- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Discord VPN Giriş ( PC Versiyon )
Merhabalar; Bildiğiniz üzere DİSCORD , TR sunucularında yasaklandı. Haliyle erişim engeli getirildi ve bir çok kullanıcı, platform sahipleri mağdur duruma düştü. Uzun süredir kullandığım ve ücretsiz bir yazılım olan FREE VPN size anlatmak istiyorum. Bu sayede PC üzerinden discord hesabınıza...
- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,281
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,225
- DevLira
- 234
![]()
Hogwarts Legacy - Hogwarts'a Giden Yol
Yolculuk Başlıyor Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Karakterinizi yarattıktan ve "Yolculuğunuza Başlayın"a bastıktan sonra, siz Hogwarts'a gitmeye hazırlanırken oyuncu karakterinizin Profesör Fig ile konuştuğu bir ara sahne başlar. Sihir Bakanlığı'ndan yeni Atanan George Osric tam zamanında...forum.turkmmo.com
![]()
Diablo 4 - En İyi Asker Alma Yöntemi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Diablo 4'ün Vessel of Hatred genişleme paketindeki en havalı yeniliklerden biri olan paralı asker kiralama özelliği, savaşa yanınızda götürebileceğiniz ünlü bir savaşçıyı işe almanızı sağlıyor. Bu savaşçıların kendi yetenek ağaçları vardır, pasif etkiler...forum.turkmmo.com
Hogwarts Legacy
HOGWARTS LEGACY: DİJİTAL LÜKS SÜRÜM Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Hogwarts Legacy Dijital Lüks Sürüm İçeriği: -Thestral Bineği -Karanlık Sanatlar Savaş Arenası -Karanlık Sanatlar Kozmetik Seti -Karanlık Sanatlar Garnizon Şapkası BU OYUN HAKKINDA Hogwarts Legacy, ilk olarak Harry Potter...
Hogwarts Legacy Nedir ?
Hogwarts Legacy, Harry Potter evreninde geçen bir rol yapma oyunudur. Oyuncular, büyücülük dünyasında bir karakter yaratarak Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda eğitim alır ve büyücülük becerilerini geliştirirler. Oyun, 1800'lerin sonlarında geçiyor ve oyuncular, Hogwarts'ın çevresindeki...
Hogwarts Legacy İnceleme
Çoğu kişi gibi ben de üçüncü sınıftan beri gerçekten mükemmel bir Harry Potter oyunu bekliyordum. O zamanlar, bazı saygın LEGO Potter oyunlarına , nedense pek iç açıcı olmayan bir EA Sports Quidditch oyununa sahip olduk ve hatta hararetli bir kabus olan Harry Potter Kinect'in acısını çektik...
Bu ve bunlar gibi birçok içerik olduğu için, değerlendirmeye alınmadı.
Değerlendirildi.![]()
Discord VPN Giriş ( PC Versiyon )
Merhabalar; Bildiğiniz üzere DİSCORD , TR sunucularında yasaklandı. Haliyle erişim engeli getirildi ve bir çok kullanıcı, platform sahipleri mağdur duruma düştü. Uzun süredir kullandığım ve ücretsiz bir yazılım olan FREE VPN size anlatmak istiyorum. Bu sayede PC üzerinden discord hesabınıza...forum.turkmmo.com
- Konular
- 10,579
- Çözüm
- 219
- Online süresi
- 10mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 16,721
- Altın Konu
- 444
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 691
- MmoLira
- 19,925
- DevLira
- 601
TSPanel | Bireysel-Bayilik Yönetim Özelliği | PHP Panel
Panel ismi: TSPanel Panel versiyonu: v1 Panel platformu: TeamSpeak, TeaSpeak Panel özellikleri; Gelişmiş web panel Bayilik sistemi Kolay yönetim Gelişmiş seçenekler You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You...
Metin2 Mobware v3 Güncel
VT ve İndirme Linkleri Güncellendi! 18.10.2024 + Beta Haritalar için 'Radar' düzeltildi (lvl 90) + Cevherler artık devre dışı bırakıldığında beta haritalarda gizleniyor + 'Dummy Expolit' için 'Basıldığında' işlevi eklendi + 'Otomatik Beceri' için her beceriye özel bir zamanlayıcı eklendi +...
Hosting Scripti
Ücretsiz hosting scipti & ücretsiz ts3 satış scripti. Bu scripti kullanarak lisans ücreti olmadan ts3, vps, hosting satışı gerçekleştirebilirsiniz. Script/Kod İsmi : Hosting Scripti Script/Kod Sürüm : 1.0 Hosting, satış scripti. Linux, ts3 vb. şeyleri satmak için tasarlanmıştır. Script...
Ticket Sistemi 9.9.1
Script Adı: Ticket Sistemi Script Sürümü:9.9.1 Script Açıklaması; 1- CPanelden veritabanı ve kullanıcı oluşturun ve kullanıcıya yetki verin. 2- config/db_baglan.php dosyasının içerisini oluşturduğunuz veritabanı kullanıcı ve şifresini yazın. 3- zomba.sql dosyasını phpmyadmin den oluşturduğunuz...
Cs 1.6 Php Panel Scripti
Cs 1.6 Php Panel Scripti Csdurağı Tarzında Script Olmakla Beraber %100 Denenmiş & Çalışmaktadır. Script Hakkında - Script Adı : Cs 1.6 Php Panel Scripti Script Yapımcısı : Anonim Script Sürümü : Bilinmiyor Script Hakkında Görseller - You must be registered for see element.
Şekilli Nick Oluşturma Scripti
Şekilli Nick Oluşturma Scripti İle Oyunlarda Havalı Nicklere Sahip Olabilir ve %100 Seo uyumluluğuyla Googlede Üst Sıralara Çıkabilirsiniz.Script Tamamen Ücretsizdir. You must be registered for see element. Script Hakkında Script Yapımcısı : Text Generator Script Sürümü : 1.1 You must be...
- Konular
- 3,009
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 7mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 6,001
- Altın Konu
- 507
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 399
- MmoLira
- 119,629
- DevLira
- 121
Lorenzo - Yeni Hızlı Meni (F5) Sistemi
TurkMMO için özel sökülmüştür. Sistem bana ait değildir. Dosyalara anlatım ekledim hata alanlar konu altından belirtir ise veyahüt bir eksik olursa yardımcı olurum. İçerisine hem anlatımlı halini hemde sökülmemiş halini ekledim. Hata alanlar oradanda karşılaştırabilir. Öğeyi görmek için...
Uzaktan Market (Remote Shop) Sistemi Farklı GUİ
You must be registered for see element. Bu sistemin bir tık farklı halidir. Eğer eksik eklediğim birşey var ise ordan tamamlayabilirsiniz. Konu altından bende yardımcı olurum. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)