biraz daha özel hissettiriyor. Açması da öyle çok gizli saklı değil ama görev zincirini tamamlamadan...
Cyberpunk 2077 2.3 araçlar ve modifiye rehberi
2.3 güncellemesiyle araç tarafı bayağı hareketlendi, özellikle customization kısmı hissediliyor. Daha önce gelen sistemlerin üstüne ekleme yapmışlar, bir de dört yeni araç gelmiş. Oyunda uzun süre takılan biri için fark hemen belli oluyor. Hepsini tek tek kurcalayınca olayın nereye gittiği daha...
Assassin’s Creed Odyssey Sphinx bilmeceleri çözümü
Sphinx görevi aslında zor gibi görünür ama o kadar büyütülecek bir şey değil. Atlantis dönüşünden sonra açılıyor, “A Family’s Legacy” bitince Boeotia tarafında görev geliyor. Oradan Sphinx’e gidiyorsun zaten. İlk karşılaşmada dövüş seçeneği var gibi ama pratikte yok, oyun seni bilmecelere...
Son düzenleme:
- Konular
- 384
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 1mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 1,150
- Altın Konu
- 171
- Başarım Puanı
- 207
- MmoLira
- 2,169
- DevLira
- 12
Heike Monogatari İncelemesi
Heike Monogatari İncelemesi Yıl: 2022 Stüdyo: Science SARU Bölüm: 11 Tür: Drama, Tarihi, Doğaüstü MAL: 7.82 Japon tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birini, Heike Klanı'nın yükselişini ve kaçınılmaz düşüşünü anlatırken, kehanetlerin ve kaderin incecik iplikleriyle örülmüş bir hikaye sunan...
Mushishi Anime İncelemesi
Mushishi İncelemesi Yıl: 2005 Stüdyo: Artland Bölüm: 26 Tür: Macera, Gizem, Hayattan Bir Kesit, Doğaüstü MAL: 8.65 Anime dünyası bazen öyle bir noktaya gelir ki, karşımıza çıkan yapımlar sadece birer eğlence aracı olmanın ötesine geçer. Mushishi, işte tam da bu noktada duran, izleyicisini...
Akane-banashi Anime
Akane-banashi Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Akane-banashi'nin Başlangıcı ve Rakugo Sanatı Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Suichi Arakawa'nın kaleminden çıkan ve Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde yayımlanmaya başlayan Akane-banashi, modern manga dünyasına taze bir soluk...
Ikoku Nikki İncelemesi — Kayıp Ruhların Kucaklaştığı Bir Yuva Hikayesi
Ikoku Nikki İncelemesi — Kayıp Ruhların Kucaklaştığı Bir Yuva Hikayesi Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yıl: 2026 Stüdyo: Shuka Bölüm: 13 Tür: Drama MAL: 8.79 Japon animasyon dünyasında bazen öyle yapımlar çıkar ki, sizi bir anda alıp bambaşka diyarlara götürür. İşte Ikoku Nikki tam da böyle...
Majutsushi Kunon wa Mieteiru İncelemesi
Majutsushi Kunon wa Mieteiru İncelemesi Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yıl: 2026 Stüdyo: Platinum Vision Bölüm: 13 Tür: Fantastik MAL: 6.56 Majutsushi Kunon wa Mieteiru, izleyiciyi görme duyusunun sınırlarının ötesine taşıyan, fantastik bir evrende geçen, oldukça özgün bir yapım. Bu...
2026 Popüler Bilim Arşivi: Geleceğe Açılan Kapılar
2026 Popüler Bilim Arşivi: Geleceğe Açılan Kapılar Giriş: Bilimin Hızlanan Nabzı 2026 Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yıl 2026. Bilim ve teknoloji dünyası, daha önce hayal bile edilemeyecek hızda ilerlemeye devam ediyor. Kuantum bilgisayarların sınırları zorlayan hesaplama gücü, gen...
2026'ya Damgasını Vuran Bilim ve Teknoloji Devrimleri: Geleceğe Bir Bakış
2026'ya Damgasını Vuran Bilim ve Teknoloji Devrimleri: Geleceğe Bir Bakış Yapay Zeka ve Makine Öğreniminin Yükselişi: Akıllı Sistemler Hayatımıza Entegre Oluyor Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 2026 yılı, yapay zeka (YZ) ve makine öğreniminin (ML) hayatımızın her alanına nüfuz ettiği bir yıl...
2026: Uzay Ajanslarının Gözü Hangi Göksel Cisimlerde? Geleceğin Keşif Rotası
2026: Uzay Ajanslarının Gözü Hangi Göksel Cisimlerde? Geleceğin Keşif Rotası Mars'a Odaklanma ve Yeni Keşifler Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 2026 yılına gelindiğinde, Mars gezegeni uzay ajanslarının en yoğun ilgi gösterdiği destinasyon olmaya devam ediyor. Kızıl Gezegen'in geçmişte sıvı...
Gezegenlerin Ötesinde Yaşam Arayışı: 2026'da Venüs, Mars, Titan ve Europa'nın Potansiyeli
Gezegenlerin Ötesinde Yaşam Arayışı: 2026'da Venüs, Mars, Titan ve Europa'nın Potansiyeli Venüs'ün Atmosferik Potansiyeli: Bulutların Arasındaki Umut Işığı Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Venüs, genellikle "Cehennem Gezegeni" olarak anılsa da, 2026 yılı itibarıyla bilim insanlarının...
Dragonfly Misyonu: Titan'ın Gizemli Dünyasında Yaşam Arayışı 2026'da Yeni Bir Boyut Kazanıyor
Dragonfly Misyonu: Titan'ın Gizemli Dünyasında Yaşam Arayışı 2026'da Yeni Bir Boyut Kazanıyor Dragonfly Görevi: Titan'ın Keşfi İçin Yeni Bir Dönem Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Satürn'ün en büyük uydusu Titan, gezegen bilimcileri ve astrobiyologlar için uzun yıllardır büyük bir merak...
NASA'nın 2026 Vizyonu: Dünya Dışı Yaşam Arayışında Yeni Bir Çağ Başlıyor
NASA'nın 2026 Vizyonu: Dünya Dışı Yaşam Arayışında Yeni Bir Çağ Başlıyor Mars'a İnsanlı Görevlerin Önemi: Kızıl Gezegen'de Yaşam İzleri Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 2026 yılına yaklaştıkça, NASA'nın Mars'a yönelik insanlı görev planları, yalnızca uzay keşif tarihimizde bir dönüm noktası...
Bilim Dünyasında Sahte Bilgi Sorunu: Yapay Zeka Uydurma Hastalıkları Bile Yayabilir mi? (2026 Perspektifi)
Bilim Dünyasında Sahte Bilgi Sorunu: Yapay Zeka Uydurma Hastalıkları Bile Yayabilir mi? (2026 Perspektifi) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yapay Zeka ve Sahte Bilginin Yükselişi Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yapay zeka (YZ) teknolojilerindeki baş döndürücü ilerlemeler, hayatımızın her...
Atmosfer, Bulutlar ve İklim Dengesi: 2026'da Uydu Bilimi Bize Neler Gösteriyor?
Atmosfer, Bulutlar ve İklim Dengesi: 2026'da Uydu Bilimi Bize Neler Gösteriyor? Atmosferin Katmanları ve Bileşimi: Gezegenimizin Yaşam Kalkanı Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Atmosferimiz, Dünya'yı saran ve yaşamı mümkün kılan karmaşık bir gaz örtüsüdür. Bu katmanlı yapı, yüzeyden...
Hayalet Parçacıklar: Evrenin Gizemli Misafirleri ve 2026'da Bilim Dünyasındaki Yeri
Hayalet Parçacıklar: Evrenin Gizemli Misafirleri ve 2026'da Bilim Dünyasındaki Yeri Hayalet Parçacıkların Keşfi ve Tarihsel Arka Planı Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Evren, gözle görülemeyen, dokunulamayan ancak varlığı fiziksel etkileriyle kanıtlanabilen sayısız sırla dolu. Bu sırların en...
Antarktika'nın Buzul Kalbinden Evrenin Derinliklerine: IceCube Yükseltmesi
Antarktika'nın Buzul Kalbinden Evrenin Derinliklerine: IceCube Yükseltmesi Antarktika'nın Kalbinden Evrene Bakış: IceCube'un Doğuşu Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Dünyanın en ücra ve zorlu köşelerinden biri olan Güney Kutbu'nda, insanlığın evrene açılan en olağanüstü pencerelerinden biri...
2026'da Kuantum Tehdidi: Şifreleme Dünyası Gerçekten Risk Altında mı?
2026'da Kuantum Tehdidi: Şifreleme Dünyası Gerçekten Risk Altında mı? Kuantum Fırtınasının İlk Belirtileri Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Takvimler 2026'yı gösterirken, bir zamanlar bilim kurgu filmlerinin konusu olan kuantum bilgisayarlar, artık laboratuvarlardan çıkıp gerçek dünya...
Kuantum Bilgisayarlar: Bilimsel Devrim mi, Güvenlik Krizi mi?
Kuantum Bilgisayarlar: Bilimsel Devrim mi, Güvenlik Krizi mi? Kuantumun Gizemli Dünyası Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 2026 yılına geldiğimizde, kuantum bilgisayarların adı artık sadece bilim kurgu filmlerinde değil, günlük teknoloji haberlerinde de sıkça geçiyor. Peki, bu "kuantum"...
Bilim İnsanları Yaşlanma, Doku Yenilenmesi ve Organ Sağlığını Yeniden Nasıl Yorumluyor?
Bilim İnsanları Yaşlanma, Doku Yenilenmesi ve Organ Sağlığını Yeniden Nasıl Yorumluyor? Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İnsanlık tarihi boyunca yaşlanma, kaçınılmaz bir düşüş ve yıpranma süreci olarak kabul edildi. Organların zamanla işlevini kaybetmesi, dokuların yenilenme kapasitesinin...
Kalp Krizinde Beyin-Kalp Bağlantısı: 2026 Perspektifiyle Yeni Ufuklar
Kalp Krizinde Beyin-Kalp Bağlantısı: 2026 Perspektifiyle Yeni Ufuklar Geleneksel Anlayıştan Nöro-Kardiyak Eksene Geçiş Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Onlarca yıldır, kalp krizi (miyokard enfarktüsü) esas olarak koroner arterlerdeki tıkanıklıklardan kaynaklanan lokalize bir olay olarak...
Diş Kök Hücreleri ve Rejeneratif Tıp: 2026'da Nereye Gidiyoruz?
Diş Kök Hücreleri ve Rejeneratif Tıp: 2026'da Nereye Gidiyoruz? Rejeneratif Diş Hekimliğinin Doğuşu Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Geleneksel diş hekimliği, uzun yıllardır çürükleri dolgularla onarmak, eksik dişleri implantlar veya köprülerle yerine koymak gibi yöntemlere odaklanmıştır...
Genetikte Küçük DNA Değişimlerinin Büyük Biyolojik Sonuçları
Genetikte Küçük DNA Değişimlerinin Büyük Biyolojik Sonuçları Genetik Kodun İncelikleri Öğeyi görmek için üye olmalısınız. DNA, yaşamın temel yapı taşı ve canlıların tüm genetik bilgisini taşıyan karmaşık bir moleküldür. İnsan genomu, yaklaşık 3 milyar baz çiftinden oluşur ve bu devasa bilgi...
DNA ile Hücre İçinde Gezen Moleküler Robotlar: Bilimde Yeni Bir Şafak Mı?
DNA ile Hücre İçinde Gezen Moleküler Robotlar: Bilimde Yeni Bir Şafak Mı? Mikrokozmosun Keşfi: Hücresel Boyutta Mühendislik Hayali Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Uzun yıllardır bilim kurgu filmlerine konu olan, vücudumuzun içinde dolaşan ve hastalıkları tedavi eden mikroskobik robotlar...
