shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Thanos Eldiveni 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kimden sistem almışımda forumda satmışım bir tane kanıtıyla göstersene ?
Hshahhdhshsjdfj ikarus shop ve şu an sattığın köpek modu millete senin mi

Herkes burda boş boş yorum yapıyor sizin yaptığınız thanosla bizim yaptğımız thanos arasında dağlar kadar fark var gelin karşılaştıralım diye 20 kere yazdık 5-6 tane iş bilmez herif burda toplanmış bla bla bla satışı yapılıyor yazıyorsunuz siz istediğiniz sistemi yazın biz onuda kodlarız burda anca boş duyar kasmaktan başka bişey yaptığınız yok sanki biz sistemi adamdan alıp satışını yapıyoruz gibi konuşuyorsunuz.
Burada kimseye kişisel laf atmadım. Serbest piyasada herkes istediğini yapıp satabilir. Kendin yaptığın sürece, yaptığın iş kimsenin problemi olamaz.
Benimki de buna dahil, senin sattığın veya sattıkların da buna dahil. Ben burada konu açarken bir bireyi kast etmedim. Benim satıştaki sistemlerim de paylaşıldı, başkalarına da satıldı. Gelip konuya yorum atmanız bile benim gözümde acizlik. Konuyu açma sebebim, yönetimin bana bunu bildirmesi idi. Lütfen konuda tartışma olmasın. Özellikle boş tartışma lütfen olmasın. Bir derdi olan, bana skype veya discord adresimden yazabilir. Dediğim gibi, kimseye gıcıklık/garez olsun diye paylaşmıyorum. "Konuyu açma sebebim, yönetimin bana bunu bildirmesi idi".
İyi forumlar.

Paylaşım için teşekkürler oyun içerisinde tek kullanımda itemleri silebiliyormuyuz :D

Forumda el altından herkes satışını yapmaya çalıştığı için paylaşılmıştır.
Gui'nin arka plan fotoğrafı @nLwarchief; tarafından yapılmıştır.
Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Sistem @NeferSovo; isteği üzerine yapılmıştır.
Çok anlamayan arkadaşlar lütfen anlatımı dikkatli okusunlar.
İyi forumlar.

d2dc53fd45747c5de4abd4b182686ce6.gif

Ekli dosyayı görüntüle 27244

Gui açılmasını yapamayan arkadaşlar için kod vereyim
game.py
aratılır
Python:
onPressKeyDict[app.DIK_F4]    = lambda : self.__PressQuickSlot(7)
altına eklenir
Python:
onPressKeyDict[app.DIK_F9]    = lambda : self.interface.ToggleThanosWindow()
F9 ile açılabilir.
emeğinin cöp olmasına üzüldüm can gecmiş olsun kardeşim paylaşım için teşekkürler. :)

Paylaşım icin teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri