HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Fivem Sqll Girişi Olmayan Araç Kitleme Mekanizması
Bu scriptimizin amacı CPU sömürmeyen araç kilit scripti sunmaktadır. Yapmanız Gerekenler Script dosyasında reateVehicle native'yi ESX.Game.SpawnVehicle () olarak değiştirin Araç sahibini ayarlamak için aşağıaki satırı es_extended / client / functions.lua'ya ekleyin ek olarak cfg...
Fivem Geliştirilmiş Siren Paketi
Bu gün sizlere gelişmiş siren sesi paketini tanıtacağım. Bu pakette 5 farklı siren sesi motor sesi ile karışık helikopter seside bulunmaktadır. Paket Yapısında LEO denilen sistem kullanılmakta olup diğer siren seslerine kıyasla daha başarılı bir performans sergilemektedir. Paket içerisinde...
Fivem Sql Kullanmayan Optimize Araç Galerisi
Bu araba showroom scripti sql eklentisi kullanmaz ve sunucu taaflı az bir kullanım sağlar Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Klavyeli Pet Atak Çalışır Durumda I Ramiz Karaeskiden
@Laleci16 nın paylaştığı build olmuyor bu full kod olarak çalışır durumda ch düşürdüğünü henüz görmedim iyi kullanımlar Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. videoda gözükmüyor ise şaman karakterin yediği damage sistemde sorun...
Metin2 Official Wolfman Karakteri
Sabitteki konu ile eklemeniz mümkün değildir wolfman packları verilmemiş, locale kısmı yok, quest kısmı yok, item_list yok full almanca proto verilmiş ben herşeyi türkçe olarak paylaşıyorum eklemek çocuk oyuncağıdır kodları aratın altına ekleyin. 2-3 eksik vardı onlarıda düzelttim. Kendi...
Normal Ya Da Rare Efsun Sayısını Arttırma
hepinize selamlar arkadaşlar bugün @BekirAKDEMIR'inde katkılarıyla tamamladığım sistem demeyelimde konuyu paylaşıcam daha önce hiç bir forumda görmedim bunu bi neno rare vardı ama o çalışıyor mu emin değilim her neyse uzatmadan konuya geçelim. öncelikle game sourcemizi açalım ve aşağıdakilere...
Football Manager 2020 Gerçek İsimlerin Lisanslarını Fixleme
Herkese selamlar, iyi forumlar. Bu konumda çoğu futbol oyununda olduğu gibi bazı konularda oyunların lisans alamama durumları oluyor. Bu durumda yapacak tek şey ya lisanssız şeyleri oyundan kaldırmak ya da farklı isimlerle koymak ki telif yemesinler. Bende bu sorunu ortadan kaldırıcak bir patch...
Football Manager 2020 Güncel Transfer Paketi
Herkese selamlar iyi forumlar, bugün sizlere Football Manager 2020 de güncel transfer paketini paylaşıyorum umarım yararınıza olur. Özetle neler dahildir? Belçika Yeni Biçimi 20-21, Mevcut-Potansiyel Yetenek Değişiklikleri, Kanada Premier Ligi, Hırvat Druga ligi 20-21, Kıbrıs Ligleri ve...
Footbal Manager 2020 Kulüp Logoları
Hepinize selamlar, iyi forumlar arkadaşlar. FM2020 logo packlarını sizinle paylaşmak istiyorum. Umarım hoşunuza gidecektir. Takdir edersiniz ki oyun epic gameste ücretsiz olarak paylaşıldıktan sonra oyuncu sayısı büyük bir ivme kazandı. Bende elimdeki bu logo paketlerini sizinle paylaşmak...
Brawl Stars Karakter Tanıtımı - Leon
KARŞINIZDA LEON!!!!! Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Leon, Süper'ini kullanarak düşmanlarına kısaca görünmez olma yeteneğine sahip bir Efsanevi Kavgacı. Yakın mesafeden orta cana ve yüksek hasar çıkışına sahiptir. Bıçakları hareket ettikçe hasarı azalır. Leon aynı zamanda en hızlı hareket...
Brawl Stars Karakter Tanıtımı - Tara
KARŞINIZDA TARA!!! Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Tara bir Efsanevi Dövüşçüdür ve her düşmanına makul miktarda hasar verirken, düşmanlarını delip geçen üç tarot kartı fırlatarak saldırır. Sağlığı orta derecededir ve yakın mesafeden çok fazla hasar verebilir. Süper'i için, kısa bir menzil...
LoR Savaş Anasının Çağrısı, Anivia, Anivia'nın Donduran Rüzgarları, Buzul Fırtınası, Yumurtanivia Kart Tanıtımları
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Savaş Anasının Çağrısı 12 Mana Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yavaş: Yavaş büyüler çatışma ve diğer kullanımlar dışında yapılabilir. Düşman buna yanıt verebilir. Destenin en üstündeki dost birimi hem şimdi HEM de her Tur Başında çağırırsın. Bir gün...
Artemisia/Elf ve Lycan Altyapı Server Files
Bu forumda veya diğer forumlarda böyle bir konu olmadığını gördüm ve bende neden ben yapmıyorum ki dedim. Orta doğu ve balkanların ilk Artemisialı altyapı filesini yaptım ve sizlerle paylaşıyorum. Ayrıca bu konuya bu karakteri eklerken sadece Öğeyi görmek için üye olmalısınız. işlemleri yaparak...
Titan Fall 2 Oyun İncelemesi
Merhaba değerli Turkmmo Okurları ve değerli Turkmmo Oyun Severleri. Bugün sizlerin huzurunda Titan Fall 2 adlı oyunun incelelemesini yapacağım umarım okuyan her insana bir nebze katkım olur. İsterseniz incelemeye geçelim. Titanfall 2, momentum ile ilgili bir oyundur. Hızla ne zaman ileri...
Dishonored 2 Oyun İncelemesi
Merhaba değerli Turkmmo Okurları ve değerli Turkmmo Oyun Severleri. Bugün sizlerin huzurunda Dishonored 2 adlı oyunun incelelemesini yapacağım umarım okuyan her insana bir nebze katkım olur. İsterseniz incelemeye geçelim. Düşmanları öldürmeden çarpışmanın daha fazla yolunu bulacaksınız...
Dark Souls III İnceleme
Merhaba değerli Turkmmo Okurları ve değerli Turkmmo Oyun Severleri. Bugün sizlerin huzurunda Dark Souls III adlı oyunun incelelemesini yapacağım umarım okuyan her insana bir nebze katkım olur. İsterseniz incelemeye geçelim. Dark Souls III, zindanlardan aşağı ve kale duvarlarının üzerinden geçen...
Saltanat Tipi Tavşan Questleri Güncel
arkadaşlar biliyorum @RoyaLDesigN kardeşimizde paylaşmış fakat o script arg when hallerini paylaşırken ben quest hallerini paylaştım böylelikle npc yi değiştirebilirsiniz ayrıca başka bir şey ekleyecek olursanız buradan yola çıkarak item kodlarını ve item ismini değiştirerek de ekleyebilirsiniz...
![]()
Item Proto Tablosu İnceleme
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki video üzerinden item proto sütunları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz... Magic Pct ve addon type sütunları hakkında fazla bilgi bulunmamakta forumda... Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Sıfırdan Server Files Hazırlama
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra paylaşıma devam ediyorum. Sizler için bir video serisi hazırladım.Bu seride sıfırdan nasıl server files hazırlarsınız onu işledim. Videolar çok uzun olmasın diye 4 parçaya böldüm. Her videonun altına ufak açıklamalar yazacağım githup sayfasındaki aynı...forum.turkmmo.com
![]()
Sıfırdan item için icon tasarlama
Bu içerikte tasarladığımız item modeli için nasıl uygun icon tasarlarız onu kendimce anlattım. Videoda ben basit şekilde yaptım işlemleri ne kadar detaylı çalışırsanız o kadar iyi sonuç alırsınız... Konu için en uygun alan olarak burayı gördüm hatalıysam mod arkadaşlarımız uygun yere taşısın...forum.turkmmo.com
![]()
M2 Geliştirme programlar, araçlar ve daha fazlası. Son Güncelleme : 27.06.2020
Güncelleme : 27.06.2020 Granny viewer için eski sürümler eklendi. Bu konuda metin2 geliştirme serüveninizde; Kullanmak zorunda kalacağınız., kullanırsanız faydasını göreceğiniz, kullanmayacak olsanızda bi köşede durması isteyeceğiniz, amaaan bu da olsun be...forum.turkmmo.com
![]()
Navicat 2059 Mysql8 Plugin Sorunu.
Mysql 8' e yükseltme esnasında karşılaştığım bir sorunun çözümünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle son sürüm navicat kullanıyorsanız bu sorunla karşılaşmayabilirsiniz. Sorun şu; Navicat üzerinden mysql 8 de yeni oluşturduğum kullanıcıyla bağlanmaya çalışırken. 2059 - Authentication...forum.turkmmo.com
![]()
GR2 Skin ve Animasyon Import
Merhaba arkadaşlar. 3D modelleme sorunlarının başında gelen orjinal metin2 animasyonlarını modelleme programlarına aktarma sorununu çözmüş bulunmaktayım. Bu sorundan muzdarip olan ve bana sorup duran arkadaşlarında faydalanabilmesi için bir video hazırladım. İndirme linki olarak githup linkini...forum.turkmmo.com
![]()
3DSMax7 Silah Export
Bu içerikte; 3dsmax ile metin2 için silah nasıl export edilir onu anlattım...Umarım işinize yarar...forum.turkmmo.com
![]()
Granny3D İncelemesi
Merhaba arkadaşlar bu içerikte metin2 de kullanılan granny3d motorunu inceledim...Amatör olmuş olabilir ancak genel bir bilgi havuzu oluşturmaya çalışıyorum...Sdk,exporter,viewer,conventer gibi konuları dilim döndükçe açıklamaya çalıştım. Umarım işinize yarar... Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Animasyon Export
Tekrardan merhaba arkadaşlar Metin2 için animasyon işlemleri adına temel bir video hazırladım ilgi duyan arkadaşlar bakabilirler. Jashinsama hesabı ile paylaşmıştım amatör videolar olmuş tekrardan temize çekiyorum. Videoda zedi basitçe npc olarak kullanılabilecek hale getiriyoruz. Mantığı...forum.turkmmo.com
Metin2 3dsMax'tan Zırh Yapmak
Merhaba arkadaşlar eski hesabımın şifresini hatırlamam şerefine size altın değerinde bir konu veriyorum. Bu konu hakkında fazla Türkçe kaynak olmadığından kendimce bir video hazırladım. En basitinden nasıl zırh tasarlarsınız onu anlattım. Video aşırı uzun olmaması ve sıkıcı hale gelmemesi için...forum.turkmmo.com
![]()
Metin2 Unvrap UVW İle Texture Hazırlama
Merhaba arkadaşlar metin2 için texture konusu için bir video hazırladım. Umarım işinizi görür. Video ile; Unwrap UVW ile nasıl kendi texturelerinizi ayarlarsınız öğrenebilirsiniz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Sanal disk oluşturma ile WorldEditor Kurulumu
Merhaba arkadaşlar world editörün sanal disk oluşturma yöntemi ile kurulumu hakkında video hazırladım. Umarım işinizi görür... Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Metin2 3dsMax'tan Mob Yapmak
Merhaba arkadaşlar hoş bir konu ile karşınızdayım. Mob yapımı hakkında videolar hazırladım. 2 parçaya böldüm. Part 1; GR2 dosyalarının hazırlanışı, animasyon videosunda ki aynı mantıkla modelimizi ve animasyonlarını hazırlıyoruz. ayrı olarak yürüme animasyonunun yapılışını...forum.turkmmo.com
Ulastudios Ücretsiz Yeni Kanat.
Ücretli bölümünde konu açtım. Bir tane kanadıda ücretsiz vereyim dedim. İndirme Linki VirusTotal Eline sağlık. :) Yalnız ,satıştaki hali normal arkada takılı. Bu karakterin omuzunda takılı yukarı doğru. Paylaşırken bozuk paylaşmak olmadı. Buyrun sırta alınmış hali.forum.turkmmo.com
![]()
GR2 Skin ve Animasyon Import
Merhaba arkadaşlar. 3D modelleme sorunlarının başında gelen orjinal metin2 animasyonlarını modelleme programlarına aktarma sorununu çözmüş bulunmaktayım. Bu sorundan muzdarip olan ve bana sorup duran arkadaşlarında faydalanabilmesi için bir video hazırladım. İndirme linki olarak githup linkini...forum.turkmmo.com
![]()
FreeBSD 12.1 RELEASE x32 Mysql55 gcc8 Videolu anlatım.
Yazmakta olduğum scripti test etmek için 32 bit bir bsd kuracaktım, kurarken video çekeyim dedim teliften kaldırılan video açığını kapatmak için ayrıca forumun altyapı filesinide denemiş olurum dedim. Video biraz uzun oldu, editlemek ile uğraşmak istemedim. Ses kalitesi kötü olabilir. Youtube...forum.turkmmo.com
![]()
FreeBSD Hakkında Bilgiler, komutlar ve daha fazlası. Son Güncelleme:27.06.2020
Bu konuda metin2 geliştirme serüveninizde FreeBSD işletim sisteminde Bilmeniz gereken Bilmeseniz de kullanabileceğiniz Amaan bunu da bilelim. Diyeceğiniz bilgileri bulacaksınız. Konu çorbaya dönmesin diye gene spoiler içerisine alacağım [/SPOILER] [/SPOILER] [/SPOILER]...forum.turkmmo.com
![]()
Yükleme Seçeneklerini Önceden Belirlemek
Bilindiği üzere Kaynak derlemek için olsun veya diğer işlemler için kurmamız gereken eklenti veya programların yüklenmesi uzun sürebiliyor ve yükleme seçeneklerini seçmek için sürekli promtu takip etmek zorunda kalıyoruz. Anlatacağım komut ile yükleme seçeneklerini önden seçip yüklemeyi sonra...forum.turkmmo.com
![]()
Zamandan tasarruf edin Geliştiriciler için Script
Kendi kullandığım bash scriptinin bir kısmını sizlerle paylaşıyorum. Bildiğiniz gibi kaynak olsun game veya mysql olsun düzenlemeler yaptığımızda hata yapma olasılığımıza karşı sürekli yedekler alıyoruz. Yani umarım alıyorsunuzdur, tekrar başa dönmektense. Scripti kendi kullanım biçimime göre...forum.turkmmo.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)