Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Çalışmıyor Metin2 Global [GF Server] - Free Multihack Metin2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xAdr1an
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 221
  • Görüntüleme Görüntüleme 48K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm ayarları denedim ama olmuyor oyundan atıyor. Şunuda fark ettim maptan mapa değişiyor oyundan atması. 1-2 gruptan fazla kesince hemen atıyor 😔

Sorunun kaynağını buldum hilede ki oto toplamayı TAMAMEN kapatırsanız oyundan atmıyor.

Son düzenleme:
Extreme injektör windows 10da çalışmıyor turkmmo injektörü indirdim oda çalışmıyor. Oyunun kendisinden farklı bir giriş ekranı açılıyor giriş yapılmıyor destek birimine başvur hatası alıyorum.

Az önce denedim sorunsuz çalışıyor injectoru yönetici olarak aç turkmmo nunkini eğer olmassa process haxor yada proces hackerı dene

Tüm ayarları denedim ama olmuyor oyundan atıyor. Şunuda fark ettim maptan mapa değişiyor oyundan atması. 1-2 gruptan fazla kesince hemen atıyor 😔

Sorunun kaynağını buldum hilede ki oto toplamayı TAMAMEN kapatırsanız oyundan atmıyor.

Dün gece konuya attığım yorumda demiştim zaten :)

w2gf ile alakasız bir hile, waithack'ın amacı slotların yanına gelmeden ölmesi, bu hilede yanına gelmesine rağmen slotlar ölse bile çok geldiğinde öldürüyor inşallah w2gf'ye güncelleme gelir. Bu hile beş para etmez waithack sorunsuz çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri