- Konular
- 38
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 961
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 10,536
- DevLira
- 39
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Forumda el altından herkes satışını yapmaya çalıştığı için paylaşılmıştır.
Gui'nin arka plan fotoğrafı @nLwarchief; tarafından yapılmıştır.
Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Sistem @NeferSovo; isteği üzerine yapılmıştır.
Çok anlamayan arkadaşlar lütfen anlatımı dikkatli okusunlar.
İyi forumlar.
Gui açılmasını yapamayan arkadaşlar için kod vereyim
game.pyGui'nin arka plan fotoğrafı @nLwarchief; tarafından yapılmıştır.
Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Sistem @NeferSovo; isteği üzerine yapılmıştır.
Çok anlamayan arkadaşlar lütfen anlatımı dikkatli okusunlar.
İyi forumlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gui açılmasını yapamayan arkadaşlar için kod vereyim
aratılır
Python:
onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7)
Python:
onPressKeyDict[app.DIK_F9] = lambda : self.interface.ToggleThanosWindow()
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
OnUpdate kodu pencere isShow ise çalışır.Bu pencere envanter değil, sürekli açık durmayacak. Tutsan tutsan maksimum 5 saniye açık tutarsın. Efsun botları sunucuya saniyede 15-20den fazla item to item işlemi gönderirken performanstan yana sorun olmuyorken 2 saniye açık olan pencerenin onUpdate'i mi sıkıntı oluyor.Insanlarin emeklerinin bu kadar kolay bir sekilde hice sayildigini gormek cidden uzucu. Fakat ne yalan soyleyeyim yazilan kod da pek ic acici durmuyor. Boyle bir islemi OnUpdate eventinin icerisinde yapmak performans acisindan cidden sikintili.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
"Kod iç açıcı durmuyor" derken keşke arkasını bilerek yorum yapsaymışsın. Çalışan işlem ne yapıyor ondan bile haberin var mı onu da bilmiyorum ama bilen biri olarak söyleyeyim, coreye giden her hangi bir istek yok. Yani performansın p harfiyle bile işi olmaz.
Velhasıl kelam, konuşmak için konuşmaya, yorum yapmak için yorum yapmaya gerek yok.
İyi forumlar.
Kendi başına bir şeyi beceremeyip, başkasının yaptığı sistemleri el altından satan zavallılara hediyemiz olsun.
Anlatımla dikkatle anlattığım "WEAR_MAX_NUM" olayını doğru yapamamanız bu soruna yol açar.sıralama 1-2-3-4-5-6 gibi takmıyor sıralaması bozuk ve 5 ve 6ncı itemler takılmıyor
SYSERR: Jul 25 15:57:36 :: EquipTo: EquipTo: invalid wear cell (this: #500006 Thanos Taşı 6 wearflag: 128 cell: 34)
hangi kısımdan kaynaklı olabilr bilgisi olan varmı @canTolip
Hatanın yeri:
Sebebi de giyilen itemin wearCell'inin yani length.h'da ayarladığımız yerinin sayılarının yanlış olması.
Önceki yorumda söylediğim gibi, yorum yapmak için yorum yapmayın. Daha beter rezil oluyorsunuz. Yazılan kodun kötülüğüne gelirsek, seni inan ki hiç umursamıyorum bilgin olsun. Sadece konuda boş yorum cevapsız kalmasın diye yazıyorum bunu da. Açıp incelemişsin ya hani, ön yargı muhafızı, çok bilmiş. Öncelikle matematiğine hayran kaldım. RefreshSlot call'ları for'un içinde olmadığı için 5 saniyede 1800 kere çalışamaz. Ama bunu farkedememen çok doğal. Sonuçta anlayabilecek biri olsan bu yorumları zaten yazmazdın. Bir işe eleştiri yaparken daha iyisini ortaya koyman, veya mantıklı yolu söylemen gerekir.Window'un kaç saniye açık kaldığının bir önemi yok. Sonuç olarak açık kaldığı süreyi 5 saniye olarak ele alsak, fps'in de 60 oldugunu varsayarsak 5 saniye de 300 kere OnUpdate fonksiyonu cagirilacak. Bu 300 kere cagirmanin her birinde fonksiyon iki farklı for döngüsünün içerisine girecek, başka fonksiyonları çağıracak. En aşağıdaki refreshslot fonksiyonları 5 saniye içerisinde 1800 kere windowmanager icerisindeki RefreshSlot fonksiyonun cagiracak. Bunu sadece 6 kere yapmak varken tam tamina 1800 kere yapacak. Ha dogru bu islemler sirasinda hic bir sekilde servera packet gonderilmeyecek, belki oyuncunun deneyimi etkilenmeyecek ama bu yazilan kodun kotu oldugu gercegini degistirmez.
Umarım şu alttaki iki fotoğraftan sonra daha yorum yapmazsın, kendini de beni de yormazsın.
ÇOK BİLMİŞ ÖN YARGI MUHAFIZI, PÜ SANA.
Sonra yönetim, neden aktif değilsiniz diyor, aha sizin gibiler yüzünden.
sende dürbün vardır bu sefer bedava vermiycem dürbünü.
- Konular
- 229
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 1y 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,295
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı