HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
TCL Ray-Danz TS9030 Sound Bar İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yakın zamanda TCL X925 Mini LED TV'yi incelerken, yerleşik Onkyo surround ses çubuğu ve subwoofer'dan gelen ses kalitesinden etkilendim. O sırada bana ayrıca bir TCL Ray-Danz TS9030 Sound Bar ve Kablosuz Subwoofer da gönderilmişti ve onu kurmama gerek...
Tails of Iron İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Tails of Iron, Odd Bug Studio tarafından geliştirilen ve United Label, CI Games tarafından yayınlanan, elle çizilmiş, ruhlara benzeyen bir aksiyon RPG'sidir. 17 Eylül 2021'de PlayStation, Xbox, Nintendo Switch ve PC'de yayınlanan oyun, Doug Cockle tarafından...
Faraday Protocol İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İyi bir bulmaca oyununa bayılıyorum ama Faraday Protokolü gelen kutuma girdiğinde kimi arayacağımı biliyordum. Kayınbiraderim Justin bulmaca oyunlarında bir sihirbazdır ve bu onun ilgisini çekecek kadar benzersiz görünüyor. Gerçekten de öyle oldu! Faraday...
Samsung 980 Pro M.2 SSD 1TB w/ Heatsink İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Eylül ortasında Sony, PS5 oyuncularının PS5 konsollarına ve PS5 Dijital konsollarına NVMe (Geçici Olmayan Bellek Ekspres) M.2 SSD (katı hal sürücüsü) eklemelerine olanak tanıyan bir güncelleme yayınladı. Karşılaştırma için, PS4 ve PS4 Pro konsollarında...
Camp Sunshine İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Oyun, Jez'in gece yarısı kampta kan donduran bir çığlıkla uyanmasıyla başlıyor. Bir şeylerin ters gittiğini kısa sürede anlarsınız. Jez'in kabin arkadaşı vahşice öldürüldü! İş kabin arkadaşıyla bitmiyor, kamptaki görevlilerin neredeyse tamamı katledildi...
Dive Bar Superstars İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Pandeminin büyük bölümünde pek çok kişi farklı nedenlerle normal çalışma alanlarının dışında girişimlere girdi. Bazı örnekler arasında Uber için araba kullanmak, tam zamanlı yayın yapmak yer alır. Ancak Avustralyalı dans-punk üçlüsü DZ Deathrays'in davulcusu...
PJ Masks: Heroes of the Night İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. PJ Masks: Gecenin Kahramanları, Petoon Studios tarafından geliştirilen ve Outright Games tarafından yayınlanan bir 3D aksiyon yan kaydırma oyunudur. Oyun 29 Ekim 2021'de PlayStation, Xbox, Nintendo Switch ve Steam'de yayınlandı. 3-7 yaş arası çocuklara yönelik...
Chorus İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Chorus, Deep Silver Fishlabs tarafından geliştirilen üçüncü şahıs uzay savaşı nişancı oyunudur. Oyun 3 Aralık 2021'de Epic Games Store ve Steam üzerinden Xbox, PlayStation ve PC için yayınlandı. Chorus evreninde Nara'nın kontrolünü ele geçiriyorsunuz, bazı...
Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Oyunla geçirdiğim birkaç saatin ardından hem ne kadar yanıldığımı hem de sağlıklı yolculuğuna ne kadar çok fikir sığdırmayı başardığını görünce şaşkına döndüm. Undertale'den ilham alan sıra tabanlı dövüş, Pokemon benzeri yaratık toplama, eski tarz çizgi film...
Rob Riches İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Norveçli geliştirici Megapop'tan Rob Riches, sizi korkusuz bir maceracı ve hazine avcısı olan Rob Riches'in yerine koyuyor. Bu bulmaca oyunu sizi bir sonraki seviyeye geçmeden önce tüm paraları toplamanız gereken üç farklı dünyaya götürür. Öğeyi görmek için...
6Souls İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Platformcuları sevdiğinizi duydum. Celeste biraz fazla mı korkutucu? Son Yakın çok karanlık ve ürkütücü mü? O halde 3 Aralık'ta PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch için çıkacak olan 6Souls'a bir şans verin. Bug Studio tarafından geliştirilen ve Ratalaika...
No Plan B İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Ekibinizi, görevin gerektirdiği üye sayısına göre organize etmek çok zor ama ödüllendirici bir deneyim olabilir. İlk seferde koşuyu tutturmak çok nadirdir ancak yeniden başlama ve tekrar başlama fırsatı vardır, ancak koşu sonuncuyla aynı olmayacaktır. Bu...
Call of Duty: Vanguard İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Call of Duty'nin İkinci Dünya Savaşı'nı fon olarak kullanmasının üzerinden dört yıl geçti. Kime sorduğunuza bağlı olarak Call of Duty: WWII ya harika bir oyundu ya da berbat bir oyundu. Kişisel olarak ben keyif aldım. Sonsuz Savaş döneminden yeni çıkmıştık ve...
Aspire: Ina’s Tale İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Aspire: Ina's Tale, Brezilyalı geliştirici Wondernaut Studio'nun yakında çıkacak bağımsız bir oyunudur. Kurbanlarının rüyalarıyla beslenen zalim Kule'de sürekli uykuya hapsolan Ina uyanır. Bir çıkış yolu ararken esrarengiz karakterlerle tanışırken, bulmacaları...
Sunshine Manor İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Fossil Games tarafından geliştirilen Sunshine Manor, eğlenceli bir bulmaca çözme unsuru içeren 8 bitlik, kana bulanmış bir korku RPG'sidir. Bu, 2016'daki Camp Sunshine'ın ön bölümüdür ve selefinin tonunu ve hikayesini oldukça iyi bir şekilde belirliyor. Henüz...
Peppa Pig İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Arkadaşım Peppa Pig, Petoon Studios tarafından geliştirilen ve Outright Games tarafından yayınlanan interaktif bir hikaye oyunudur. Dünya çapında tanınan Peppa Pig TV dizisine dayanan bu sandbox oyunu, 22 Ekim 2021'de Nintendo Switch, PlayStation, Xbox ve...
Escape Simulator İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Escape Simulator, Pine Studio'nun birinci şahıs bulmaca oyunudur ve bizim için Avustralya'da 20 Ekim'in erken saatlerinde Steam'de yayınlanacaktır. Geçen hafta bu sanal kaçış odası simülatörünü oynuyordum ve 15 etkileşimli kaçış odasında yer alan bulmacaların...
WordPress Tema Kurulumu
Herkes varsayılan WordPress tema şablonlarının sıkıcı olduğunu ve çok sınırlı özelliklere sahip olduğunu bilir. Endişelenmeyin, binlerce ücretsiz veya premium WordPress temaları arasından seçim yapabilirsiniz. Bu yazıda, WordPress temalarının nasıl kurulacağı 3 ayrıntılı yöntem bulacaksınız...
PHP Script Kurulumu
Php Script Kurulumu, Php Hazır Script kurulumu, Hazır Php Scripti Nasıl kurulur? Php scripti kurulumu ile birçok amaçla hazırlanmaya çalışılan internet siteleri için oldukça pratik çözümler üretmeye olanak sağlamaktadır. Artık birçok mecradan hazır script temini mümkündür. Çoğu yerden bu işlemi...
Son düzenleme:
Wayward Strand İnceleme
1978'de Avustralya'nın Victoria sahilinde geçen Wayward Strand, okul gazetesi için yazan genç ve hevesli bir gazeteci olan Casey Beaumaris rolünü üstlendiğinizi görüyor. Casey, okul tatillerini günlük tutarak geçirmek istemesine rağmen, annesi tarafından kıyıda süzülen kendine özgü bir uçakta...
The Fridge is Red İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Korku filmlerinden zevk alamayacak kadar korkak bir kedi olmama rağmen, korku oyunlarıyla her zaman çok fazla sorun yaşamadım. Kuşkusuz, hala burada ve oradaki tuhaf atlamaların kurbanı oluyorum, ama çoğunlukla iyiyim. Resident Evil gibi iyi bilinen bir korku...
A Juggler’s Tale İnceleme
A Juggler's Tale oynamak için kumandayı elime aldığımda ne bekleyeceğimden emin değildim. Bunun, etrafta zıplayan, sağlık toplayan ve madeni para yağmalayan diğer tüm yan kaydırmalı platform oyunları gibi olacağını düşündüm. Durum böyle değildi. Kaleidoscube tarafından geliştirilen ve Mixtvision...
Age of Darkness: Final Stand İnceleme
Age of Darkness: Final Stand, Melbourne, Avustralya'dan gelen ve Team17 tarafından yayınlanan geliştiriciler PlaySide Studios tarafından hazırlanan karanlık fantastik bir hayatta kalma gerçek zamanlı strateji oyunudur. Burada, Avustralya'da bizim için 8 Ekim'de Steam'de erken erişime sunulacak...
Sonos Beam Gen 2 İnceleme
En son ürünleri, Sonos Beam soundbar'ın güncellenmiş versiyonu olan Sonos Beam Gen 2'dir ve 651 mm genişliğinde, 100 mm derinliğinde ve 69 mm yüksekliğindedir. Beyaz veya siyah renkte mevcuttur (tesadüfen eşleştireceğiniz iki yeni nesil konsol gibi) ve nasıl ayarlamak istediğinize bağlı olarak...
Lost Judgment İnceleme
Başlangıçta Japonya'da büyük, ancak Batı'da niş bir seri olan Yakuza serisine duyulan saygı, son yıllarda Yakuza 0 ve en son Yakuza: Like a Dragon gibi oyunların oyunseverleri büyülemesiyle astronomik bir şekilde arttı. Yakuza serisine ve sayısız girişine rağmen beni en çok ilgilendiren oyun...
TCL 20 R 5G Phone İnceleme
Yıllar boyunca işimin bir parçası olarak sağlandığı için 2007'deki ilk yinelemeden bu yana iPhone'dan başka bir şey kullanmıyorum. Android telefonun nasıl bir şey olduğunu sık sık merak etmişimdir ve bunları kullanan birçok arkadaşım var ancak fiyatlandırmayı kendim araştırma ihtiyacı duymadım...
Satechi Alüminyum Dikey Laptop Sehpası
Bir ofis ortamında masa alanı eksikliğinden daha stresli bulduğum hiçbir şey yok ve şükürler olsun ki burada incelenen Satechi Alüminyum Dikey Dizüstü Bilgisayar Sehpası, bana kullanılmadığı zaman dizüstü bilgisayarımı saklamanın rahat ve dağınık olmayan bir yolunu sunuyor; aynı zamanda da...
Bonfire Peaks İnceleme
Corey Martin tarafından geliştirilen ve Draknek & Friends tarafından yayınlanan Bonfire Peaks, 30 Eylül'de PC, Switch ve PlayStation'da piyasaya sürüldü ve eşyalarınızı yakmak için şenlik ateşine taşımanız gereken güzel bir bulmaca oyunudur. Voksel tarzı oyun, ilerledikçe giderek zorlaşan...
Super Monkey Ball Banana Mania İnceleme
SEGA'nın bu klasik ve bazen kaotik bulmaca platform oyunu serisi, başlangıçta oyun salonlarında ve daha sonra Nintendo Gamecube'daki evlerde piyasaya sürüldü. Dünyayı, AiAi adlı topla kapana kısılmış bir maymunun çeşitli zorlu seviyelerde manevra yapma şeklindeki zorlu fizik tabanlı oyunla...
Oyun İçi Nesne Önizleme Marketli - Karen2 Files / Dolandırıcılara İnat Paylaşım.
Files Sürümleri hakkında: FREE BSD 12.2 MARIA DB 10.3 GCC8 ------------------------------------------------------------------------------------ Bu filesi paylaşma sebebim dolandırıcı üçkağıtçı emek düşmanı dc:alidagdagezen gibi insanların iki sistem ekleyip ücret karşılığı şöyle iyi filesim...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)