- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 Dev hariç değerlendirildi.
- Konular
- 5,130
- Çözüm
- 627
- Online süresi
- 12mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 14,958
- Altın Konu
- 486
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 31,448
- DevLira
- 51
- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,228
- DevLira
- 48
Çocuk Yaş Grubunda Çoklu Mıknatıs Yutulması
Çocuk Yaş Grubunda Çoklu Mıknatıs Yutulması Yabancı cisim yutulması çocuklarda sık görülen bir problemdir. Birçoğu sadece takip ve gözlem ile kendi kendine çözülür. Ancak, muhtemel komplikasyonlar sebebiyle mıknatıs yutulması daha kompleks ve detaylı bir değerlendirme gerektirir. Birden çok...
Gebelikte eğitimin doğum korkusu ve sezaryen oranlarına etkisi
Gebelikte eğitimin, doğum korkusu ve sezaryen oranlarına etkisi GİRİŞ ve AMAÇ: Bu çalışmada gebelik bilgilendirme sınıfında verilen eğitimin, doğum korkusu düzeyi ve sezaryen oranına etkisi araştırıldı. YÖNTEM ve GEREÇLER: Çalışma Şubat 2018 –Kasım 2018 tarihleri arasında Muş devlet hastanesi...
BAHARATLARIN İNSAN VÜCUDU ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
GÜNDELİK HAYATTA SIKLIKLA KULLANDIĞIMIZ BAHARATLARIN VÜCUDUMUZA ÇEŞİTLİ ETKİLERİ VARDIR. BAHARAT TÜKETİMİNE DİKKAT ETMEZSEK BİR ÇOK YAN ETKİ İLE KARŞI KARŞIYA OLABİLİRİZ. ZENCEFİL Kullanım Alanları : Sindirim sistemi sorunlarına,mide bulantısına,bağışıklığı güçlendirmeye ve benzeri sağlık...
Npclere ve bineklere parlama efekti vermek
Merhabalar, FoxFS paketlemeli packlerde Npc/mobb/binek vs. için parlama efekti vermek ve mse dosyasından renklerini değiştirmek için kısa bir bilgilendirme videosu çektim. Gerekli dosya videonun altında url olarak bulunmaktadır.
Binek/Kostüm/Mobb/NPC renklendirmesini, kolay yoldan değiştirmek [Sesli Anlatım]
Daha önce efektler üzerine bir video paylaşmıştım. Görüntü üzerindeki renk değişimleri için video talebi geldi ve paylaşmak istedim.
Sıfırdan Binek Ekleme [ Sesli Anlatım]
FoxFS paketlemeli ve dump_proto'lu fileste sıfırdan binek eklemek için bir video hazırladım umarım işinize yarar. [ Güncel ]
- Konular
- 748
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 514
- Altın Konu
- 37
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 2,333
- DevLira
- 12
1 SQL kodu ile herkese EP verme veya Belli tarih aralığına EP Verme
Merhaba arkadaşlar, Aslında bakıcak olursak çok basit bir işlem fakat bir çok kişi bunu yapamıyor. Daha önce bu tarz sorular aldığım için yardımcı olma gereğinde bulundum. Öncelikle navicata bağlanıyorsunuz ve Account > Query' > New Query'a tıklıyorsunuz. Böyle bi pencere açılacak...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)