DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Thanos Eldiveni 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

goooooooooooooooooooood

Son düzenleme:
kalkan yerine giyiyor sorun ne olabilir?

kalkan yerine giyiyor sorun ne olabilir?
Fotoğrafı yükleyememişsin ama sorunun muhtemel sebebi WEAR kısmının sunucu ve client taraflarında doğru ayarlanamamış olmasıdır. Veya doğru ayarlanıp ui kısmında kalkan diye gösterdiğiniz WEAR slotu taş slotlarına denk geliyor olabilir. Sistem anlatımında WEAR kısmına değindim dikkatli okursanız rahatlıkla çözebilirsiniz.

Fotoğrafı yükleyememişsin ama sorunun muhtemel sebebi WEAR kısmının sunucu ve client taraflarında doğru ayarlanamamış olmasıdır. Veya doğru ayarlanıp ui kısmında kalkan diye gösterdiğiniz WEAR slotu taş slotlarına denk geliyor olabilir. Sistem anlatımında WEAR kısmına değindim dikkatli okursanız rahatlıkla çözebilirsiniz.
Lengt kısmında benim src de wear 32 bulunmuyor hocam ne yapabilirim kaç saattir uğraşıyorum valla eklemek için ek olarak kalkan sorununu çözdüm bu sefer taşları değil kemerler taş slotuna takıldı turkmmo server files kullanıyorum

Lengt kısmında benim src de wear 32 bulunmuyor hocam ne yapabilirim kaç saattir uğraşıyorum valla eklemek için ek olarak kalkan sorununu çözdüm bu sefer taşları değil kemerler taş slotuna takıldı turkmmo server files kullanıyorum
Bak sıralar farklı sol tarafa ve sağ tarafa baktığında solda WEAR_RING'ler var. Sıralar aynı olmalı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri