- Konular
- 503
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 1,522
- Altın Konu
- 58
- Başarım Puanı
- 316
- MmoLira
- 10,689
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Uçaklar Neden Acil İniş Yapar ?
You must be registered for see element. ACİL İNİŞ NEDİR? "Acil iniş," bir uçağın normal kalkış ve iniş prosedürlerinden saparak, acil bir durum nedeniyle yere inmesi anlamına gelir. Bu durum, motor arızası, teknik bir sorun, sağlık acil durumu ya da diğer tehlikeli durumlar nedeniyle...
Siren Ayarları - Abartı Sirenler ! [MOD]
Selam dostlarım , bu mod ile oyundaki çeşitli araçların sirenlerini düzenleyebilirsiniz. Araç başına siren sınırı 20'den 32'ye çıkarılmıştır. Artık araçlar siren1'den siren32'ye kadar tamamen işlevsel ve bağımsız sirenlere sahip olabilir. Ayrıca siren_cam sınırı da 32'ye yükseltilmiştir. Ancak...
Lord of the Rings Online İncelemesi
Selam dostlarım , Yüzüklerin Efendisi Online oyun incelemesine hoş geldiniz. You must be registered for see element. Lord of the Rings Online (LOTRO) olarak da bilinen bu oyun, J.R.R. Tolkien'in epik eserlerine dayanan 3D bir fantezi MMORPG'dir. Hikaye odaklı ve zengin özelliklere sahip bu...
İstanbul'da kayda değer en iyi 10 Kokoreççi !
Merhaba dostlarım , İstanbul'un gerek google puanları , gerek müşteri yorumları olsun ortalama olarak en iyi 10 Kokoreççisini listeledim. Kimine göre bu listeye bambaşka Kokoreççiler eklenebilir veya değiştirilebilir. Ortalaması rastgele olarak google puanlardan alındı. "Dikkat ! Bu konu sizi...
Tarisland Oyun Tanıtımı [MMORPG]
Selam dostlarım , Tarisland incelemesine hoş geldiniz. You must be registered for see element. Tarisland, World of Warcraft’ın Çin’de engellenmesinin ardından geliştirilmeye başlanan yeni nesil bir MMORPG oyunudur. World of Warcraft’a benzerliğiyle dikkat çeken Tarisland, yaklaşık olarak 2...
Mutluluk Hormonu içeren Gıdalar
Öncelikle Mutluluk Hormonu ya da bilimsel adıyla "Serotinin" Nedir ? Serotonin bilimsel açıklaması ; sıklıkla "mutluluk hormonu" olarak adlandırılan bir nörotransmitterdir. Sinir hücreleri arasındaki elektrik sinyallerini taşıyarak işlev gösterir. Ruh hali, anksiyete, depresyon, agresyon...
2000 li Yılların En Sevilen Türk Dizileri !
Zamanında TV başından ayrılmadan , yeni bölüm gelmesini sabırsızlıkla beklediğimiz o Türk Dizilerini listeledim. Okurken duygulanabilirsiniz ! You must be registered for see element. YABANCI DAMAT Yıl: 2004 Sezon: 3 "Yabancı Damat", Türk televizyon tarihine iz bırakan, duygusal derinliği ve...
Son düzenleme:
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,284
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- 6,357
- DevLira
- 15
Metin2 GF Server I FARM & LVL BOT
You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. IMPORTANT Works on all GF servers Feature LVL BOT FARM BOT WAİT DAMAGE TARGET DAMAGE WALL HACK AUTO PİCK UP DESCRIPTION you'll need an injector to activate the...
Rodnia - Supremacy & Ascension I FARM & LVL BOT
You must be registered for see element. IMPORTANT you can use the cheat on both servers 2 server içinde kullanabilirsiniz You must be registered for see element. You must be registered for see element. Feature LVL BOT FARM BOT WALL HACK AUTO PİCK UP ATACK MODE One Hit BİLGİLENDİRME SERVERDA...
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
PHP İçin Xdebug Nedir? Önemi ve Geliştirmeye Katkıları Nelerdir?
Merhabalar, Açıkçası, 8 yıldır PHP ile proje geliştiriyorum fakat bu süreçte hiçbir noktada Xdebug'a ihtiyaç duyacağımı düşünmemiştim. Ta ki karmaşık projelerde yer almaya başlayana kadar. B2B, B2C veya büyük veri işlenen projelerde Xdebug'ın ne kadar faydalı olabileceğini fark ettim. Bu...
İncelenmesini öneririm
- Konular
- 704
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 8mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 3,369
- Altın Konu
- 85
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 581
- DevLira
- 9
Bu mesajıma kadar ki konular değerlendirildi.
- Konular
- 503
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 1,522
- Altın Konu
- 58
- Başarım Puanı
- 316
- MmoLira
- 10,689
- DevLira
- 12
Palia İncelemesi
Selam dostlarım , Palia incelemesine hoş geldiniz. You must be registered for see element. Palia, yüksek fantezi dünyasında geçen bir topluluk simülasyonu MMO’sudur. Oyuncular sosyal bağlar kurabilir, yemek pişirebilir, balık tutabilir, bahçe işleriyle uğraşabilir ve daha pek çok etkinlik...
Mustafa Kemal Atatürk hakkında az bilinenler
Merhaba Turkmmo takipçileri , işte sizler için hazırladığım Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında bilinen veya az bilinen gerçekler ; Atatürk`ün dünyada "Başöğretmen" sıfatlı tek lider olduğunu ; Bir geometri kitabı yazdığını, Üçgen, açı, dikdörtgen gibi ve 48 tane geometri teriminin...
Acil Aydınlatma Sistemi [Fivem Mod]
Selam Turkmmo takipçileri Fivem için yeni bir modu paylaşıyorum. Polis araçları , Ambulanslar vb siren sistemi kullanan araçları özelleştirmeye yarayan mod. Özellikle oyunda gece saatlerinde inanılmaz bir görsel şölene neden oluyor. Kalabalık arkadaş grubuyla oynayarak güzel RP ler...
Ark Survival Evolved | Mağaralar ve Eserler | Island | 2 | Devin Eseri
Selam dostlar , ARK SE yeni başlayanlar için yardımcı olabilecek tüyolar paylaşıyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ARK SE Island haritasında "Devin Eseri" saklı olduğu zorlu mağarada nasıl yolculuk yapılır bu hareketli görseller ile göstermeye çalıştım. Görsellerde belirtilmeyen bazı...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)