HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Black Ops 7 Yeni Zombi Map ASTRA MALOURUM Detayları
Yeni gelen güncelleme ile zombi modunda yeni haritamız sezon 1 ile netleşti. Astra Malourum olarak paylaşıldı.Yeni hikayesi hem solo tek başınıza hemde quad takım arkadaşlarınız tamamlayıp ödülleri alabilirsiniz. Solo daha zor oluyor bilginiz olsun bende zaman bulduğum zaman bitireceğim. Bunun...
Wuchang: Fallen Feathers: İlerleme ve Oynanış Rehberi
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Wuchang: Fallen Feathers rehberi hazırladım ve detaylarına değindim. Sizler için basit ve yardımcı başlıklar ve çok fazla detaylara inmeden yardımcı olmaya çalıştım. Aklınıza takılan kısımlar olursa konu altından yorum yapıp yardım isteye bilirsiniz. İyi oyunlar...
https://forum.turkmmo.com/konu/3934594-wuchang-worships-rise-bolumu-gorevleri/#post-21763412
forum.turkmmo.com
Wuchang: Fallen Feathers - Snowfall Palace Bölümü
Snowfall Palace Refugee Camp deturundan sonra Cloudspire'a geri dönme vakti geldi..İlk olarak yapmamız gereken, bir sonraki kayıt noktası olan Cloudspire City Shrine'a ulaşmak. Buraya vardıktan sonra işler biraz karışıyor; buradaki köy sokakları, binaların içleri ve çatılar arasında bayağı bir...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)