HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sun Haven İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sun Haven'ın resmi sürümü nihayet üzerimizde, bu da çiftçilik simülatörü topluluğunda epey bir ses getirdi. Pixel Sprout Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan Sun Haven, çiftçilik ve yaşam simülasyonu türlerinin hayranlarına hitap edeceği kesin olan...
Alienware AW720M Mouse İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Alienware markası, kendimi bildim bileli PC oyunları dünyasıyla eş anlamlı olmuştur. Güçlü oyun dizüstü bilgisayarlarından, markanın ikonik Alien baş logosunu gururla süsleyen önceden oluşturulmuş masaüstü oyun bilgisayarlarına kadar, PC oyunlarının RGB yüklü...
WWE 2K23 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. WWE 2K serisinin bir yıl ara verdikten sonra geçen yıl yeniden yoluna girmesiyle, tüm gözler bu yılki WWE 2K23 sürümündeydi ve hangi iyileştirmelerin yapıldığını ve önceki yılın başarısını bu yeni yıla taşıyıp taşıyamayacağını görmek için. Başlığa saatler...
Alienware AW3423DWF QD-OLED Monitör İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Alienware 34 inç AW3423DWF Kavisli QD-OLED Oyun Monitörü, tüm oyun kurulumları için etkileyici bir eklentidir. Etkileyici 34 inçlik kavisli ekranı, Quantum Dot teknolojisi ve OLED paneliyle bu monitör, oyuncular için mükemmel şekilde uygun, çarpıcı bir görsel...
Asus ROG Flow X16 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Asus ROG Flow X16 (2022), Asus'un yenilikçi, üst düzey oyun dizüstü bilgisayarı olarak pazarlanıyor ve şık, taşınabilir bir pakette etkileyici performans ve son teknoloji özellikler sunuyor. Aynı zamanda en iyi donanıma ve performansa ihtiyaç duyan ve aynı...
Logitech G915 TKL Klavye İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Geçen yıl bu zamanlarda Logitech G915'i incelediğimden beri, kablosuz oyun klavyesine yöneldim. Kaliteli tasarımından sağlam pil ömrüne ve güvenilir düşük profilli mekanik tuşlarına kadar kısa sürede aşık olduğum bir klavye. Ancak yıl boyunca, klavyenin daha...
LG 48in UltraGear 4K OLED Gaming Monitor İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 2019'da ilk OLED TV'mi aldığımda, kristal berraklığında ekranda gösterebildiği katıksız güzelliğe çok çabuk aşık oldum ve takıntılı hale geldim. Derin siyahlar, yüksek kontrast, üstün görüş açıları ve inanılmaz derecede ince ve zarif tasarım, şimdiye kadar...
Asus TUF Z790-Plus Wifi D4 Anakart İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Asus TUF Gaming Z790-Plus Wifi D4 anakart, "Askeri sınıf bileşenler, yükseltilmiş bir güç çözümü ve kapsamlı bir soğutma sistemi ile tasarlandı" olarak tanımlanan Asus'un TUF markasının bir parçasıdır ve kesinlikle iyi yapılmış. TUF Z790-Plus, LGA1700 CPU...
Alienware AW920H Tri-Mode Wireless Headset İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Alienware AW920H Üç Modlu Kablosuz Kulaklık, şirketin ayırt edici tasarım lezzetini ve estetiğini kulaklıklara taşıyor ve marka bilinci oluşturma/ek satış nedenleriyle sonradan akla gelen bir ürünün aksine, kendi başına servis edilebilir bir ürün olmayı...
Scars Above İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Scars Above, web sitesinde "Keşfedilmeyi bekleyen gizemli bir uzaylı dünyasında geçen, zorlayıcı ve karmaşık bir hikaye ile zorlukların üstesinden gelmenin ödüllendirici hissini birleştiren zorlu bir bilimkurgu üçüncü şahıs aksiyon, macera nişancı oyunu"...
The Pale Beyond İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bellular Studios tarafından geliştirilen ve PC ve Mac için Fellow Traveler tarafından yayınlanan bu oyun, yalnızca hayatta kalmaya odaklanmakla kalmaz, aynı zamanda gerçek tarihi olaylardan esinlenerek insan dayanıklılığının dramını ve umutsuzluğunu araştıran...
