- Konular
- 4,295
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 6mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 6,854
- Altın Konu
- 708
- Başarım Puanı
- 439
- MmoLira
- 92,005
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İncelendi.
- Konular
- 191
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 892
- Altın Konu
- 73
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 7,084
- DevLira
- 18
Crimson Desert: Abyss Gear sistemi rehberi
Oyunda gear sistemi ilk başta biraz garip hissettiriyor, çünkü bulduğun zırhlar ve silahlar genelde birbirine çok yakın statlarda oluyor. Yani yeni item düşüyor ama “buna geçsem mi” hissi pek oluşmuyor. Görünüşe aldırış etmiyosanız zaten iyice anlamsızlaşıyor. Tam burada Abyss Gear sistemi...
Crimson Desert: Sanctum of Transcendence Puzzle Çözümü
Bu Sanctum of Transcendence işi aslında tek başına bir dungeon gibi değil, daha çok önceki puzzle’ların devamı. Spire of the Sun, Nest of Valor, Throne of Truth, Dimensional Labyrinth derken en son buraya geliyorsun. Zincirin sonu gibi yani. Oyunun az çok ne istediği belli. Nexus’a vardığında...
Crimson Desert: Skyblazer set rehberi
Skyblazer seti ilk gördüğümde direkt dikkat çekti, özellikle o şapka falan baya farklı duruyor. Oyunda herkese açık bir set bu, yani özel bir sınıf vs yok. Koyu tonlu, dalgalı desenli kıyafetler, üstünde o turuncu vurgular falan var… biraz Kore–Çin karışımı bir tasarım gibi hissettiriyor. Zaten...
Sparkling Skylands Büyük Bina Rehberi: Tüm Görevler, Malzemeler ve İnşa Süreci
Sparkling Skylands’a geldiğinde zaten oyunun biraz “ileri seviye” kısmına girmiş oluyorsun, habitat kurma falan artık rutin oluyor. Ama burada iş biraz büyüyor, Pokémon’lar direkt senden devasa bir yapıyı baştan inşa etmeni istiyor. Bir yandan keşif, bir yandan yapı işleri derken tempo artıyor...
Pokemon Pokopia: Mosslax Çeşitleri ve Etkileri Rehberi
Bleak Beach’e ilk gittiğimde Mosslax’ı görünce direkt “bunu nasıl uyandıracağız ya” dedim. Çünkü bildiğin taş gibi yatıyor, üstü başı ot bitmiş Snorlax. Hikayede de öyle tek hamlede kalkmıyor zaten, baya zincir var.Önce bölgeyi açman gerekiyor, Wastelands tarafındaki ilerlemeyi yapmadan zaten...
Slay The Spire 2 Bossları: Tüm Act’ler ve Savaş Taktikleri
İlk oyunu oynayanlar zaten neyle karşılaşacağını az çok biliyor, ama Slay The Spire 2 biraz daha sert vuruyor diyebilirim. Mekanikler tanıdık, kart toplama, build kurma falan aynı çizgide gidiyor ama kule değişince boss’lar da baya farklılaşmış. Her katta ayrı taktik istiyor, bazıları direkt...
Slay The Spire 2 Epoch Rehberi: Tüm Açma Şartları ve Timeline Sistemi
Oyuna girince hemen fark ediliyor zaten, ilerleme tamamen run atmaya bağlı. Yani tek seferde “bitirdim oldu” diye bir şey yok, sürekli oynayıp yavaş yavaş açıyorsun her şeyi. Timeline diye bir kısım var, oradan neyi açtığını görüyorsun ama çoğu şey başta gizli, böyle bulanık duruyor. Açtıkça...
Pokemon Pokopia Reset Saati ve Günlük Yenilenenler
Oyunu oynarken fark ettim, saat mevzusu baya önemli burada. Pokemon Pokopia gerçek zamanlı gidiyor, yani gündüz gece direkt oyuna yansıyor. Hangi Pokemon çıkacak, ne kadar sürede işler bitecek falan hepsi saate bağlı. Fazla takılmayın günlük reset işine alışırsınız. Günlük reset saati sabah 5...
Crimson Desert Casted Shadow Oyun Rehberi
Crimson Desert oynarken Casted Shadow’a geldiğimde, oyunun tonunun biraz daha ağırlaştığını hissettim. 59. main quest bu arada, Chapter 4 The Price of Knowledge altında, Forbidden Knowledge kısmı. Önceki quest olan Obsession and Madness’ı bitirmiş olmak gerekiyor, yoksa açılmıyor zaten. Ödül...
Crimson Desert Dance with the Devil Oyun Rehberi
Crimson Desert’ta 40. ana görev Reed Devil ile Dans, zincirde Howling Hill kısmına giriyorsun artık. Mountain of Frozen Souls tarafında başlıyor. Öncesinde Seed of Unease bitmiş olması gerekiyor, yoksa zaten açmıyor. Görev direkt “boss fight” gibi aslında, çok hikaye falan yok. Reed Field Devil...
Pokémon Champions Eğitim Sistemi Rehberi
Ben bu oyunda Pokémon’ları topladıktan sonra işin sadece yakalamakla bitmediğini biraz geç fark ettim. Özellikle Roster Ranch’ten gelen ya da Pokémon Home üzerinden aktarılan karakterler direkt hazır gibi duruyor ama sahaya çıkınca durum öyle olmuyor. Ben de ilk başta önemsememiştim ama sonradan...
Satisfactory Fabrika Aydınlatma Rehberi: Işık Sistemleri ve İpuçları
Başta çok fark etmiyorsun ama Satisfactory oynarken ışık işi baya önemli hale geliyor. İlk başta açık alanda kuruyorsun zaten, güneş var, mis gibi görüyorsun her şeyi. Ama o şekilde devam etmiyor iş, fabrika büyüdükçe iç mekanlara giriyorsun, orada da karanlık başlıyor. Üstüne bir de karmaşık...
Abyss Race Tier List ve En İyi Irklar: Kraken, Sea Angel ve Diğerleri
Abyss oynayanlar bilir, başta herkes default human ile başlıyor ama işin aslı orada bitmiyor. Hub’a geldikçe race reroll açılıyor ve aslında karakterin komple değişiyor. Direkt permanent buff veriyor, o yüzden boş geçilecek bir şey değil. Ama sistem baya RNG, yani biraz şanssızsan uzun süre çöp...
Crimson Desert Familiar Curses Görevi Rehberi
Bu görev Hernand bölgesinde Howling Hill tarafında başlıyor. Zaten önceki görev olan Return of the Comrade bitmiş olması gerekiyor. Hikâye de St. Halssius House of Healing’de bir Greymane olayından bahsediliyor, ortalık karışmış durumda, direkt oraya gidiyorsun.Crimson Desert içinde bu görev...
Elden Ring Unique Item’lar Nerede Bulunur
Elden Ring’de bazı itemlar var ya, normal loot gibi düşmüyor. Direkt map’te gezip bulman gerekiyor, ama oyun her şeyi de net göstermiyor. DLC Shadow of the Erdtree ile birlikte bu iş daha da genişledi zaten.Ben bir süredir bu tarz unique item’ları toplarken fark ettim, çoğu insan ya kaçırıyor ya...
Elden Ring büyücü build’i (PvE deneyimi)
Bu build tamamen Intelligence üzerine kurulu bir sorcerer oynanışı. Olay aslında basit gibi duruyor, uzaktan büyü at, güvenli oyna, melee’ye çok girme. Ama işin içine girince sadece “uzaktan vurmak” değil, hangi büyüyü ne zaman kullanacağını yönetmek baya önemli hale geliyor. İlk oynayışta...
Elden Ring Belurat Tower Settlement Tüm Unique Item Konumları
Belurat, Shadow of the Erdtree’de denk geldiğin ilk düzgün dungeon’lardan biri gibi zaten. Gravesite Plain’in batı tarafında duruyor, yol da çok karışık değil aslında; Scorched Ruins içinden ana yoldan gidiyorsun, Three-Path Cross’a gelince soldan, o dev kemerin altından devam ediyorsun. Ama...
Metin2 Client Console Komutları Listesi ve Açıklamaları
Bir ara client’la uğraşırken bu console komutlarını kurcalamıştım, hepsini tek tek denemiştim neredeyse. Çoğu zaten debug gibi ama bazıları baya iş görüyor. Hepsini bir yerde topladım, aynı şeyleri tekrar aramayayım diye. exit direkt client’ı kapatıyor, crash gibi düşün. mvol, svol, snds, asnds...
Metin2 MySQL 5.6–5.7 “Using a password..” Hatası Çözümü (mysql_query Fix Rehberi)
MySQL 5.6 ve 5.7 kullananlar büyük ihtimal görmüştür, shell’de ya da mysql log’da şu uyarı çıkıyor: “Using a password on the command line interface can be insecure.” Daha düşük sürümdeysen zaten hiç takılmana gerek yok, bu olay direkt o versiyonlarla alakalı. Genelde olay şu, questlib.lua...
Son düzenleme:
- Konular
- 450
- Çözüm
- 28
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 3,414
- Altın Konu
- 133
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 44,694
- DevLira
- 12
İncelendi metin2 olan konular @Lorenzo kontrol sağlıcaktır.![]()
Crimson Desert: Abyss Gear sistemi rehberi
Oyunda gear sistemi ilk başta biraz garip hissettiriyor, çünkü bulduğun zırhlar ve silahlar genelde birbirine çok yakın statlarda oluyor. Yani yeni item düşüyor ama “buna geçsem mi” hissi pek oluşmuyor. Görünüşe aldırış etmiyosanız zaten iyice anlamsızlaşıyor. Tam burada Abyss Gear sistemi...forum.turkmmo.com
![]()
Crimson Desert: Sanctum of Transcendence Puzzle Çözümü
Bu Sanctum of Transcendence işi aslında tek başına bir dungeon gibi değil, daha çok önceki puzzle’ların devamı. Spire of the Sun, Nest of Valor, Throne of Truth, Dimensional Labyrinth derken en son buraya geliyorsun. Zincirin sonu gibi yani. Oyunun az çok ne istediği belli. Nexus’a vardığında...forum.turkmmo.com
![]()
Crimson Desert: Skyblazer set rehberi
Skyblazer seti ilk gördüğümde direkt dikkat çekti, özellikle o şapka falan baya farklı duruyor. Oyunda herkese açık bir set bu, yani özel bir sınıf vs yok. Koyu tonlu, dalgalı desenli kıyafetler, üstünde o turuncu vurgular falan var… biraz Kore–Çin karışımı bir tasarım gibi hissettiriyor. Zaten...forum.turkmmo.com
![]()
Sparkling Skylands Büyük Bina Rehberi: Tüm Görevler, Malzemeler ve İnşa Süreci
Sparkling Skylands’a geldiğinde zaten oyunun biraz “ileri seviye” kısmına girmiş oluyorsun, habitat kurma falan artık rutin oluyor. Ama burada iş biraz büyüyor, Pokémon’lar direkt senden devasa bir yapıyı baştan inşa etmeni istiyor. Bir yandan keşif, bir yandan yapı işleri derken tempo artıyor...forum.turkmmo.com
![]()
Pokemon Pokopia: Mosslax Çeşitleri ve Etkileri Rehberi
Bleak Beach’e ilk gittiğimde Mosslax’ı görünce direkt “bunu nasıl uyandıracağız ya” dedim. Çünkü bildiğin taş gibi yatıyor, üstü başı ot bitmiş Snorlax. Hikayede de öyle tek hamlede kalkmıyor zaten, baya zincir var.Önce bölgeyi açman gerekiyor, Wastelands tarafındaki ilerlemeyi yapmadan zaten...forum.turkmmo.com
![]()
Slay The Spire 2 Bossları: Tüm Act’ler ve Savaş Taktikleri
İlk oyunu oynayanlar zaten neyle karşılaşacağını az çok biliyor, ama Slay The Spire 2 biraz daha sert vuruyor diyebilirim. Mekanikler tanıdık, kart toplama, build kurma falan aynı çizgide gidiyor ama kule değişince boss’lar da baya farklılaşmış. Her katta ayrı taktik istiyor, bazıları direkt...forum.turkmmo.com
![]()
Slay The Spire 2 Epoch Rehberi: Tüm Açma Şartları ve Timeline Sistemi
Oyuna girince hemen fark ediliyor zaten, ilerleme tamamen run atmaya bağlı. Yani tek seferde “bitirdim oldu” diye bir şey yok, sürekli oynayıp yavaş yavaş açıyorsun her şeyi. Timeline diye bir kısım var, oradan neyi açtığını görüyorsun ama çoğu şey başta gizli, böyle bulanık duruyor. Açtıkça...forum.turkmmo.com
![]()
Pokemon Pokopia Reset Saati ve Günlük Yenilenenler