Hücreleri Gençleştirme Araştırmaları: 2026'da Gerçek mi, Yoksa Bilim Kurgu mu?
Hücreleri Gençleştirme Araştırmaları: 2026'da Gerçek mi, Yoksa Bilim Kurgu mu? Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yaşlanmanın Gizemini Çözmek Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İnsanlık tarihi boyunca ölümsüzlük ve genç kalma arzusu, mitolojilerden felsefeye...
Yaşlanmayı Geri Çevirmek Mümkün mü? 2026’da İnsan Deneyleri Neden Konuşuluyor?
Yaşlanmayı Geri Çevirmek Mümkün mü? 2026’da İnsan Deneyleri Neden Konuşuluyor? Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 2026 yılı itibarıyla, insanlığın varoluşundan bu yana süregelen en temel biyolojik süreçlerden biri olan yaşlanma, artık sadece kaçınılmaz bir son olmaktan çıkıp, üzerinde aktif...
Nisan 2026 Gökyüzü Şöleni: Lyrid Meteor Yağmuru ve Görkemli Kuyruklu Yıldız C/2025 X1
Nisan 2026 Gökyüzü Şöleni: Lyrid Meteor Yağmuru ve Görkemli Kuyruklu Yıldız C/2025 X1 Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Lyrid Meteor Yağmuru Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Nisan ayı, gökyüzü tutkunları için her zaman özel bir anlam taşımıştır. Her yıl bu dönemde, Dünya'nın yörüngesi...
2026'da Uzay Araştırmaları Neden Yeniden Altın Çağına Girdi?
2026'da Uzay Araştırmaları Neden Yeniden Altın Çağına Girdi? Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bir Uyanışın Hikayesi Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Uzay araştırmaları, insanlık tarihi boyunca hep merak ve ilham kaynağı olmuştur. Soğuk Savaş dönemindeki uzay yarışı ve Ay'a ilk insan...
Ay'dan Gelen Yeni Dünya Manzaraları: Bilim Ufkumuzu Nasıl Genişletiyor?
Ay'dan Gelen Yeni Dünya Manzaraları: Bilim Ufkumuzu Nasıl Genişletiyor? Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Mavi"den Ötesi Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İnsanlık, Ay'dan Dünya'ya ilk kez baktığında, bu bakış sadece uzamsal bir mesafe değil, aynı zamanda düşünsel bir sıçramayı da...
Artemis II: İnsanlığın Ay'a Dönüşünde Bilimsel Bir Devrim Başlıyor!
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Artemis II: İnsanlığın Ay'a Dönüşünde Bilimsel Bir Devrim Başlıyor! Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Arka Plan: Ay'a Dönüşün Bilimsel Temelleri 2026 yılına geldiğimizde, insanlığın uzay keşfi serüveninde yeni bir şafağın eşiğindeyiz. Yarım asrı...
Evrenin Perdesini Aralayan Dev Göz: James Webb Uzay Teleskobu (2026 Perspektifi)
Evrenin Perdesini Aralayan Dev Göz: James Webb Uzay Teleskobu (2026 Perspektifi) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Arka Plan: Hubble'ın Mirasçısı ve Yeni Bir Çağın Başlangıcı Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 2026 yılına geldiğimizde, insanlığın uzaydaki en gelişmiş gözü olan James Webb...
Crimson Desert: Spire of the Stars Görev Rehberi
Gate to the Otherworld, Crimson Desert'in ana hikâyesinin Chapter IV bölümünde karşına çıkan bir main quest. Bu görev, The Price of Knowledge bölümünün içinde yer alıyor ve Forbidden Knowledge questline’ının bir parçasını oluşturuyor. Göreve başlamadan önce Blinding Flash ve Force Palm...
Son düzenleme:
- Konular
- 309
- Çözüm
- 38
- Online süresi
- 16d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 843
- Altın Konu
- 45
- Başarım Puanı
- 237
- MmoLira
- 2,606
- DevLira
- 15
Crimson Desert – Azurite (mavi cevher) nerede farm’lanır
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Azurite’yi oyunda ilk kez görünce “mavi taş işte” deyip geçmek kolay ama işin ucu hızlıca takı yükseltmeye bağlanıyor. Özellikle yüzük–küpe tarafına girdiğinde, blacksmith menüsünde refinement isterken bir anda Azurite soruyor ve o an anlıyorsun: Bu malzeme...
Crimson Desert Bloodstone Nerede Bulunur
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bloodstone’u ilk kez görüp “maden işte” diye geçersen, daha sonra blacksmith menüsünde tokadı yiyorsun. Çünkü bu taş, refinement tarafında özellikle silah, zırh ve metal kalkan yükseltmelerinde sürekli önüne geliyor. Benim hatam şuydu: zırhı bir süre saldım...
Crimson Desert – Clue (Ana Görev) Rehberi
“Clue” görevi bende beni çok sıkmıştı; çünkü oyun bu noktada “artık işler ciddi” demeye başlıyor. En net fark da şu: Bu görevde bir süreliğine Damiane olarak oynuyorsun ve Kliff geçici olarak yok. Yani refleksle bastığın bazı yetenekler gelmiyor, savaşın temposu değişiyor. O yüzden ben bu görevi...
Crimson Desert: The Blood Coronation (Ana Görev) Rehberi
The Blood Coronation, Bölüm 8’in başlarında gelen görevlerden ve seni direkt Demeniss başkentine itiyor. Görevin özü şu: Duke Caliburn’ün eski ofisini bulup, oradaki izlerden Myurdin’in nerede olduğuna dair ipucu topluyorsun. Ödül kısmı eşya değil, tamamen hikâye ilerlemesi; o yüzden burada...
Crimson Desert – The Cursed Knight nasıl geçilir
Bu görev bende “tamam, klasik boss kestik mi biter” diye başladı ama Cursed Knight öyle bir tasarlanmış ki, dövüşün yarısı vurmaktan çok boşluk aramakla geçiyor. Ödül tarafı güzel (Shackle of Might + 1 Abyss Artifact), ama açık söyleyeyim: sinir testine de benziyor. Öğeyi görmek için üye...
Crimson Desert – Rebel Suppression nasıl geçilir
Rebel Suppression tam anlamıyla “saha savaşı” görevi. Kuşatma kulelerini patlatıyorsun, bir yandan da sağda solda biten isyancılarla boğuşuyorsun. Görev metni romantik konuşuyor ama özeti şu: düşmanı tamamen çevrelemişsin, kaçış yok; oyun da bunu sana yüzlerce düşman keserek hissettiriyor...
Crimson Desert – Preparations for Advance görevi nasıl geçilir
Bu görev bende “hikâye ilerletme”den çok, resmen oyunun verdiği son mola gibi çalıştı. Çünkü metin de, ortam da aynı şeyi bağırıyor: Thornbriar Fortress döneklere geçmiş, içeriden kılıç sesi geliyor, sen daha dışarıdayken bile “az sonra büyük iş var” hissi geliyor. O yüzden ben bu görevi...
Crimson Desert – Cradle of Defense görevini hızlı ve temiz geçme notları
Cradle of Defense’i ilk oynadığımda “tamam, üç bayrak diker çıkarım” diye girdim ama görev aslında daha sinsi: seni koca bir savaş alanına salıyor, bayrağı kaptığın anda da bütün karmaşayı üstüne çekiyor. Oyunun amacı çok basit görünüyor (3 noktaya bayrak), ama asıl mesele bayrağı taşıyıp yuvaya...
Crimson Desert – Crowcaller rehberi
Crowcaller görevi bende “hikâye bir anda kararıyor” hissiyle açıldı. Axiom Archive’a yapılan baskınla işler ciddileşiyor; White Crow kaçırılıyor, Alustin de kendi yarasını pek umursamadan seni peşlerine yolluyor. Görev kâğıt üzerinde kısa duruyor ama iki noktada insanı oyalıyor: Hernand Castle...
Crimson Desert – The Missing Seal rehberi
The Missing Seal görevi bende “tamam mektubu okur geçeriz” diye başlayıp, sonra oyunun ilk kez ciddi ciddi yan içeriğe zorladığı noktaya dönüştü. White Crow’dan gelen mektubun mührü düşüyor ve oyun senden bunu okumanı istiyor. Okuyorsun ama asıl sürpriz şu: Bu görevle birlikte ilk defa “ana...
Crimson Desert – Demenissian Delegation rehberi
Demenissian Delegation görevi, “banket sahnesi” diye başlayıp bir anda katliama dönen görevlerden. Demenissian heyetinin gövde gösterisi için getirdiği yaratık kontrolden çıkıyor, salon kan gölüne dönüyor ve ortalıkta sadece panik kalıyor. Kulağa sinematik geliyor ama oyundaki karşılığı şu: seni...
- Konular
- 135
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 738
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,433
- DevLira
- 30
Crimson Desert – The Touch of Deliverance
Crimson Desert – The Touch of Deliverance: Islıklı Oklar ve Bombardıman Mekaniği The Touch of Deliverance, Crimson Desert'teki 74. ana görev. Hernand bölgesinde geçiyor, 6. Bölüm olan Cracks in the Shield'ın "Under the Banner Pike Again" alt bölümüne ait. Bir önceki görev Cradle of Defense'i...
Crimson Desert – Secret at the Church: Kilise Kriptindeki Gizem
Crimson Desert – Secret at the Church: Kilise Kriptindeki Gizem Secret at the Church, Crimson Desert'teki 68. ana görev. Demeniss bölgesinde geçiyor, 5. Bölüm olan Guest Unbidden'ın "Black and White" alt bölümüne ait. Bir önceki görev Bloodwind'i bitirmiş olman gerekiyor ve herhangi bir...
Crimson Desert – Bloodwind: Crowcaller ile Demeniss'teki İlk Karşılaşma
Crimson Desert – Bloodwind: Crowcaller ile Demeniss'teki İlk Karşılaşma Bloodwind, Crimson Desert'teki 67. ana görev. Demeniss bölgesinde geçiyor, 5. Bölüm olan Guest Unbidden'ın "Black and White" alt bölümüne ait. Bir önceki görev The Crow's Warning'i bitirmiş olman gerekiyor ve herhangi bir...
Crimson Desert – Toward the Nest: Spire of Soaring Bulmacaları ve Crowcaller Boss
Crimson Desert – Toward the Nest: Spire of Soaring Bulmacaları ve Crowcaller Boss Toward the Nest, Crimson Desert'teki 69. ana görev. Demeniss bölgesinde geçiyor, 5. Bölüm olan Guest Unbidden'ın "Uninvited Guest" alt bölümüne ait. Bir önceki görev Secret at the Church'ü bitirmiş olman...
Crimson Desert – Podium of Resolve: Torstein'ın Konuşması ve Jian'ın Kılıcı
Crimson Desert – Podium of Resolve: Torstein'ın Konuşması ve Jian'ın Kılıcı Podium of Resolve, Crimson Desert'teki 89. ana görev. Hernand bölgesinde, 7. Bölüm olan Homecoming'in Dawn Mist alt bölümünde yer alıyor. Bir önceki görev Rekindled Hope'u bitirmiş olman gerekiyor ve herhangi bir ödül...
Crimson Desert – Rekindled Hope: Pailune'un Yeniden Umudu
Crimson Desert – Rekindled Hope: Pailune'un Yeniden Umudu Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Rekindled Hope, Crimson Desert'teki 88. ana görev. Hernand bölgesinde geçiyor, 7. Bölüm yani Homecoming'in Dawn Mist alt bölümüne ait. Bir önceki görev olan Bared Fang'i bitirmen gerekiyor. Herhangi bir...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)