Metroid Prime Remastered İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Nintendo GameCube, tüm zamanların en sevdiğim konsoludur ve muhtemelen her zaman öyle kalacaktır. Biçimlendirici oyun yıllarımı bol bol Super Mario Sunshine ve Super Smash Bros. Melee oynayarak geçirmiş biri olarak, konsolun anıları en nostaljik anılarımdan...
The Settlers: New Allies İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ThE Settler: New Allies, Blue Byte tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. 1990'ların başından beri var olan popüler Settlers strateji serisinin en son oyunudur. Daha önce hiç Settlers oyunu veya bu türde...
Rooftop Renegade İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. KISACA iki yıldan uzun bir süre önce, Rooftop Renegade adlı küçük bağımsız bir oyunun demosunu oynadım. Bunu canlı yayında yaptım ve hatta Adelaide geliştiricileri Melonhead Games'in Çevre Sanatçısı ve UI/UX Tasarımcısı Alex Ferrabetta ile konuşma fırsatım...
Aura Of Worlds İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Aura Of Worlds, Melbourne bağımsız geliştiricileri Cognitive Forge'dan (geliştiricilerin sizden daha az nefret ettiği yapımlar olarak tanımlanan) roguelite macerasıdır. Şu anda Steam'de erken erişimde ve daha sonra 2023'te Steam ve Nintendo Switch için tam...
Inkulinati İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Inkulinati, ortaçağ parşömenlerinin sayfalarındaki savaşlar için kullanılan mürekkebi hayata geçirme sanatı olan Inkulinati'nin gizli sanatının ustası olarak oynadığınız mürekkep tabanlı bir strateji oyunudur. Oyun bilgisi ile ilgili olarak; Inkulinati'nin...
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Çocukken, Nickelodeon'u izleyerek çılgınca bir zaman geçirdim. Danny Phantom'dan Angry Beavers'a kadar her şov bana bolca neşe getirdi. Hikaye, Sünger Bob ve en yakın arkadaşı Patrick'in en sevdikleri giysi temalı eğlence parkı Glove World'ü ziyaret etmesiyle...
Satechi Slim X1 Bluetooth Klavye ve M1 Wireless Mouse İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Satechi Slim X1 Bluetooth klavye, 2012 sonrası MacBook'lar için tasarlanmış, arkadan aydınlatmalı bir kablosuz klavyedir. 28cm x 11,4cm x 1cm ölçülerinde ve 295g ağırlığında, kompakt ve taşınabilir bir klavyedir. Alüminyum ve plastikten yapılmıştır, esnek...
Season: A Letter to the Future İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. In Season: A letter to the future, sezon sonunu belgelemek için yola çıkan genç bir kadın olan Estelle olarak oynuyorsunuz. Anılarının gelecek nesiller için yaşaması için müze mahzeninde güvenliğe ulaşmak amacıyla günlüğünü oluşturmak için fotoğraflar...
The Elgato Wave 3 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. THE Elgato Wave 3, akış ve podcasting için mükemmel bir mikrofondur. Yerleşik ses arabirimi, bilgisayarınıza veya başka bir cihaza bağlanmayı kolaylaştırır ve yerleşik ses işleme algoritması, kayıtlarınızın ses kalitesini iyileştirmeye yardımcı olur...
Samurai Maiden İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Oyuna, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi ve cep telefonunda yaşamayı seven sıradan bir kız öğrenci Tsumagi Tamaori olarak başlıyorsunuz; yani burada alışılmadık bir şey yok. Açıkçası, burası otobüs kartını bıraktığı yer değil ve Tsumugi hala rüya gördüğünü...
Harvestella İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Harvestella'nın ortamı, hangi mevsimin geçerli olduğunu yöneten zaman söyleme cihazları olarak kullanılan "deniz ışıkları" olarak adlandırılan dört kristal tarafından yönetilen bir fantezi dünyasında geçiyor. Açıklanmayan bir süre sonra, bu kristaller...
Roccat Burst Pro Air Wireless Gaming Mouse İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Siyah ve Beyaz renklerde mevcut olan Roccat Burst Pro Air, yalnızca harika görünmekle kalmaz, aynı zamanda elde harika hissettirir. Hafif farelerin çoğunun yağı azaltmak için kullandığı petek şeklindeki kabuk tasarımı Burst Pro Air'de bulunur, ancak suya ve...
We Who Are About To Die İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. We Who Are About To Die, bağımsız geliştirici Jordy Lakiere'den sizi ortaçağ, gladyatör tarzı savaşın derinliklerine götüren, gladyatör temalı bir RPG oyunudur. Fiziğe dayalı dövüş ve yönlü saldırılar etrafında dönen, şöhret ve altın kazanmak ya da bu süreçte...
Evil West İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Vahşi batının bu alternatif versiyonunda Rentier Enstitüsü'nün liderliğini üstlenecek sıradaki bir asker olan Jesse Rentier olarak oynuyorsunuz. Yeni mutasyonlar üretmek ve bir ordu oluşturmak için modern bilimi kullanmak için elinden gelenin en iyisini yapan...
A Walk with Yiayia İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Genç bir adam ve Yiayia (Yunanca büyükannesi) hakkında, birlikte yürüyüşe çıkan ve sadece konuşan, güzel bir piyano müziği ve şık bir siyah beyaz 2D ve 3D hibrit piksel sanat estetiği, A Walk with With ile tamamlanmış, samimi görünen bağımsız bir hikaye...
Sonic Frontiers İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sonic Frontiers, Kadimler olarak bilinen kayıp bir medeniyet hakkında bilgi toplamaya çalışırken Eggman'in genellikle yaptığı gibi entrikalarla başlar. Antik kulelerden birine bir yapay zeka yüklemeye çalışırken, kendisini Siberuzay olarak bilinen bir alemin...
Logitech G733 Lightspeed Kablosuz Kulaklık İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. G733, daha uygun fiyatlı kablolu G335 kulaklık modeliyle karşılaştırılabilir tasarımıyla Logitech kulaklık kataloğunda birinci sınıf bir kablosuz kulaklık olarak gösteriliyor. Kalın yastıklı kulak yastıkları ile neredeyse aynı plastik yapıya sahiptir ve...
Elgato HD X İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yeni Elgato HD X'i ilk aldığımda, kutuda ilk fark ettiğim şey, popüler HD S hattının piyasaya sürülmesinden bu yana USB yakalama kartları hattından bu yana aynı olan kubbe benzeri tasarımı terk eden tamamen yeni tasarımdı. Ön taraftaki kulaklıklar için analog...
The Wandering Village İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Oyunun başlangıcından itibaren, bir yiyecek kaynağını korumak için ekinleri yetiştirmeniz, onları değerli malzemeler toplamak ve canlı çevreyi araştırmak için yiyecek arama görevlerine çıkarmanız gereken küçük bir insan kabilesinin sorumluluğunu...
Alienware AW3423DW 34in QD-OLED Curved Gaming Monitor İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. En yeni model olan Alienware AW3423DW 34 inç QD-OLED monitör, PC oyun monitörü söz konusu olduğunda sahip olduğum hemen hemen her kutuyu işaretliyor ve kullandığım hemen hemen her senaryoda ne kadar iyi performans gösterdiğiyle beni sürekli olarak etkiledi...
Clanfolk İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Clanfolk, Scottish Highlands'de mücadele eden bir klanın etrafında dönen bir temayla, büyüyen oyun türü için mevcut olan en yeni "Erken Erişim" ortaçağ koloni simülatörüdür. PC için MinMax Games tarafından geliştirilen Clanfolk, bize bakmamız gereken İskoç...
Soulstice İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Soulstice, perdenin ötesinden gelen bir düşman karışımıyla bu Kutsal Krallığı parçalayan gökyüzündeki bir çatlağın nedenini bulmakla görevlendirilmiş ruhları bağlı kız kardeşler Briar ve Lute olarak en başından itibaren oyuna hakkınızı veriyor. Briar ve bir...
Return To Monkey Island İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Oyunun adından da anlaşılacağı gibi, Return To Monkey Island'ın kahramanı Guybrush Threepwood, tüm maceraları boyunca onun sırrını asla keşfetmediğini fark ettiği için Monkey Island'a geri dönüyor. Fark ettiğim ilk şey sanat tarzıydı. Ben hayran değilim...
Splatoon 3 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Splatoon 3 sizi hızlı bir şekilde oyunun ortamı olarak hizmet veren bir çöl arazisi olan Splatlands ile tanıştırır. İnsansı Inkling veya Octoling oyuncu karakterinizin ve tek oyunculu kampanyada başrol oynayan dostunuz Smallfry karakterinin görünümünü...
Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max Kablosuz Kulaklık İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max kablosuz kulaklık, hem Xbox, PlayStation, Switch hem de PC ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır ve markanın iyi yapılmış ve güvenilir olma özelliklerini sürdürür, ancak çok daha pahalıdır. Öğeyi görmek için üye...
Potion Permit İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Potion Permit, MassHive Media olarak bilinen küçük bir Endonezya stüdyosu tarafından geliştirilen, son birkaç yılda alıştığımız yaşam tarzı simülatörlerine (RPG öğeleri içeren) inanılmaz derecede yeni bir yaklaşımdır. Bir kimyager olarak oynarken, geçmişteki...
Valkyrie Elysium İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Şimdi Valkyrie Elysium (Merak ettiyseniz Disco Elysium ile hiçbir ilgisi yok) ile PlayStation 5 ve PC'de yeni döneme adım atma zamanı geldi. Valkyrie Elysium, Odin'in sizi, yeni Valkyrie'sini oluşturduğu sırada Ragnarok olayları sırasındaki hikayeyi anlatmayı...
No More Heroes III İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. No More Heroes 3, 80'lerin çizgi film tarzındaki tuhaf bir girişiyle başlıyor. Damon olarak bilinen ve uzaydan bir kazaya inişe tanık olan ve kazayı araştırırken, adı Fu olan sevimli bir uzaylı tüy yumağı bulan Damon adlı küçük bir çocuğu gösteren karikatüre...
Slime Rancher 2 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Beatrix LeBeau'nun balçık çiftliği maceralarına devam ederken, daha önce hiç görülmemiş uçsuz bucaksız manzaralar ve harikulade balçıklarla dolu, gökkuşağı renkli gizemli bir adaya doğru bir yolculuğa çıkacağız. Düzinelerce farklı slime ve bunların planlarını...
The Fridge is Red İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Korku filmlerinden zevk alamayacak kadar korkak bir kedi olmama rağmen, korku oyunlarıyla her zaman çok fazla sorun yaşamadım. Kuşkusuz, hala burada ve oradaki tuhaf atlamaların kurbanı oluyorum, ama çoğunlukla iyiyim. Resident Evil gibi iyi bilinen bir korku...
Gotham Knights İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bu yeni dünyaya giriş yaptıktan sonra lütfen unutmayın, bunun Rocksteady ve WB Games'in önceki Arkham oyunlarıyla hiçbir ilgisi yoktur, Gotham Knights kendi başına bir oyundur. Ancak ara sahne biter bitmez Batgirl, Nightwing, Robin ve Red Hood, Batman'in son...
Amazon Kindle 2022 E-Kitap Okuyucu İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Avustralya'da ilk piyasaya sürüldüklerinden beri sonunda bir Amazon Kindle'ım oldu ve okuma deneyimimi gerçekten değiştirdi. Evimdeki dağınıklığı azaltmaktan bahsetmiyorum bile. İlk olarak, şimdi 16 GB depolama alanına sahip ve bu, şimdiye kadar yazılmış her...
Satechi 2'si 1 Arada Kulaklık Standı ve Kablosuz Şarj Cihazı İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Satechi 2'si 1 Arada Kulaklık Standı ve Kablosuz Şarj Cihazı, esasen üzerinde metal bir kulaklık tutucu bulunan Magsafe/Qi uyumlu bir kablosuz şarj tabanıdır. Kulağa basit geliyor çünkü öyle ve ayrıca ekli bir premium fiyat etiketi olmasına rağmen çok...
Huawei Band 7 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kötü kelime oyunları bir yana, Huawei daha önce beni geçen yıl Watch Fit ile bağladı. Yetişkin hayatımda ilk kez bir saat hayatımın bir parçası oldu. Watch Fit, "zamanımdaki" saatlerden çok daha yüksek teknoloji olmakla kalmayıp, aynı zamanda beni sağlıklı bir...
Dusk Diver 2 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Dusk Diver 2 sizi Taipei'nin Ximending semtinin sokaklarına atıyor ve burada oyuna Yuma olarak başlıyorsunuz. Basit bir üniversite öğrencisi ve Tumaz Mart adlı küçük bir markette yarı zamanlı çalışan gibi görünüyor. Ximending sokaklarında, standart bir görev...
TCL 55″ C635 Google TV İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. TCL'nin C635 serisi, zaten tanıdık bir QLED 4K Ultra HD ekran, Dolby Atmos, 120 Hz yenileme hızı (maks. 2K ekran), Google TV işletim sistemi ve 899 ABD doları fiyat etiketine sahiptir. Şimdi genellikle bu TV'leri incelemenin en zor kısmı, onları kutudan...
Dinkum İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Olabildiğince açık olacağım: Dinkum'la geçirdiğim ilk mesai saatlerinde biraz sıkıldım. Bana sunulan öğretici görevleri görmezden gelerek zamanımın çoğunu harcadım ve bunun yerine rastgele oluşturulmuş adamı keşfettim. Görülecek her şeyi gördüğümü sanıyordum...
Corsair K70 Max İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Corsair K70 Max, saygın bir oyun klavyesi soyundan geliyor ve güvenilir ürün serisini hak ettiği bir zirveye taşıyor. Özelleştirilebilirliği her şeyin üzerinde vurgulayan gerçek bir meraklı klavyesidir. K70 Max, en iyi oyun klavyelerinden beklediğiniz tüm...
Soul Hackers 2 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İlk olarak Sega Saturn için yalnızca Japonya'da piyasaya sürülen ve daha sonra 1999'da PlayStation'a taşınan Soul Hackers serisi, başlangıçta Devil Summoner serisinin bir yan ürünü olan Nintendo 3DS'de piyasaya sürüldüğünde batı bölgelerinde 2013 yılına kadar...
Roccat Vulcan TKL Pro Gaming Klavye İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Doğrusal Kırmızı anahtarlarla Siyah veya Beyaz olarak sunulan Roccat Vulcan TKL Pro, hem hafif hem de sağlam yapılı olmayı da başaran küçük ama şık bir kablolu mekanik klavyedir. Sadece referans olması için kullandığım model Lineer anahtarlı beyaz modeldi...
Bear and Breakfast İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bear and Breakfast'ın nostaljik klasik çizgi film tarzı, şüphesiz oyunun en sevdiğim yanıydı. Kullanıcı arayüzü temiz bir şekilde tasarlanmış ve anlaşılması ve kullanılması kolay, tüm karakter kadrosunun karakter tasarımı mükemmel ve genel ses tasarımı tüm...
Wildermyth İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Wildermyth içindeki oyun, karakterlerinizin anlatı yönünü şekillendiren ve çıkan kavgalar için gerekçe işlevi gören bir dizi mikro hikayeyi takip eder. Hikayenizin birçok bölümünde, toprakları canavarlardan ve haydutlardan kurtarırken stratejik bir haritayı...
Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Acer Predator Helios 300, popüler oyun modelinin 2022 güncellemesidir ve süreçte sağlam bir çok yönlü oyun dizüstü bilgisayarı olarak kendini yeniden kurar. İnceleme modeli, Intel 12. nesil i7-12700H işlemci, Nvidia RTX 3070Ti GPU ve 16 GB RAM ile birlikte 1...
Live a Live İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Live a Live'daki yedi ayrı hikaye ile şunları alacaksınız; Edo Japonya, İmparatorluk Çin'i, günümüz, Tarih Öncesi çağ, Vahşi Batı, yakın gelecek ve uzak gelecek. Burada karışık bir durumda olduğumuzu söylesem de, iyi oyunların çoğu kötüden çok daha ağır...
SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Klavye İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bu klavye sıkıştırılmıştır (normal bir klavyenin boyutunun %60'ı) ve tam boyutlu özelliklerin çoğunu korumada çok iyi bir iş çıkarır, genellikle tuşlar ve etkinleştirilebilen alternatif işlevler vererek çift dokunma (örneğin, üstteki sayı tuşları, çift...
