- Konular
- 46
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 4,182
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
goooooooooooooooooooood
Son düzenleme:
- Konular
- 38
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 961
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 10,551
- DevLira
- 39
Fotoğrafı yükleyememişsin ama sorunun muhtemel sebebi WEAR kısmının sunucu ve client taraflarında doğru ayarlanamamış olmasıdır. Veya doğru ayarlanıp ui kısmında kalkan diye gösterdiğiniz WEAR slotu taş slotlarına denk geliyor olabilir. Sistem anlatımında WEAR kısmına değindim dikkatli okursanız rahatlıkla çözebilirsiniz.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.kalkan yerine giyiyor sorun ne olabilir?
- Konular
- 385
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 1mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 1,171
- Altın Konu
- 171
- Başarım Puanı
- 207
- MmoLira
- 2,327
- DevLira
- 12
Fotoğrafı yükleyememişsin ama sorunun muhtemel sebebi WEAR kısmının sunucu ve client taraflarında doğru ayarlanamamış olmasıdır. Veya doğru ayarlanıp ui kısmında kalkan diye gösterdiğiniz WEAR slotu taş slotlarına denk geliyor olabilir. Sistem anlatımında WEAR kısmına değindim dikkatli okursanız rahatlıkla çözebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lengt kısmında benim src de wear 32 bulunmuyor hocam ne yapabilirim kaç saattir uğraşıyorum valla eklemek için ek olarak kalkan sorununu çözdüm bu sefer taşları değil kemerler taş slotuna takıldı turkmmo server files kullanıyorum- Katılım
- 21 Ocak 2017
- Konular
- 38
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 961
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 10,551
- DevLira
- 39
Bak sıralar farklı sol tarafa ve sağ tarafa baktığında solda WEAR_RING'ler var. Sıralar aynı olmalı.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Lengt kısmında benim src de wear 32 bulunmuyor hocam ne yapabilirim kaç saattir uğraşıyorum valla eklemek için ek olarak kalkan sorununu çözdüm bu sefer taşları değil kemerler taş slotuna takıldı turkmmo server files kullanıyorum