- Konular
- 3,801
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 2,606
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 444
- MmoLira
- -2,369
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
![]()
Gelişmiş GM ( Yetkili ) Paneli V.1
Merhaba arkadaşlar. Bu panel siz oyun yetkililerin işini az daha kolaylaştırılması adına düzenlenip hazırlanmıştır. quest v.b durumlarda kurtulacak tek panel altına toplanmış bulunuyor. @Mavi Ruh ✔ Yaptığı bu güzel panelden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum emeğin için teşekkürler. Lafı...forum.turkmmo.com
![]()
Piyasada Tekrar < Elseria MT2 Açık pack ve Fulclient, Güncel game ve mysql. Source >
Merhaba Bu gün sizlere elseria mt2 tüm dosyalarını paylaşacağım. Orjinal açık pack ve orjinal game ve mysql source v.s hepsi tarafımca warezlenmiştir. Bildiğiniz üzere files sahibi paylaşımı yapmış fakat açık packları paylaşmamıştı ve filesi ücretli satarak sorunlu şekilde fakat destek ve...forum.turkmmo.com
![]()
Kanıt < Putty SSH Üzerinden Navicat / MySQL Şifre Değiştirme. Ve 2 Çözüm yollu >
Merhaba, 1- Adım (ÇÖZÜM): Putty üzerinden, Navicat MySQL şifre değiştirme işlemini sizinle paylaşacağız. Öncelikle Putty SSH bağlanın, giriş yaptıktan sonra, aşağıdaki komutları uygulamanız yeterlidir. /usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop mysqld_safe --skip-grant-tables & mysql -u root...forum.turkmmo.com
![]()
Sadece Lycan Zırh Modeli Paylaşımları
Konu zamanım oldukça ve model buldukça güncellenecektir. fotoğraftaki damgaların emeği üstlenme ile alakası yoktur sadece zaman ayırıp bir paylaşım yapıyorum bunu da çok görmezsiniz inşallah !! elimde fazlasıyla lycan modeli var ancak dediğim gibi zaman buldukça güncelleyeceğim MODEL...forum.turkmmo.com
dev. konuları dışındaki hepsi incelendi.
- Konular
- 2,167
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,326
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,851
- DevLira
- 176
AsiLZade - Afro2 Web Panel Kodlaması İstek Üzerine
Admin panelini buradan market panelinide buradan indirebilirsiniz @XxZeMaHSeRxX Adminimin isteği üzerine Bu arada temayı çekerken oyun sahibine yakalandım melih affet :D :D İndirme Linkleri İndir Virüstotal Sql Linkleri İndir Virüstotal Mail fonksiyonu düzgün...
İstek Üzerine Ücretsiz Panel Yapılır
İSTEK SAHİBİ İSTEK WEB İSTEK ÖNİZLEME DURUM KONU LİNKİ @doganemirhan BOARDMT2 ÖN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN HAZIRLANDI TIKLAYIN @sazakka490 BestiaMt2 ÖN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN HAZIRLANDI TIKLAYIN @UstaOyuncu-TR AdminCP ÖN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN HAZIRLANDI TIKLAYIN...
AsiLZade Yunkai2 Global php kodlama
Hakkım Haram Zıkkım olsun :p Sırf sen paylaşma diye bunu yapiyorum İndir Virüstotal Sql Linkleri İndir Virüstotal
AsiLZade - AybarsMetin2 Web Panel Php
Öncelikle merhaba arkadaşlar istekde bulunan arkadaşlar için konu açmıştım ve aralarında aybars metin2 isteyen olmuştu admin panelini buradan indirebilirsiniz konuyu beğenip yorum atmanız beni sevindirir :) Arkadaşlar sizde bu konudan istek panellerinizi yorum olarak...
- Konular
- 358
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,977
- Altın Konu
- 8
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- 2,035
- DevLira
- 87
Bu mesajıma kadar olan metin2 development içerikli başvurular değerlendirildi.
- Konular
- 120
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 312
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 3,867
- DevLira
- -6
Merhabalar 
Fivem
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Metin2
forum.turkmmo.com

Fivem
FiveM - ALTYAPI Paketi
esx_phone eklendi, Y tuşu ile hız sabitleme geldi, Eklediklerim esx'in github sayfasında paylaşılanlar. Tek başıma olduğum için 2 kişi gerektiren bildirimleri/özellikleri test edemedim. Umarım işinize yarar. Gördüğünüz çeviri hatalarını bildirirseniz mutlu olurum. Türkçe Paket İçin: Öğeyi...
Gerçek oyuncunun aracını çalıp parçalama Scripti (Aracı karşı taraftan götürme)
[esx_otohirsizligi] NE İŞE YARAR? - Bu script gerçek hayattaki oto hırsızlığını andırır. Ortada bırakılan araçları kitli bile olsa , gerekli malzemeleri alarak kilidini açıp çalabiliyorsunuz. Dahasına satış yerlerinde ise aracı "E" basarak "30 saniye" (Değiştirilebilinir) içersinde aracı...
[Sleep Mode System] - ErenT
Merhabalar bazı arkadaşlarımında bildiği gibi uzun zaman önce bıraktım piyassayı pcmide sattım fakat usb min içinde duran bi kaç değerli bilgi var bunlarıda sırayla paylaşıcam buda ilk olsun dükkanın pcsinden up ettim TIHLA İNDİR v.t
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 8, Üye: 0, Misafir: 8)