HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Football Manager 2020 Kulüp Logoları ve Oyuncu Yüzleri Nasıl Eklenir?
Football Manager bu seneki sürümünde menüleri açısından ciddi bir değişiklik yaptı. Eski bir Football Manager oyuncusu iseniz menüleri kavramakda biraz zorlanacaksınız demektir. İşte bu rehberde bir nebzede olsa kendi kulüp logolarınızı ve oyuncuların yüz grafikerini eklemekde sizlere yardımcı...
Football Manager 2020 - Oyuncu Güç Seviyeleri
Daha önce bu oyunu oynamamışsanız oyuncuların güç seviyesi kafanızı epey bi karıştırabilir. FIFA ve benzeri oyunlarda futbolcuların güçler 0 ila 99 arasında olur. Bu nedenden dolayı oyuncularun güç seviyesini anlamaya çalışırken kafanız biraz karışabilir. Bu rehberde sizlere güç seviyelerini...
FM2020 - Yeni Başlayanlar İçin Rehber Ve Kılvauz
Daha önce hiç oynamadıysanız Football Manager size biraz zor gelebilir. Futbolun nasıl oynandığını bilseniz de,bu oyunun tarzını nasıl çalıştığını ve FM'e nasıl başlayacağınızı anlamak oldukça zordur. Neyle uğraşıyor olursanız olun, FM için bu yeni rehberimiz, Football Manager'ın nasıl...
Hometech Tablet Sorunları ve Çözümleri
Tabletim Kilitlendi veya Dokunmatik çalışmıyor Hometech tablet reset atma: Şarjı varken tabletiniz herhangi bir sebepten kilitlenmişse veya dokunmatik algılamıyorsa tabletinizin arkasındaki “Reset” veya “R” yazan kısmındaki deliğe ince uçlu bir cisimle hafifçe bastırırsanız tabletiniz yeniden...
Android Otomatik Doldurma Ayarları Nasıl Yönetilir. Rehberi
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Android Otomatik Doldurma Ayarları Nasıl Yönetilir. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Android otomatik doldurma özelliği kişisel bilgileri, adresleri, ödeme yöntemlerini ve şifreleri...
Android'de Bir Uygulama Nasıl Paylaşılır. Rehberi
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Android'de Bir Uygulama Nasıl Paylaşılır. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Uygulamalarınızı seviyorsunuz ve her gün kullanıyorsunuz. Peki ya sevgiyi arkadaşlarınıza ve ailenize yaymak...
Wi-Fi Şifrenizi Android'de Nasıl Paylaşabilirsiniz? Rehberi
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Wi-Fi Şifrenizi Android'de Nasıl Paylaşabilirsiniz? Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Bir Android akıllı telefondan bir Wi-Fi şifresini paylaşmak, Android 10 ile daha erişilebilir hale...
Android'de Ana Ekranınızı Nasıl Kişiselleştirebilirsiniz Rehberi
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Android Ana Ekranınızı Nasıl Kişiselleştirebilirsiniz . Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Android Ana ekran çok özelleştirilebilir. Her türlü öğeyi...
Android Bildirim Sesleri Nasıl Değiştirilir Rehberi
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Android Bildirim Sesleri Nasıl Değiştirilir. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Android bildirim seslerini değiştirmek kolaydır. Bildirim seslerini...
Android'de Silinen Metinleri Geri Yükleme Rehberi
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android'de Silinen Metinleri Geri Yükleme. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Önemli metin mesajlarını sildiyseniz veya...
Uygulamaları Android Cihazımdan Nasıl Silerim? Rehberi
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Uygulamaları Android Cihazımdan Nasıl Silerim? Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Android'de Uygulamalar Nasıl Kaldırılır...
Android Telefonunuzdan iCloud'a Nasıl Erişilir Rehberİ
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android Telefonunuzdan iCloud'a Nasıl Erişilir. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Android'de iCloud Fotoğraflarına Erişim Bir...
Android'de Güvenli Modu Açma ve Kapatma Rehberi
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere,Android'de Güvenli Modu Açma ve Kapatma. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bilinmesi gerekenler. Android'i Güvenli Modda...
Android Telefonunuz Şarj Olmadığında Nasıl Onarılır Rehberi
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android Telefonunuz Şarj Olmadığında Nasıl Onarılır. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Android Telefonunuzun Şarj Olup...
Android Ekran Görüntüsü Çalışmıyor? Rehberi
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android Ekran Görüntüsü Çalışmıyor? Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Android Ekran Görüntüsü Sorunları Neye Benziyor...
Android Neden Flash'ı Desteklemiyor? Rehberi
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android Neden Flash'ı Desteklemiyor? Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Android'in geliştirilmesinin ilk günlerinde öne...
Samsung Telefonun Kilidini Ücretsiz Olarak Açma Rehberi
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Samsung Telefonun Kilidini Ücretsiz Olarak Açma. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Samsung Telefonun Kilidini Açma Mevcut servis sağlayıcınızdan sizin...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)