HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
RicaÇok Saol İlgilendigin için ^^
Tüm ayarları denedim ama olmuyor oyundan atıyor. Şunuda fark ettim maptan mapa değişiyor oyundan atması. 1-2 gruptan fazla kesince hemen atıyor 
Sorunun kaynağını buldum hilede ki oto toplamayı TAMAMEN kapatırsanız oyundan atmıyor.

Sorunun kaynağını buldum hilede ki oto toplamayı TAMAMEN kapatırsanız oyundan atmıyor.
Son düzenleme:
Extreme injektör windows 10da çalışmıyor turkmmo injektörü indirdim oda çalışmıyor. Oyunun kendisinden farklı bir giriş ekranı açılıyor giriş yapılmıyor destek birimine başvur hatası alıyorum.
Extreme injektör windows 10da çalışmıyor turkmmo injektörü indirdim oda çalışmıyor. Oyunun kendisinden farklı bir giriş ekranı açılıyor giriş yapılmıyor destek birimine başvur hatası alıyorum.
Az önce denedim sorunsuz çalışıyor injectoru yönetici olarak aç turkmmo nunkini eğer olmassa process haxor yada proces hackerı dene
Tüm ayarları denedim ama olmuyor oyundan atıyor. Şunuda fark ettim maptan mapa değişiyor oyundan atması. 1-2 gruptan fazla kesince hemen atıyor
Dün gece konuya attığım yorumda demiştim zaten

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)