[C++] Wallhack Throw back

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen kullandığın filesin attığın 600tane defineyi harfi harfine bilen birisin.
Sana göre bu işler böyle yürümüyormuydu
Dün öyle bugün böyle olmuyor yanlız ayağınıza dolanıyor
Kullanacaklarda server_attr'yi fark ederler zaten hatta yarın bir map ekleyip unutmazlar kesinlikle her seferinde dönüp test ederler.
İnanıyorum ben

Benim dediğimle senin söylediğinin ne alakası var anlayamadım ?

Bunu Türkiye üzerinde iş yapan server sahipleri veya forumda gezinen geliştiriciler için söylüyorsanız sözlerinizde büyük olasılıkla ciddi değilsiniz.
Türkiye'deki test ekiplerinin çok büyük icraatler başardığını açıkçası düşünmüyorum. Ayrıca bu konudaki throw back olayı @Luigina ile beraber yaptığımız kendimize ait olan dosyalarda ekli. Ayağıma takılan bir şey varsa o muhtemelen şu an karşıma alıp sakince konuştuğum biridir.

Söylediklerim de ciddi değilim zaten geçmişte bir konuda sağlıklı değil c++ dan yapın dediğimde 600 tane definem var unutmuyorum dönüp bakarım demistide ona hitaben yazdım. Yine dönüp baksın ozaman zor birşey değil.

Benim dediğimle senin söylediğinin ne alakası var anlayamadım ?

İşinize geleni anliyorsunuzda o yüzden güzel kardeşim.
Aynı sorun svsidede var.
Konudaki kodda yeni bir şey değil, evet sağlıklı da değil.(bizim için değil tr kullansa yadirgamam)
Bak ben doğruları söyleyebiliyorum.
Sizin gibi çıkarları uğruna başka birini savunmuyorum, hiç olmadık bir konu hakkında.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)