Logitech G535 Kablosuz Kulaklık İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kablosuz olan Logitech G535, Logitech'in "Lightspeed" (düşük gecikmeli bağlantı) olarak tanımladığı teknolojiyi sunan bir USB donanım kilidi aracılığıyla bir PC'ye veya PlayStation 5'e bağlanır. Ancak, masaüstü oyun donanımımda kablosuz bağlantı sürekli...
Wolfteam Kanguru Makrosu
Merhaba Turkmmo forum üyeleri; Bu konumda sizlere Wolfteam oyununda güncel olarak oyuncuların kullandığı ve nadir bilinen KANGURU macrosunu paylaşacağım. Umarım işinize yarar Dilerseniz anlatıma geçelim. Anlatım içeriği TURKMMO özel olarak hazırlanmıştır. 1- You must be registered for see...
Full Yang Sistemi
Merhabalar Forumda çok nadir raslanan full yang sistemi :) Elimde duruyordu paylaşmak istedim. Sistem bana ait degildir sorunu varmı bilmiyorum.
A Good Idea Executed Poorly: XEL İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Ne yazık ki XEL'in eksiklikleri de çok bariz. Açılış ara sahnesinden, ses oyunculuğunun karakterlerin ağız hareketleriyle pek uyuşmadığını görebilirsiniz. Çok büyük bir şey gibi görünmeyebilir, ancak oyunun oynayabildiğim bölümlerindeki cila eksikliğini temsil...
Klonoa Phantasy Reverie Serisi İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Klonoa Door to Phantomile, ünlü kahramanın memleketi Breezegale'de uyandığını ve yakındaki bir dağa çarpan bir hava gemisine tanık olduğunu görüyor. Neler olduğunu merak ederek, her iki oyunda da Klonoa'nın güvenilir silahı olarak hizmet veren Wing Ring'de...
As Dusk Falls İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Dusk Falls (Xbox ve PC için video oyunu geliştiricisi Interior Night tarafından yayınlandı) 1998'de, bir araba kazasının ardından Arizona'daki küçük bir kasabada aniden durmak zorunda kalan Walker ailesinin Amerika Birleşik Devletleri'nin ünlü Route 66'da...
Cuphead: The Delicious Last Course İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Cuphead'in en son genişlemesine yapılan en önemli yeni eklemelerden biri, tüm hikayenin etrafında döndüğü üçüncü oynanabilir karakterin (Bayan Chalice) tanıtımıdır. Cuphead & Mugman, fiziksel formunu kalıcı hale getirebilecek olan Şef Saltbaker'a vermek üzere...
Mothmen 1966 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 1966'daki garip Leonid meteor yağmuru sırasında şüpheli bir gecede bir çift aşığı, bir müfettişi ve bir benzin istasyonu sahibini yönetin. Geliştirilmiş atmosferde boğulan on bir bölüm boyunca dolambaçlı zeka oyunları ve akıllı mini oyunlarla yüzleşin...
Sonic Origins İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sonic Origins, Sonic The Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles ve Sega CD klasiği Sonic CD'den oluşur. Her oyun, Sonic süper hayranı ve diğer Avustralyalı Christian Whitehead tarafından geliştirilen ve Sega'yı Sonic CD, Sonic the...
Fire Emblem Warriors: Three Hopes İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Fire Amblem Warriors: Three Hopes, oyunun hikayesini oluşturan savaşın hararetinde, her iki serinin de her zaman yaptığı gibi aynı şekilde başlar. Varsayılan adı Shez olan bir erkek veya kadın karakter olarak başlarsınız, savaşın hararetinde hikaye üzerinde...
SteelSeries Aerox 9 Kablosuz Oyuncu Faresi İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Aerox 9'un 18 özelleştirilebilir düğmeyi (12 tanesi oyun sırasında parmakla kolay erişim için farenin sol tarafında bulunur), RGB aydınlatmasını ve kablosuz vericisini ve pilini yalnızca 89 ağırlığındaki bir fareye sığdırmayı başarması oldukça çılgınca...
Sizeable İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sizeable hakkında herhangi bir şey görme (veya duyma) şansı olmayanlar için, son yıllarda ÇOK daha fazla ilgiyi hak eden en sevdiğim bulmaca oyunlarından birini tanıtmama izin verin. Sizeable, solo bağımsız geliştirici Sander Ambroos tarafından geliştirilen...
Belkin BoostCharge Manyetik Taşınabilir Kablosuz Şarj Cihazı İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Belkin BoostCharge Manyetik Taşınabilir Kablosuz Şarj Cihazı, çok iyi bir güç bankasını bir MagSafe iPhone şarj cihazıyla birleştirmeyi başararak gerçekten çok yönlü bir teknoloji ortaya çıkarıyor. Güç bankasının kendisi, USB-A veya USB-C bağlantısı yoluyla...
HTC Vive Flow VR Kulaklığı İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Temel tasarım, bir dizi büyük gözlüktür. Bir havacı güneş gözlüğü ile eski zamanların çılgın bilim adamı gözlükleri arasında bir geçiş düşünün ve yalnızca 189 gramlık bir ağırlıkla, bunları takmak çok rahattır. Manyetik klipsli göz farı, en azından benim...
Golfie İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bir Golf oyununda alışılageldiği gibi, amacınız yapabildiğiniz kadar az vuruşla topu bardağa batırmaktır. Eşitin altındaki bir deliği temizlemek sizi eşitin altındaki vuruş miktarına eşit madeni paralarla ödüllendirirken, eşitin üzerindeki her vuruş golf...
Card Shark İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Comte'un bir arkadaşının bulunduğu bir kamp alanında sığınmak için durduktan sonra daha fazla kart numarası öğrenmeye başlar başlamaz harita açılır ve hile başlar. Ziyaret ettiğiniz her meyhaneden ve hatta malikaneden önce, size her numaranın nasıl çalışacağı...
The Centennial Case: A Shijima Story İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 12 Mayıs'ta PC, Playstation 4 & 5 ve Nintendo Switch'te piyasaya sürülen The Centennial Case: A Shijima Story, arkadaşı Eiji Shijima'nın isteği üzerine ailesini araştıran gizemli romancı Haruka Kagami'yi konu alıyor. Shijima ailesi, 100 yıldır sihirli bir...
SteelSeries Prime Mini Kablosuz Oyun Faresi İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. SteelSeries Prime Mini Kablosuz, esas olarak mükemmel SteelSeries Prime oyun faresinin daha küçük ve kablosuz bir versiyonudur. Yaklaşık %12 daha küçük, 73 g ağırlığında, beş düğmeli (iki ana, iki başparmak ve tıklanabilir kaydırma tekerleği) ve 120,3 mm...
No Place Like Home İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Chicken Launcher tarafından geliştirilen ve Realms Distribution tarafından yayınlanan No Place Like Home, Dünya üzerindeki neredeyse herkesin yeni bir yaşam için Mars'a taşındığı bir gelecekte geçiyor. Büyükbabasının kayıp olduğunu ve çiftliğinin tamamen yok...
Lenovo Legion 5i Pro Gen 7 İnceleme
İnceleme birimi, 16GB RAM'e sahip Intel i7-12700H 2.3Ghz işlemci, Nvidia RTX 3060 GPU ve 165hz yenilemeli net 2560×1600 ekran çalıştırıyordu. Alışılmadık bir şekilde, depolama, RAID 0 yapılandırmasındaki çift 1 TB SSD aracılığıyla 2 TB'lık bir sürücü olarak sunuluyor. Genel olarak Legion 5i Pro...
Submerged: Hidden Depths İnceleme
Her konumda çözülecek bulmacalar, atlanacak platformlar, çelik halatlar ve tekne parçaları, günlükler ve çiçekler gibi keşfedilecek öğeler var. İki karakterin kendi dillerinde konuşması göz önüne alındığında, günlükleri toplamak size hikaye hakkında daha fazla fikir verecektir. Altyazılar...
Martha is Dead İnceleme
Martha is Dead, 1940'larda İtalya'da geçen birinci şahıs bir psikolojik gerilim filmi ve oyunu aynı anda hem çarpıcı hem de korkutucu buldum. Martha, oyunun başında bir gölde ölü bulunur ve ikiz kız kardeşi Giulia olarak oynarken, Martha'yı kimin öldürdüğünü bulmak oyuncunun görevidir. Önerme...
Dodgeball Academia İnceleme
Dodgeball Academia, akademiye yeni gelen, kendinden emin ve yakartopun tartışmasız en büyük kurumunda adını duyurmaya hazır olan Otto adında genç bir çocuğa odaklanıyor. Açılış töreninde hem yeni hem de eski öğrencilerle omuz omuza verdikten ve kampüsün, Büyük Yakan Top Savaşı'nı sona erdiren...
KungFu Kickball İnceleme
KUNGFU Kickball, PAX AUS 2019'daki gösteri alanında bazı arkadaşlarımla oynadığımdan beri sabırsızlıkla beklediğim bağımsız bir spor, dövüş oyunudur. Genelde bir oyunun anlatımıyla ilgili düşüncelerimi kapsayan bir inceleme başlatırdım ama KungFu Kickball'da böyle bir inceleme yok. Bununla...
The King of Fighters XV İnceleme
King of Fighters XV, 17 Şubat'ta yayınlanacak ve daha sonraki bir tarihte yayınlanması planlanan DLC paketleriyle birlikte 39 karakterden oluşan bir karakter kadrosuna sahip olacak. Çoğunluk The King of Fighters XV'den geri dönüyor ve bazı yeni ve canlandırılmış karakterler de var. Güncellenen...
Glitchpunk İnceleme
Magnus tarafından yapılan kısa bir sorgulamanın ardından android ilan edildiniz ve şehre hizmet etmeniz gerekiyor. Görevlerinizi almak için ankesörlü telefonları ziyaret ederek üç grup için sözleşmeleri tamamlıyorsunuz. Gruplar Ordo, Reapers veya Plague'dir ve her biri sokakta birbirinizi sorun...
King Arthur: Knight’s Tale İnceleme
Bu oyun 26 Ocak 2021'de erken erişim olarak yayınlandı ve o zamandan beri oyuncular, 29 Mart 2022'de tam olarak piyasaya sürüldüğünde mevcut olacak dört perdeden yalnızca ilkini oynayabildiler. Oyuncu geri bildirimlerine dayalı çok sayıda düzeltme ve değişiklik, Perde 2'nin bazı kısımlarını...
Re:Turn 2 – Runaway İnceleme
Re:Turn 2 – Runaway, Red Ego Games'in 2D yandan kaydırmalı bulmaca korku oyunudur. Oyun 28 Ocak 2022'de piyasaya sürüldü ve 2020 orijinal Re:Turn – One Way Trip oyununun devamı niteliğindedir. Re:Turn 2'nin hikayesi, Saki ve nişanlısı Sen'in, Ayumi adında küçük bir kızın şeklini alan kötü bir...
Serious Sam: Siberian Mayhem İnceleme
Serious Sam: Siberian Mayhem, 25 Ocak 2022'de piyasaya sürülen, birdenbire ortaya çıkan sürpriz bir sürümdü. Croteam, bu bağımsız genişletmeyi geliştirmek için Timelock Studio adı altında Serious Sam modlama topluluğunun en yetenekli üyelerinden bazılarıyla bir araya geldi. 2020'nin Serious Sam...
Hidden Deep İnceleme
Hidden Deep, solo geliştirici Cogwheel Software tarafından geliştirilen ve Daedalic Entertainment tarafından yayınlanan 2 boyutlu atmosferik bir bilim kurgu aksiyon gerilim türü oyundur. Oyun Steam'de Erken Erişim'de mevcut ve 25 Ocak 2022'de piyasaya sürüldü. Aliens, The Thing ve orijinal...
Blackwind İnceleme
Tamamen seslendirmeli ve karikatürize edilmiş bir giriş sahnesinde, yıldız gemisi "Pandora"nın düşürüldüğünü ve James Hawkins'in, savaş çerçevelerini oluşturan babasından ayrıldığını görüyoruz. Gemiden atılan James, kendisini aşağıdaki gezegene fırlatılmış, mekanik bir giysiye benzeyen askeri...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 0, Misafir: 4)