noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Thanos Eldiveni 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkes burda boş boş yorum yapıyor sizin yaptığınız thanosla bizim yaptğımız thanos arasında dağlar kadar fark var gelin karşılaştıralım diye 20 kere yazdık 5-6 tane iş bilmez herif burda toplanmış bla bla bla satışı yapılıyor yazıyorsunuz siz istediğiniz sistemi yazın biz onuda kodlarız burda anca boş duyar kasmaktan başka bişey yaptığınız yok sanki biz sistemi adamdan alıp satışını yapıyoruz gibi konuşuyorsunuz.

Herkes burda boş boş yorum yapıyor sizin yaptığınız thanosla bizim yaptğımız thanos arasında dağlar kadar fark var gelin karşılaştıralım diye 20 kere yazdık 5-6 tane iş bilmez herif burda toplanmış bla bla bla satışı yapılıyor yazıyorsunuz siz istediğiniz sistemi yazın biz onuda kodlarız burda anca boş duyar kasmaktan başka bişey yaptığınız yok sanki biz sistemi adamdan alıp satışını yapıyoruz gibi konuşuyorsunuz.
Bak biladerim ben kod konusunda asla yalan söylemem on numara kodların var feciii bir yazılımcısın o kadar sağlam bir yazılımcısın ki milletten aldığın sistemleri forumda konu açıp satıyorsun ajhahdjsjsjdjdjaj

Bak biladerim ben kod konusunda asla yalan söylemem on numara kodların var feciii bir yazılımcısın o kadar sağlam bir yazılımcısın ki milletten aldığın sistemleri forumda konu açıp satıyorsun ajhahdjsjsjdjdjaj

Kimden sistem almışımda forumda satmışım bir tane kanıtıyla göstersene ?

Eline sağlık. İşleyiş mantığı ve görünüşü itibariyle başarılı bir sistem olmuş.
Malesef bazı insanlar eline geçen herşeyi sahiplenip satma hakkını kendilerinde görüyorlar. Bu duruma geldiğine üzüldüm.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri