- Konular
- 115
- Çözüm
- 58
- Online süresi
- 8mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 1,107
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- 6,246
- DevLira
- 66
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yazık olmuş, insanların emeğini hiçe sayıp sahibi olmadığı sistemi satanlar hangi yüzle bunu yapıyor anlamıyorum.
- Konular
- 5
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 10d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 783
- DevLira
- 6
THANKSForumda el altından herkes satışını yapmaya çalıştığı için paylaşılmıştır.game.py
Gui'nin arka plan fotoğrafı @nLwarchief; tarafından yapılmıştır.
Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Sistem @NeferSovo; isteği üzerine yapılmıştır.
Çok anlamayan arkadaşlar lütfen anlatımı dikkatli okusunlar.
İyi forumlar.
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 27244
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gui açılmasını yapamayan arkadaşlar için kod vereyim
aratılır
altına eklenirPython:onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7)
F9 ile açılabilir.Python:onPressKeyDict[app.DIK_F9] = lambda : self.interface.ToggleThanosWindow()
- Konular
- 4
- Online süresi
- 11d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 11 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 252
- DevLira
- 12
Window'un kaç saniye açık kaldığının bir önemi yok. Sonuç olarak açık kaldığı süreyi 5 saniye olarak ele alsak, fps'in de 60 oldugunu varsayarsak 5 saniye de 300 kere OnUpdate fonksiyonu cagirilacak. Bu 300 kere cagirmanin her birinde fonksiyon iki farklı for döngüsünün içerisine girecek, başka fonksiyonları çağıracak. En aşağıdaki refreshslot fonksiyonları 5 saniye içerisinde 1800 kere windowmanager icerisindeki RefreshSlot fonksiyonun cagiracak. Bunu sadece 6 kere yapmak varken tam tamina 1800 kere yapacak. Ha dogru bu islemler sirasinda hic bir sekilde servera packet gonderilmeyecek, belki oyuncunun deneyimi etkilenmeyecek ama bu yazilan kodun kotu oldugu gercegini degistirmez.
- Konular
- 167
- Çözüm
- 59
- Online süresi
- 8mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,078
- Altın Konu
- 11
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 230
- MmoLira
- 217
- DevLira
- 12
Teşekkürler
TONY STARK ÖLDÜ MÜ?
TONY STARK ÖLDÜ MÜ?
- Konular
- 38
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 961
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 10,536
- DevLira
- 39
Önceki yorumda söylediğim gibi, yorum yapmak için yorum yapmayın. Daha beter rezil oluyorsunuz. Yazılan kodun kötülüğüne gelirsek, seni inan ki hiç umursamıyorum bilgin olsun. Sadece konuda boş yorum cevapsız kalmasın diye yazıyorum bunu da. Açıp incelemişsin ya hani, ön yargı muhafızı, çok bilmiş. Öncelikle matematiğine hayran kaldım. RefreshSlot call'ları for'un içinde olmadığı için 5 saniyede 1800 kere çalışamaz. Ama bunu farkedememen çok doğal. Sonuçta anlayabilecek biri olsan bu yorumları zaten yazmazdın. Bir işe eleştiri yaparken daha iyisini ortaya koyman, veya mantıklı yolu söylemen gerekir.Window'un kaç saniye açık kaldığının bir önemi yok. Sonuç olarak açık kaldığı süreyi 5 saniye olarak ele alsak, fps'in de 60 oldugunu varsayarsak 5 saniye de 300 kere OnUpdate fonksiyonu cagirilacak. Bu 300 kere cagirmanin her birinde fonksiyon iki farklı for döngüsünün içerisine girecek, başka fonksiyonları çağıracak. En aşağıdaki refreshslot fonksiyonları 5 saniye içerisinde 1800 kere windowmanager icerisindeki RefreshSlot fonksiyonun cagiracak. Bunu sadece 6 kere yapmak varken tam tamina 1800 kere yapacak. Ha dogru bu islemler sirasinda hic bir sekilde servera packet gonderilmeyecek, belki oyuncunun deneyimi etkilenmeyecek ama bu yazilan kodun kotu oldugu gercegini degistirmez.
Umarım şu alttaki iki fotoğraftan sonra daha yorum yapmazsın, kendini de beni de yormazsın.
ÇOK BİLMİŞ ÖN YARGI MUHAFIZI, PÜ SANA.
Sonra yönetim, neden aktif değilsiniz diyor, aha sizin gibiler yüzünden.