Oyunu oynarken fark ettim, saat mevzusu baya önemli burada. Pokemon Pokopia gerçek zamanlı gidiyor, yani gündüz gece direkt oyuna yansıyor. Hangi Pokemon çıkacak, ne kadar sürede işler bitecek falan hepsi saate bağlı. Fazla takılmayın günlük reset işine alışırsınız. Günlük reset saati sabah 5...forum.turkmmo.com
![]()
Crimson Desert Casted Shadow Oyun Rehberi
Crimson Desert oynarken Casted Shadow’a geldiğimde, oyunun tonunun biraz daha ağırlaştığını hissettim. 59. main quest bu arada, Chapter 4 The Price of Knowledge altında, Forbidden Knowledge kısmı. Önceki quest olan Obsession and Madness’ı bitirmiş olmak gerekiyor, yoksa açılmıyor zaten. Ödül...forum.turkmmo.com
![]()
Crimson Desert Dance with the Devil Oyun Rehberi
Crimson Desert’ta 40. ana görev Reed Devil ile Dans, zincirde Howling Hill kısmına giriyorsun artık. Mountain of Frozen Souls tarafında başlıyor. Öncesinde Seed of Unease bitmiş olması gerekiyor, yoksa zaten açmıyor. Görev direkt “boss fight” gibi aslında, çok hikaye falan yok. Reed Field Devil...forum.turkmmo.com
![]()
Pokémon Champions Eğitim Sistemi Rehberi
Ben bu oyunda Pokémon’ları topladıktan sonra işin sadece yakalamakla bitmediğini biraz geç fark ettim. Özellikle Roster Ranch’ten gelen ya da Pokémon Home üzerinden aktarılan karakterler direkt hazır gibi duruyor ama sahaya çıkınca durum öyle olmuyor. Ben de ilk başta önemsememiştim ama sonradan...forum.turkmmo.com
![]()
Satisfactory Fabrika Aydınlatma Rehberi: Işık Sistemleri ve İpuçları
Başta çok fark etmiyorsun ama Satisfactory oynarken ışık işi baya önemli hale geliyor. İlk başta açık alanda kuruyorsun zaten, güneş var, mis gibi görüyorsun her şeyi. Ama o şekilde devam etmiyor iş, fabrika büyüdükçe iç mekanlara giriyorsun, orada da karanlık başlıyor. Üstüne bir de karmaşık...forum.turkmmo.com
![]()
Abyss Race Tier List ve En İyi Irklar: Kraken, Sea Angel ve Diğerleri
Abyss oynayanlar bilir, başta herkes default human ile başlıyor ama işin aslı orada bitmiyor. Hub’a geldikçe race reroll açılıyor ve aslında karakterin komple değişiyor. Direkt permanent buff veriyor, o yüzden boş geçilecek bir şey değil. Ama sistem baya RNG, yani biraz şanssızsan uzun süre çöp...forum.turkmmo.com
![]()
Crimson Desert Familiar Curses Görevi Rehberi
Bu görev Hernand bölgesinde Howling Hill tarafında başlıyor. Zaten önceki görev olan Return of the Comrade bitmiş olması gerekiyor. Hikâye de St. Halssius House of Healing’de bir Greymane olayından bahsediliyor, ortalık karışmış durumda, direkt oraya gidiyorsun.Crimson Desert içinde bu görev...forum.turkmmo.com
![]()
Elden Ring Unique Item’lar Nerede Bulunur
Elden Ring’de bazı itemlar var ya, normal loot gibi düşmüyor. Direkt map’te gezip bulman gerekiyor, ama oyun her şeyi de net göstermiyor. DLC Shadow of the Erdtree ile birlikte bu iş daha da genişledi zaten.Ben bir süredir bu tarz unique item’ları toplarken fark ettim, çoğu insan ya kaçırıyor ya...forum.turkmmo.com
![]()
Elden Ring büyücü build’i (PvE deneyimi)
Bu build tamamen Intelligence üzerine kurulu bir sorcerer oynanışı. Olay aslında basit gibi duruyor, uzaktan büyü at, güvenli oyna, melee’ye çok girme. Ama işin içine girince sadece “uzaktan vurmak” değil, hangi büyüyü ne zaman kullanacağını yönetmek baya önemli hale geliyor. İlk oynayışta...forum.turkmmo.com
![]()
Elden Ring Belurat Tower Settlement Tüm Unique Item Konumları
Belurat, Shadow of the Erdtree’de denk geldiğin ilk düzgün dungeon’lardan biri gibi zaten. Gravesite Plain’in batı tarafında duruyor, yol da çok karışık değil aslında; Scorched Ruins içinden ana yoldan gidiyorsun, Three-Path Cross’a gelince soldan, o dev kemerin altından devam ediyorsun. Ama...forum.turkmmo.com
![]()
Bir ara client’la uğraşırken bu console komutlarını kurcalamıştım, hepsini tek tek denemiştim neredeyse. Çoğu zaten debug gibi ama bazıları baya iş görüyor. Hepsini bir yerde topladım, aynı şeyleri tekrar aramayayım diye. exit direkt client’ı kapatıyor, crash gibi düşün. mvol, svol, snds, asnds...forum.turkmmo.com
![]()
Metin2 MySQL 5.6–5.7 “Using a password..” Hatası Çözümü (mysql_query Fix Rehberi)
MySQL 5.6 ve 5.7 kullananlar büyük ihtimal görmüştür, shell’de ya da mysql log’da şu uyarı çıkıyor: “Using a password on the command line interface can be insecure.” Daha düşük sürümdeysen zaten hiç takılmana gerek yok, bu olay direkt o versiyonlarla alakalı. Genelde olay şu, questlib.lua...forum.turkmmo.com
- Konular
- 191
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 892
- Altın Konu
- 73
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 7,084
- DevLira
- 18
Crimson Desert First Step to Rebuilding Görev Rehberi
Bu görev Crimson Desert’ta ana hikâyenin 31. görevi olarak geçiyor. Bölge Hernand, bölüm tarafı da 3. chapter içindeki Howling Hill hattı, alt tarafta Homestead kısmına denk geliyor. Açılması için önce Old Friend görevini bitirmiş olmanız lazım. Görevin sonunda camp kaynakları geliyor, camp...
Crimson Desert A Fresh Start Görevi Nasıl Yapılır
Bu görev Crimson Desert’ta ana hikâyenin 32. görevi, adı A Fresh Start. Hernand bölgesinde açılıyor; Chapter 3 – Howling Hill içinde, Homestead kısmına bağlı. Başlamadan önce First Step to Rebuilding görevini bitirmiş olmanız gerekiyor. Ödül tarafında da 5 Iron Ore veriyor.Görevde asıl mantık...
Crimson Desert Reward for Their Sweat Görevi Nasıl Yapılır
Bu görev Crimson Desert’ta ana hikâyenin 33. görevi, adı da Reward for Their Sweat. Hernand bölgesinde, Howling Hill tarafında açılıyor; Chapter 3 içinde, Homestead alt kısmında. Göreve girmek için önce A Fresh Start görevini bitirmiş olmanız lazım. Ödül olarak da 10 tane Clear Soup veriyor...
Crimson Desert Iron Ore Nerede Bulunur?
Iron Ore işine ben başta fazla dağılmış bakmıştım ama sonra fark ettim, oyun aslında bunu çok gizlemiyor. Crimson Desert’ta Iron Ore direkt crafting materyali ve blacksmith tarafında refinement için kullanılıyor. Silah upgrade’lerinde gidiyor, plate armor’da gidiyor, metal shield tarafında da...
Crimson Desert Timber ve Fine Timber Nerede Bulunur?
Ben bunu ilk başta biraz saçma sapan yerlerde aradım, sandım ki özel drop falan olacak. Meğer olay baya düz gidiyormuş. Crimson Desert’ta Timber ve Fine Timber craft materyali olarak geçiyor, blacksmith tarafında refinement için kullanılıyor. Daha çok ahşap ekipman upgrade’inde iş görüyor...
Crimson Desert Tüm Cannon Challenges Nasıl Yapılır
Cannon challenge’ları ilk bakışta kolay gibi duruyor ama işin içine Oongka girince biraz değişiyor. Toplam 5 tane var, mastery kısmına bağlı ve hepsini bitirince Master of Artillery açılıyor. Ama olay şu, Hand Cannon sadece Oongka’da var, başka karakterle yapamıyorsun . İlk başta Chapter 7...
Crimson Desert Tüm Shield Challenges Nasıl Yapılır
Crimson Desert’ta Shield Challenges da 6 tane, yine mastery tarafına bağlı. Hepsini bitirince Master of Shields achievement geliyor. Kılıca göre biraz daha yavaş ilerliyor, çünkü shield ile kill almak bazen uzuyor.İlk challenge Hernand tarafında, Royal Trading Post’un kuzeyindeki ikinci...
Crimson Desert Tüm Sword Challenges Nasıl Yapılır
Crimson Desert’ta Sword Challenges toplam 6 tane, mastery kısmına bağlı şeyler. Hepsini bitirince Master of Swords achievement geliyor. Genel olarak zor değiller ama bazıları doğru skill olmadan uğraştırıyor, özellikle başta. İlk challenge (Sword of Trials 1) Hernand Castle’ın kuzeyinde yoldan...
Crimson Desert Path of the Disciple Görevi Nasıl Yapılır
Crimson Desert’ta Path of the Disciple görevi baya geç oyunda geliyor, 128. ana görev. Chapter 9 tarafında, Serpent Marsh civarında başlıyor. Öncesinde Path to Enlightenment bitmiş olmalı zaten, yoksa açılmıyor. Ödül olarak da 3 tane Abyss Artifact veriyor, çok uçuk değil ama iş görüyor. Öğeyi...
Bir ara client’la uğraşırken bu console komutlarını kurcalamıştım, hepsini tek tek denemiştim neredeyse. Çoğu zaten debug gibi ama bazıları baya iş görüyor. Hepsini bir yerde topladım, aynı şeyleri tekrar aramayayım diye. exit direkt client’ı kapatıyor, crash gibi düşün. mvol, svol, snds, asnds...
MySQL 5.6 ve 5.7 kullananlar büyük ihtimal görmüştür, shell’de ya da mysql log’da şu uyarı çıkıyor: “Using a password on the command line interface can be insecure.” Daha düşük sürümdeysen zaten hiç takılmana gerek yok, bu olay direkt o versiyonlarla alakalı. Genelde olay şu, questlib.lua...
Metin2 source’ta config değişken ekleme (yang limit örneği)
Source’la uğraşmaya yeni girenler ya da biraz kurcalamış ama config tarafını tam çözmemiş olanlar için güzel bir konu bu. İlk başta çok gerekli gibi durmuyor ama bir noktadan sonra “şunu config’ten yönetsem daha iyi olur” diyorsun. Özellikle vanilla düzenleyip başkalarına dağıtanlar zaten bu...
Metin2 Photoshop DDS Kaydetme ve Alpha (Yansıma) Ayarlama Rehberi
DDS işiyle uğraşan çok kişi var ama Photoshop tarafında düzgün kaydetme kısmı genelde karışıyor. Özellikle Metin2 texture düzenleyenlerde bu çok oluyor. İlk başta basit gibi ama yanlış kaydedince oyunda direkt fark ediyorsun. Önce NVIDIA DDS plugin’i kurmak gerekiyor, yoksa Photoshop zaten bu...
Metin2 Oyun İçi Ses Ekleme ve Düzenleme Rehberi BGM Skill ve Ortam Sesleri
Ses tarafına girince aslında oyunda baya şey yapılabiliyor ama çoğu kişi sadece bgm değiştirip bırakıyor. Halbuki skill sesi, npc animasyonu, hatta map içi ambience bile eklenebiliyor. İlk başta ben de karıştırmıştım, sonra oturunca mantık basitmiş.Önce müzik kısmı. Oyundaki bgm’ler direkt bgm...
Crimson Desert Path of the Disciple Görevi Nasıl Yapılır
Crimson Desert’ta Path of the Disciple görevi baya geç oyunda geliyor, 128. ana görev. Chapter 9 tarafında, Serpent Marsh civarında başlıyor. Öncesinde Path to Enlightenment bitmiş olmalı zaten, yoksa açılmıyor. Ödül olarak da 3 tane Abyss Artifact veriyor, çok uçuk değil ama iş görüyor. Öğeyi...
Crimson Desert Tüm Sword Challenges Nasıl Yapılır
Crimson Desert’ta Sword Challenges toplam 6 tane, mastery kısmına bağlı şeyler. Hepsini bitirince Master of Swords achievement geliyor. Genel olarak zor değiller ama bazıları doğru skill olmadan uğraştırıyor, özellikle başta. İlk challenge (Sword of Trials 1) Hernand Castle’ın kuzeyinde yoldan...
Crimson Desert Tüm Shield Challenges Nasıl Yapılır
Crimson Desert’ta Shield Challenges da 6 tane, yine mastery tarafına bağlı. Hepsini bitirince Master of Shields achievement geliyor. Kılıca göre biraz daha yavaş ilerliyor, çünkü shield ile kill almak bazen uzuyor.İlk challenge Hernand tarafında, Royal Trading Post’un kuzeyindeki ikinci...
Crimson Desert Tüm Cannon Challenges Nasıl Yapılır
Cannon challenge’ları ilk bakışta kolay gibi duruyor ama işin içine Oongka girince biraz değişiyor. Toplam 5 tane var, mastery kısmına bağlı ve hepsini bitirince Master of Artillery açılıyor. Ama olay şu, Hand Cannon sadece Oongka’da var, başka karakterle yapamıyorsun . İlk başta Chapter 7...
Crimson Desert Timber ve Fine Timber Nerede Bulunur?
Ben bunu ilk başta biraz saçma sapan yerlerde aradım, sandım ki özel drop falan olacak. Meğer olay baya düz gidiyormuş. Crimson Desert’ta Timber ve Fine Timber craft materyali olarak geçiyor, blacksmith tarafında refinement için kullanılıyor. Daha çok ahşap ekipman upgrade’inde iş görüyor...
Crimson Desert Iron Ore Nerede Bulunur?
Iron Ore işine ben başta fazla dağılmış bakmıştım ama sonra fark ettim, oyun aslında bunu çok gizlemiyor. Crimson Desert’ta Iron Ore direkt crafting materyali ve blacksmith tarafında refinement için kullanılıyor. Silah upgrade’lerinde gidiyor, plate armor’da gidiyor, metal shield tarafında da...
Crimson Desert Reward for Their Sweat Görevi Nasıl Yapılır
Bu görev Crimson Desert’ta ana hikâyenin 33. görevi, adı da Reward for Their Sweat. Hernand bölgesinde, Howling Hill tarafında açılıyor; Chapter 3 içinde, Homestead alt kısmında. Göreve girmek için önce A Fresh Start görevini bitirmiş olmanız lazım. Ödül olarak da 10 tane Clear Soup veriyor...
Son düzenleme:
- Konular
- 1,209
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 5,975
- Altın Konu
- 410
- Başarım Puanı
- 349
- MmoLira
- 2,034
- DevLira
- 6
Garanti kanaryası nedir?
Garanti kanaryası nedir? Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bir kuruluşun belirli eylemlerde bulunmadığını veya hükümet veya kolluk kuvvetlerinden belirli bilgi talepleri almadığını beyan eden bir açıklama olan "garanti kanaryası", birçok hizmetin kullanıcılarına verilerinin ne kadar gizli...
Canlı yayın nedir? Canlı yayın nasıl çalışır?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Canlı yayın nedir? Yayın, birinin internet üzerinden video izlerken kullandığı veri iletim yöntemidir. Genellikle uzak bir depolama konumundan, video dosyasını parça parça iletmenin bir yoludur. Dosyanın birkaç saniyelik bölümünü internet üzerinden ileterek...
Akış nedir?
Akış (streaming) nedir? Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İlk web siteleri, belki bir veya iki resim içeren basit metin sayfalarıydı. Ancak bugün, yeterince hızlı bir internet bağlantısına sahip herkes, internet üzerinden yüksek çözünürlüklü filmler izleyebilir veya görüntülü görüşme...
Veri gizliliği nedir?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Veri gizliliği nedir? Veri gizliliği genel olarak, bir kişinin kendisiyle ilgili kişisel bilgilerin başkalarıyla ne zaman, nasıl ve ne ölçüde paylaşılacağına veya iletileceğine kendisinin karar verme yeteneği anlamına gelir. Bu kişisel bilgiler kişinin adı...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)