HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
FtYazılım Martysama 5-8 Boş Altyapı
ASLINDA PAYLAŞMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM MARTYSAMADAN ALINMIŞ FİLES DETAYLARA GELİRSEM MARTYSAMA DAN DİREKT ALINMIŞ BİR ALT YAPI ZAMANINDA ALT YAPI OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT ZAMAN YOK FORUMA DİREKT KAZANDIRMAK İSTEDİM COGU FİX ASLINDA ATILDI FAKAT TEKRAR KONTROL EDERSİNİZ SONUC OLARAK Bİ ALT...
Web Geliştirme Css Taşması(Overflow)
CSS taşması, bir öğenin kutusuna sığmayan içeriğin nasıl işleneceğini kontrol eder. Kaydırma ve fazla içeriğin görünürlüğünü yönetir. Taşan içerik gizlenebilir, kaydırılabilir veya gösterilebilir. Yaygın değerler: visible, hidden, scroll, auto. Düzeni düzenli tutmak ve içerik çakışmasını önlemek...
Mikrotik LDF5 Cihazı 7.18 Sürüm Bandwidth Test Aktif Hale Getirme
Merhaba Değerli arkadaşlarım Air fiber sistemlerle uğraşan veyahutta merakı olan arkadaşlarım için böyle bir konu açma gereği duydum. Mikrotik yeni versiyon cihazlarında özellikle 7.18 versiyonunda Wlan bağlantısı yaptığımız zaman Bandwidth test yaptırmıyor buda cihazımıza gelen hızı göremiyoruz...
Bu mesajıma kadarki konular kontrol edildi.![]()
Web Geliştirme Css Taşması(Overflow)
CSS taşması, bir öğenin kutusuna sığmayan içeriğin nasıl işleneceğini kontrol eder. Kaydırma ve fazla içeriğin görünürlüğünü yönetir. Taşan içerik gizlenebilir, kaydırılabilir veya gösterilebilir. Yaygın değerler: visible, hidden, scroll, auto. Düzeni düzenli tutmak ve içerik çakışmasını önlemek...forum.turkmmo.com
![]()
Mikrotik LDF5 Cihazı 7.18 Sürüm Bandwidth Test Aktif Hale Getirme
Merhaba Değerli arkadaşlarım Air fiber sistemlerle uğraşan veyahutta merakı olan arkadaşlarım için böyle bir konu açma gereği duydum. Mikrotik yeni versiyon cihazlarında özellikle 7.18 versiyonunda Wlan bağlantısı yaptığımız zaman Bandwidth test yaptırmıyor buda cihazımıza gelen hızı göremiyoruz...forum.turkmmo.com
NOT : Metin2 DEVELOPMENT Konularına @Lorenzo bakıcaktır.
Son düzenleme:
İncelendi![]()
FtYazılım Martysama 5-8 Boş Altyapı
ASLINDA PAYLAŞMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM MARTYSAMADAN ALINMIŞ FİLES DETAYLARA GELİRSEM MARTYSAMA DAN DİREKT ALINMIŞ BİR ALT YAPI ZAMANINDA ALT YAPI OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT ZAMAN YOK FORUMA DİREKT KAZANDIRMAK İSTEDİM COGU FİX ASLINDA ATILDI FAKAT TEKRAR KONTROL EDERSİNİZ SONUC OLARAK Bİ ALT...forum.turkmmo.com
Skullcandy Crusher Wireless İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yeni Skullcandy Crusher Wireless, oldukça sade ve minimalist bir tasarıma sahip, selefine çok benziyor. Kulaklıklar çoğunlukla plastikten ve kafa bandının içinde metal plakalardan oluşuyor. Kulaklıklar kalın bir dolguyla geliyor ve kafa bandında da epey dolgu...
iQOO Z10R İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. iQOO Z10R, belirgin Vivo V serisi titreşimleri olan büyük ve ince bir telefon ve bu kötü bir şey değil. 163,29 mm ile uzun, ancak 7,39 mm ile oldukça ince (iQOO, " Hindistan'ın en ince dörtlü kavisli ekranlı telefonu " olduğunu iddia ediyor) ve...
Vivo V60 İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Vivo V60'ın görünümü tamamen seçtiğiniz renge bağlı. Auspicious Gold versiyonunu seçerseniz parlak ve şık bir cihaz elde edersiniz; Mist Gray ise daha sade ve zarif bir görünüme sahip olup kurumsal toplantı odalarına mükemmel uyum sağlar. Ancak gerçekten...
Redmi 15 İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. REDMİ 15, 168,48 mm yüksekliği ve 80,45 mm genişliğiyle Redmi 15, piyasadaki en büyük telefonlardan biri olmasına rağmen 8,4 mm kalınlığıyla nispeten ince ve 217 gram ağırlığıyla boyutuna göre hafif. Ne kadar büyük olsa da güzel görünüyor. Bizim Frosted White...
OnePlus Pad 3 İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. OnePlus Pad 3'te ilk dikkatinizi çekecek şey boyutu. Pad 3, hem orijinal OnePlus Pad'den hem de Pad 2'den önemli ölçüde daha büyük. 289,61 mm'lik bu tablet, 280,6 mm'lik iPad Air 13'ten bile daha uzun. Ancak 5,97 mm'lik...
OnePlus Buds 4 İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. OnePlus Buds 4, oldukça tanıdık bir tasarım diline sahip ve OnePlus Buds Pro 3 ile büyük ölçüde benzer bir tasarım planını takip ediyor. Kenarları dışa doğru kıvrılan ön ve arka oval bir kasada geliyor ve bu da ona çok sabun benzeri bir görünüm veriyor...
Vivo X Fold 5 İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. VİVO X Fold 5, Telefon şık ve normal katlanmayan amiral gemilerine kıyasla daha kalın veya alışılmadık derecede ağır hissettirmiyor. Bu telefon katlanmamış haldeyken etkileyici bir 4,3 mm inceliğe sahip ve katlanmış haldeyken bile 9,2 mm kalınlığında; bu...
OnePlus Pad Lite İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. OnePlus tabletleri, 7:5 en boy oranı sayesinde neredeyse kareye yakın şekilleriyle dikkat çekiyordu. Ancak OnePlus Pad Lite bu geleneği bozuyor; 11 inçlik ekranı daha geleneksel bir 16:10 en boy oranına sahip ve bu da ona daha dikdörtgen bir görünüm...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 9, Üye: 0, Misafir: 9)