- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,415
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hshahhdhshsjdfj ikarus shop ve şu an sattığın köpek modu millete senin miKimden sistem almışımda forumda satmışım bir tane kanıtıyla göstersene ?
- Konular
- 38
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 961
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 10,551
- DevLira
- 39
Burada kimseye kişisel laf atmadım. Serbest piyasada herkes istediğini yapıp satabilir. Kendin yaptığın sürece, yaptığın iş kimsenin problemi olamaz.Herkes burda boş boş yorum yapıyor sizin yaptığınız thanosla bizim yaptğımız thanos arasında dağlar kadar fark var gelin karşılaştıralım diye 20 kere yazdık 5-6 tane iş bilmez herif burda toplanmış bla bla bla satışı yapılıyor yazıyorsunuz siz istediğiniz sistemi yazın biz onuda kodlarız burda anca boş duyar kasmaktan başka bişey yaptığınız yok sanki biz sistemi adamdan alıp satışını yapıyoruz gibi konuşuyorsunuz.
Benimki de buna dahil, senin sattığın veya sattıkların da buna dahil. Ben burada konu açarken bir bireyi kast etmedim. Benim satıştaki sistemlerim de paylaşıldı, başkalarına da satıldı. Gelip konuya yorum atmanız bile benim gözümde acizlik. Konuyu açma sebebim, yönetimin bana bunu bildirmesi idi. Lütfen konuda tartışma olmasın. Özellikle boş tartışma lütfen olmasın. Bir derdi olan, bana skype veya discord adresimden yazabilir. Dediğim gibi, kimseye gıcıklık/garez olsun diye paylaşmıyorum. "Konuyu açma sebebim, yönetimin bana bunu bildirmesi idi".
İyi forumlar.
- Konular
- 2,167
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,324
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,845
- DevLira
- 176
Paylaşım için teşekkürler oyun içerisinde tek kullanımda itemleri silebiliyormuyuz
- Konular
- 166
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 1,191
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 259
- MmoLira
- 2,209
- DevLira
- 36
emeğinin cöp olmasına üzüldüm can gecmiş olsun kardeşim paylaşım için teşekkürler.Forumda el altından herkes satışını yapmaya çalıştığı için paylaşılmıştır.game.py
Gui'nin arka plan fotoğrafı @nLwarchief; tarafından yapılmıştır.
Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Sistem @NeferSovo; isteği üzerine yapılmıştır.
Çok anlamayan arkadaşlar lütfen anlatımı dikkatli okusunlar.
İyi forumlar.
Ekli dosyayı görüntüle 27244
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gui açılmasını yapamayan arkadaşlar için kod vereyim
aratılır
altına eklenirPython:onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7)
F9 ile açılabilir.Python:onPressKeyDict[app.DIK_F9] = lambda : self.interface.ToggleThanosWindow()